• header

Mot Cape town!

Såhär glad är Aleks just nu haha! Nu lämnar vi Sverige för varmare breddgrader. Vi är framme i Sydafrika imorgon klockan tio på morgonen.. Lång resa! Vi hörs, ta hand om er! :)

20111227-184818.jpg

163 Comments

Kim

Såg er på Arlanda.:) men ville inte komma fram o störa. Det var roligt att få se dig “live” så att säga. Hoppas ni får en underbar tid i Sydafrika. kram på dig:)

Reply
Erica

Kan inte du och Tyra göra en show tillsammans igen? Den förra var heeeelt fantastiskt.
Ha det så bra på resan :)
Kram // Erica

Reply
Amanda:)

hej vem är det? och du jag har en blogg så kan du ge mig något tips /Amanda

Reply
Janina

Vill bara tipsa om en grym resturang en bit utanför cape town.. Den heter La colombe<3 syd Afrikas bästa resturang(den har blivit utnämnd till det) men man måste nog boka ganska långt i förväg men ge det ett försök ni kommer inte ångra er!! Och kanske lite konstigt att jag som är 13 år vet det liksom;) men va där förra vintern;) och ta alltid taxi när det blir mörkt brottsligheten är väldigt hög! Och besök waterfront!!! Cape town e sjukt fint!!!
Kram Janina

Reply
Lovisa

HEJ!
jag var i Sydafrika för två år sedan och det var den BÄSTE resan jag nånsin har gjort! Det finns så himla mycker att göra och att uppleva! :D du kommer att ha det superbra! Du kommer minnas denna resan för livet, det kan jag absolut lova! :D

Ha det så jättebra och njut! kram!

Reply
viktoria

åhhh, fatta hur avis jag är på dig nu!
Kommer du att blogga i kapstaden, Zanibar också?

Reply
stina

Tips på en underbar resturang i Cape town är Quay four (upstairs)vid waterfront, magisk seafood och en chokladkaka som man hade kunat döda för :) Hoppas ni får en skön resa, både Syd afrika och Zanzibar är enormt härliga ställen!

Reply
nena

Kommer själv sitta i ett flyplan imorn men inte på väg mot värmen ut mot ännu en kyla men kanske inte lika kallt som i Sverige….
Kika gärna in på lightsdown.devote.se

Reply
Fanny G Fri

Hoppas ni får en bra resa! :)
Jag undrar även vart du brukar köpa dina Jeffery Campbell skor? Vet du nån annan hemsida förutom Nelly? PUSS

Reply
Denise

Ååååh, gud vad jag är avundsjuk på er!! Vill också resa bort ju! Och ha en iphone ;) hahah, nejmen, venne vad Aleks har för telefon men såg ut som en, vill iaf ha en ny,en touch, en braa!! Men ni får ha det så bra och hoppas det kommer en massa bilder och videos sen :D

Reply
jenny

Hej Kenza!
Ville bara säga att jag älskar din blogg och sen har jag en fråga. Jag har själv en blogg, jag bloggar på blogg.se och jag tycker den inte är alls nån bra. Så jag har en fråga: Vad bloggar du på för hemsida tex. blogg.se, bloggplatsen m.m. Det skulle verkligen uppskattas om du tog dig tid och svarade, men förstår om du inte har tid.
Ps. Du är bäst! <3 <3

Reply
Malin

Hejsan! Jätte fin blogg har du, väldigt inspererande! Iallafall, jag har letat efter en biege alltså ganska ljus beige då inte den mörka senaps/brun färgade som finna typ över allt… Men hittar ingen beige beige :/ har du några tips vart det finns?? Kramisar

Reply
Vicc

jag är så älskad att när jag går till affären så öppnas dörrarna för mig! ;)

Reply
Elin

Ser jag fel eller åkte ni med Turkish Airlines från Arlanda? Jag jobbar med deras incheckning och har varit där halva dagen, men jag måste ha missat er i så fall! :p

Reply
sofia

KENZA GAAAAAH!!! DU FATTAR INTE HUR AVUNDSJUK JAG ÄR!!!!!!!!!! VILL TYP SKRIKA JÄKLA FUSKIGT! :( DU RESER JU HELA TIDEN :( MEN HA DET SÅ BRA, DU FÖRTJÄNAR JU DET TROTSALLT :D KRAM!

Reply
Malin

Har ni inget att göra på jullovet? Tycker ni om att kolla på serier? Kolla min nya blogg där jag tar upp de senaste tv-serierna, vilka som är bra och vilka som är sämre. Håll koll, Malins Serier.

Reply
Selma

Jag har varit i Afrika två gångeroch måste säga att det är en av dom vackraste ställena jag har varit på. HA EN TREVLIG RESA!!!!;)

Reply
ninos

Cape town som ligger i Sydafrika är ett kristet båda landet o staden så är majoritet kristen befolkning och zanzibar som då ligger i Tazania är folket muslimmer men samma sak där landet Tanziania så är befolkningen oxå mest kristet

Reply
Lise

HAHAA, skulle bare sjekke hvordan bloggen din ble på norsk, og da blir Alex translated til ALEKSANDRA! Epic lol

Reply
Elin

Hej Kenza!
Hoppas din resa blir bra! Jag bläddrade igenom ditt arkiv med outfits, och du ser ju alltid bra ut! Men jag började undra om det är något typ av plagg eller snitt på kläder eller någon färg eller liknande som du undviker och i så fall varför?

Reply
Ida

hej! hu sku de va me en frågestund snart? :)) älskar din blogg, du är sjukt vacker o bry dej int om elaka kommentarer, du är bäst! <3

Reply
sofie

hahahha, kul att jag gick in på din blogg EXAKT kl 10:00 ;)
aja xD
ha en bra resa! :) ♥

Reply
Alicia

Lägg märke till killen som bitch blickar Alek i backrunden!

Gjorde min dag:)

Reply
sabina

Ha en underbar +/- 22 timmarsflyg till CTW :) Finns mycket ni måste se där och framförallt fest på Longstreet, klättra upp på Table mountain och såklart Waterfront är ett underbart shoppingställe ^^

Reply
Palle

Fan va kul! Jag vill också till afrika, men det får bli ett framtidsprojekt :(
Dock ska min pojkvän dit till våren antagligen, men han ska till Singida :)

Reply
Moa

heeej kenza!
Härlig bild :D
Var har du skapat din blogg??
aLLHIOP som vill, gå in på min blogg!

Reply
Helena

Njut nu av en av världens bästa städer. Jag såg att en tjej rekomenderade La Colombe och jag instämmer till fullo. Åkte runt och åt på diverse bra restauranger för två år sedan och La Colombe är en av världens bästa, vilket märks! En helt fantastisk matupplevelse.

Glöm inte heller att prova på vinprovningar utefter alla vingårdar. Åk upp mot Summerset West och in i en värld av vinrankor, fantastiskt kul. Om ni har svängarna förbi Summerste West så rekomenderar jag ett besök på Ridgemor Villa, en svenskägd anläggning som ligger på en vingård. Helt underbart ställe att bo på, om ni saknar övernatnting någon av nätterna. Men mest av allt, njut!!

Reply
Maria

Ha en härlig resa!

miinubas.blogspot.com – Spana in den!

miinubas.blogspot.com – Spana in den!

miinubas.blogspot.com – Spana in den!

Reply
Frida

Åh vad härligt, ha de bra! Kolla gärna in min mode/vardags/skönhets blogg som drivs av mig en 15årig tjej :)

Reply
molin

sydafrika är verkligen ett supermysigt och fint land. har varit där två gånger nu och vill tillbaka. Hoppas du får det bra!

Reply
alice

vill du också tjäna pengar på din blogg?
gör som jag, 500 spänn på en dag!

klicka dig in hos mig så finns det en länk ovanför headern till vänster, klicka dig in där och registrera!
superenkelt!

Reply
Reginald

Amazing things here. I am very glad to peer your post.
Thanks so much and I’m looking ahead to contact you. Will you please drop me a e-mail?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*