• header

Gårdagens partyoutfit

Klänning från Jones & Jones – Pumps från have2have.se – Väska från Style by Tyra – Örhängen från Cocoo.se

89 Comments

Sofie H

Hej Kenza!
När du lockar håret vilken locktång använder du och vilka produkter har du i håret? Skulle du kanske kunna göra en liten guide hur du lockar ditt hår? Blir verkligen super snyggt!

Karm Sofie

Reply
kath

akkurat det outfittet vil jeg ha på nyttårs aften.bare synd det ikke skjer anna enn i drømma mine

Reply
saga

Hej!

Kenza jag är som dig och brinner för mode. Men jag tänkte be dig att skriva ett inlägg på din blogg om den nya “innemössan” som alla har nu.. jag tycker dom är fina men jag tycker verkligen inte dom är värt att ta ett liv från en oskyldig söt blåräv. Det är samma som att någon skulle ta en chihuahua svans och ha på mössan… jag har också en chihuahua och bara tanken är förfärlig. =(

Jag skrev ett litet inlägg om det på min blogg.. Du har säkert fått en från nån sponsor men skulle du skriva att du inte tycker man ska köpa sådana mössor så skulle du verkligen kunna rädda liv för du är en förebild för alla ungdommar i dag. Jag älskar mode precis som du men ibland får man ju sätta gränser..

För övrigt så tycker jag du har en jättebra blogg! Kramar

Reply
Mattias Abulu

ALLTSÅ kääänza, vart kommer paraplyet ifrån? I want it so bad, haha. Skämt åsido, klänningen är helt underbar. Älskar den höga urringningen och den öppna ryggen! Looking fine as hell som man säger på engelska…

Reply
Kela

hethethet!
jag har hittat en jones & jones klänning, strl s/m.
jag undrar vad det är för size i UK strl, för jag har nämligen en klänning i size 8.
har du någon aning om vad det kan vara för strl i UK strl?
tacksam för svar!
by the way du är helt gorgeous

Reply
näz

Hej kenza. hur var det att gå i skorna? jag funderar på att beställa sådana men vet riktigt inte om de är speciellt sköna att gå i.

Reply
Agnes

Såååå snyggt! Har en liknande klänning fast i vit spets från samma märke, älskar ryggen och figuren man får i den:))

Reply
Daniel

Hey Kenza!
Något jag tror du skulle se strålande ut i är “den korta kostymen”, så otroligt hett på tjejer just nu! Do the research, you would look fab!

Daniel

Reply
Maria

Hmm.. du har fått lite konstig stil på siståne. Tycker inte alls det var snyggt med den höga halsen till den kortkortkorta kjolen och skyhöga klackar till. Nä bättre kan du :) detta ser weird ut!

Reply
Louisa

Jättefint! Förresten så läste jag lite i ditt gamla arkiv (något som är kul att göra när man är uttråkad) och såg att du brukade jobba som barnvakt åt en pojke som heter Lukas. Jag undrar ifall du har någon kontakt med honom eller hans familj, det skulle vara kul att veta. För utav det du skrev då verkade han vara en riktigt gullig pojke:) Ja, bara lite tankar. Ha det bra! Kram

Reply
Mellisa

helt underbar !! jävligt snygg älskar dina ben :) tänkte fråga dig dina strumpbyxor vart köper du de ifrån ? o vad heter de? för när jag köper såna antingen är de för tjocka….

Reply
Stephanie

Jag tycker att du är en sån underbart otroligt fin människa. Du är.. asså bara så underbar!!!

Du får säkert 100000 sånna här komentarer men jag tycker verkligen det!

Reply
louise

vilken storlek e de på klänningen?
(snälla skicka ett svar tbx till mig på mailen, & lite hur fort/långsamt de gick att få tag på klänningen osv)? ♥

Reply
Anna

Tyckte väll att jag kände igen dom där örhängena (vet inte hur det stavas) Aja fin blogg gillar dina kläder<3

Reply
Kenza Älskaren: Frida!

Heeej Kenza Hoppas verkligen att du läser detta jag äääääääääääälskar dig verkligen och du är verkligen snygg och alla som känner dig borde vara skit glada över att känna dig hoppas verkligen att du läser min komentar Kenza Ääääääälskar dig och läser din blogg exakt varje dag!!! och det här är min första komentar för jag vågade aldrig göra en kkomentar men nu vågar jag! Jag är bara 10 år och älskar di verkligen!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Reply
melinda

Hej!
Jag tänkte beställa en klänning från Jones & Jones men vet inte vilken storlek jag ska ta. Vilken strolek har du? :D

Reply
Banin Alkaizhwan

Snart gifter mn farbror sig en av mina bästa undrar vart man kan köpa fina känningar när det är fest tips på några hemsidor :D kram! du är världens finaste du!

Reply
VIKTIGT

hej kenza du jag har verkligen krigat arslet av mig för att få tag på de där skorna, verkligen urläckra. jag köper de om du säljer de, ger vilket pris som helst. isånnafall maila mig du hade hjälpt en flicka i nöden

Reply
Julia

Hej, jag vet inte om du kan se när en ny kommentar kommer på ett såhär gammalt inlägg. Men om du vill rensa garderoben lite till så är jag villig att köpa klänningen i detta inläggen.
Maila mig i så fall! KRAM

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*