• header

27e december 2011

OJ, strålande sol och 8 grader? Vad händer med vädret? Förra året vid den här tiden var vi i Thailand och min mor smsade och klagade på snöstormen.. Nu känns det helt plötsligt inte lika GÖTT att åka iväg till värmen. Ok, skoja bara. Det känns jäkligt bra ändå hehe. Idag sticker vi till Sydafrika!! Weho!!

Planet går ikväll och en lååååånåååååååååååååååååång resa väntar framför oss. Vi åker först till Frankfurt och därefter 11 timmar ner till Kapstaden. Jag har klarat 11 timmar i sträck på ett plan förr så jag lär klara det igen men fyfan vad det är jobbigt, speciellt när man vid varenda liten skakning tror att man ska dö. Får försöka tänka positivt, att när vi är framme så har vi många dagar med sol & bad både i Kapstaden & på Zanzibar. Bara jag och min andra halva. Det kan inte bli bättre. ♥

Nu måste jag fortsätta packa!

70 Comments

H

När du reser så låånga resor…har du linser på hela tiden då under resan? på flyget,flygplats o så? och när du är framme, på stranden och så hela dagarna?
Ha en underbar resa:)

Reply
Malin

Flygresan kommer gå jättebra, ha det så himla bra där borta nu, det förtjänar ni! :D

Reply
E-K

Åååå, vill också till solen! Nej men verkligen, hoppas ni får det tipptopp och bilden på er var jätte söt! ;)

Reply
Helen

tycker du har en skt bra blogg läser den hela tiden ! vill oxå kunna blogga så braa som dig och tycker du är skit vaacker :D <3 kolla gärna in min blogg :D

Reply
kenza fan

kan inte du blogga om din sommargarderob? Vad hage du tänkt att ta med dig? :) är så less på vintern haha..

Reply
Lena

Gud så mysigt :) Haha ja man minns förra vintern, då var det snö och kallt i hela Sverige…jobbigt att flyga så länge men det är nog värt eran resa, ha det supermysigt! :)

Reply
Ella

Tjena Kenza!
Vill bara tipsa om en fantastisk god restaurang i Kapstaden, Pepénero heter den och ligger på Beach Road, precis vid vattnet med fantastiskt god mat! Sen ligger det precis vid ett jättevackert promenadstråk, rekommenderar dig verkligen att åka dit!

Hoppas att ni får det jättebra i Sydafrika, det är helt fantastiskt där :D puss

Reply
Alan

Spana in unika bilder på Lady GaGa, bilderna är tagna under år 2011 och visar oss en del av hennes liv -> GossipGuy.se

Reply
Yasemin

Berätta allt om sig och aleks! Skulle vara så kul. Hur ni träffades, och hur vet du att han är den rätta?

Reply
sara

va underbart! hade ja inte haft skola hade ja gääärna ååkt iväg jag med :D
hur länge ska ni vara borta ? kramar :)

Reply
Filippa

Alltså Kenza. Jofama kollektionen är verkligen jättesnygg! Var inne i stan och kollade precis. Men ack så dyrt! Inte lätt att köpa när man är gymnasieelev och får 800 i månaden.. Har du funderat på att göra en annan kollektion, men budget? :)
/fattig student

Reply
ronja

Det är typ omöjligt att bada i kapstaden, kallt som tusan i vattnet och det blåser otroligt starkt. Men att åka runt och se sig om kring är otroligt. Ni har ändå tur med flygningen :) Vi åkte i förra årets snökaos, blev 4 dagar försenade, fick tillslut resa med 4 mellanlandningar och en övernattning på en flygplats i Etiopien. Värsta dagarna i mitt liv, haha. Men resan var fantastisk. Det var värt det. Have fun ;D

Reply
linda

Zanzibar är helt fantastiskt! Jag var där i somras och njöt! ;) ett tips är att åka ut med båtar till de mindre öarna som är hur lyxiga som helst! Kraam!

Reply
linn

jäklar 11 timmar på flyget, mm men de klarar du av när man ser fram imot då man äntligen är framme puuusss !

Reply
Ashly

Hej Kenza! Jag har en fråga till dig, hur likas du hålla dig så smal som du är?
Är ja ensam om att känna mig tjock efter jul eller är de många som ja där ute som har frossat i sig mat och sen ångrat sig?
Jag har gått upp minst en kilo efter juldagen och annandag jul så ja köpte glucosanol och liposinol på http://www.24lensshop.com.
Glucosanol och liposinol brunder till sig kolhydrater resp fetter så att det kommer ut den narturliga vägen alltså genom avföring. Min kopis har provat de här tabletter och gick ner 2 kg per vecka är någon annan som har testat de?
Har någon annan flera tipsar?

Reply
anna

Din kille passar bra i långt hår än kort hår men bra att ha kort hår när ni åker till syd-afrika o är dära

Reply
Camilla

Jag är avis! Det är sjukt mycket skönare väder i år än förra årets snökaos, men det hade inte varit helt fel med en trevlig solsemester typ nu :) Hoppas du får en trevlig resa :D

Reply
Fatima

Man vanjer sig vid skakningarna ;)! Jag trodde att min varsta flygplansupplevelse skulle total traumatisera mig men nu nar jag flog ner till kroatien och hade supermycket turbulens sa insag jag att den jakla resan till Senegal bara var bra. I fem timmar gungade planet och hoger och vanster och tillslut visste jag att vi skulle do, planet sjonk 6000m men tillslut fick piloten kontroll over planet igen och here I am. I ungefar fem minuter tankte jag att aldrig i livet att jag blir pilot (som ar min stora drom) men jag kom over det och tro mig, lite turbulens ar inte so farligt som monga tror :) Och efter tre naradodenupplevelser med flygplan ar jag fortfarande ivrig som ett as att fa vaxa upp och utbilda mig till pilot och flyga och inte bega samma misstag som mina piloter gjort :) Flyga ar miljoner ganger sakrare an bil, FIY :) Ha det bra i Sydafrika!

Reply
Eva

Zanzibar är fantastiskt! Rekommenderar att ni besöker någon skola där samt åker på delfinsafari då man får simma med vilda delfiner i havet!

Reply
Aysun

Vad söta ni är på bilden :) <3 hoppas ni blir tillsammans hela tiden och blir lyckliga tillsammans!! <3 jag hoppas verkligen att er kärlek inte kan förstöra något :)

Kärlek till dig kenza<333

Reply
Louise

Det kommer att gå bra, elva timmar är inte mycket jämfört med mi resa ag gjorde förra veckan hit till Nya Zeeland där jag är idag. Det tog 38 timmar med två mellanlandningar!!! Det var inte det roligaste för jag var förkyld också… Till alla er som aldrig åkt när ni varit sjuka, tips: gör inte det heller, det finns inget värre!!! Ha det så bra Kenza! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*