• header

Julklapp från flickorna

Titta vilka fina julklappar jag och min pojkvän fick av hans brorsdöttrar! Den vänstra är gjord av Casandra 5,5 år och den högra är gjord av Asha 4 år. De hänger finfint inne i sovrummet nu! :)

Fick massor med fina julklappar i år av mina nära och kära. En ny kavaj, ett par guldiga byxor, en klänning, nagellack, plattång, tavelram, nya handdukar, en inramad bild på min systerdotter, stekpannor (haha, det har blivit en tradition att köpa stekpannor till mig för att jag alltid tar sönder dem), örhängen, en bok & en jättefin guldig stickad tröja. Och för att inte tala om ett helt nytt vardagsrum! ♥♥♥

33 Comments

B

Hej Kenza! Läste på en kommentar till inlägg att du köpte Afrika-resan och en surfplatta åt din kille. Känner du inte dig utnyttjad när du ska behöva köpa så stora och dyra presenter till pojkvän/vänner för att (nu gissar jag bara) du tjänar mer pengar än de? Jag skulle i alla fall inte känna mig bekväm i din sits och skulle känna mig paranoid om jag skulle behöva “köpa” människors kärlek. Just saying.

Kenzas svar: Hej! Nej jag köper inte människors kärlek och jag “behöver” inte ge dem dyra presenter som du skriver (de vill oftast inte ens ta emot det), men jag har mycket pengar och tycker om att göra saker ihop med mina nära och kära och skapa underbara minnen. Jag ser inga problem med att stå för flyg + hotell på denna resa som vi gör tillsammans när min pojkvän lagt ner tiotusentals kronor på mitt hem de senaste månaderna med nya möbler, tv m.m. Vi lever ihop och delar på saker och ting, jag ser inget konstigt med det. Kram!

Reply
Dixi Wonderland

Jag kan tänka mig att har man så mycket pengar som du har så kan de ju vara svårt för nära och kära att kanske komma på något att köpa. Då är ju personliga julklappar som flickronas tecknar helt underbara att få :D

Reply
nena

Riktigt fina tavlor faktiskt, sant att det nt är så mycket motiv i det men de ser fina ut i ramarna på.. Plus så är det ju bara du som kommer ha såna tavlor :)

Kika gärna in på lightsdown.devote.se

Reply
Johanna

Kenza, inte för att vara så, och du har själv sagt att du har sjukt platt hår, så… Vad fan ska du ha med en plattång o göra? Hahahah

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*