• header

Till Arlanda!

Nu sticker vi in till Arlanda! :) Vill som vanligt vara där i god tid för att hinna köpa lite tidningar och lite godsaker att ha med. Vi har ju en lång flygresa framför oss..

Jag hinner nog mobilblogga innan vi lyfter. Puss! ♥

92 Comments

Jenny

Trevlig resa! :) TIPS: I Kapstaden finns en restaurang som heter Mama Africa. Den ligger på Long Street, Kapstadens bästa gata! Där kan man testa massa afrikansk mat och så bjuds det på livemusik :) Man blir glad bara av att vara där.

Reply
Sarah

Ha en superbra resa! ALLIHOPA SOM SER DETTA: BESÖK JÄTTEJÄTTEGÄRNA MIN BLOGG OCH KOMMENTERA SÅ BESÖKER JAG DIN OCH KOMMENTERAR! :) Tack/sarah

Reply
jenny

HEJ KENZA!
jag vill bara säga att jag älskar din blogg och jag önskar dig och din andra halva en underbar resa. Jag hoppas att du skriver under din resa, men jag förstår om du inte gör det.

Reply
Ebba

Älskar när du åker utomlands för dina bilder är alltid så fina och din blogg är ännu roligare än vanligt att läsa då!

Reply
Alice

Hej!
Skulle du kunna ge mig ett tips?;)
Det är såhär att jag nyligen köpte en mörkblå långärmad lite “sailtemad” långärmad jack/kofta med guldknappar. Och jag hittar inget matchande till detta. Mörkblått och svart tycker jag är lite tråkigt och man liknar ett “blåmärke” ;) så min fråga är: vad tipsar du om att ha till? Den är i kort modell(navellängd)
Kram!

Reply
Malin

Har ni inget att göra på jullovet? Tycker ni om att kolla på serier? Kolla min nya blogg där jag tar upp de senaste tv-serierna, vilka som är bra och vilka som är sämre. Håll koll, Malins Serier.

Reply
Dorte Meldgaard

Hejsa.

Hvordan laver du dit hår? Er det med et krøllejern og hvilket? Er meget int i at vide det.

Mvh Dorte

Reply
ida

Ååååååååh, vad underbart!! I morgon när man kollar in här vid den här tiden ligger det väl bilder uppe från dig i värmen på stranden. Sååå avis!!

Reply
alexandra

Hej fina du ! Jag undrar om du tar med armani när du reser ut ? vart lägger du han annars ? Tack för svar kram

Reply
Alina

Hej , hoppas att ni har det bra :)
Ha en bra resa och snälla kolla in min blogg !! :D
// En stor beundrare :)

Reply
elin

orättvist jävla för du fick pengar av blogg för att kunde resa vart o hur många du vill resa till!!

Reply
Ida

Myyyys! Är liiite av is på er! Själv var jag till Arlanda igår och vinkade av min kille som åker bort i fyra veckor :'(

Hoppas resan går bra!

Reply
Melissa

kärlek till dig kenzaaa!! ! <3 Tack för att du bloggar varje dag upskattas verkligen , kul att följa en duktig tjej som dig , inspiration<3 !
Ha en underbaar resaaa!

Reply
Nina

Hej Kenza!
Brukar du ta med dig nå plattång, hårfön, locktång etc när du åker ut och reser?
jag ska åka till Thailand i Februari och funderade på om man ska ta med sig något sånt, kommer man använda det eller är det bara onödigt?
Ha en toppen resa!

Reply
Linn

Hej Kenza!!
Skulle inte du kunna ge lite förslag på reseoutfits?! Jag tycker det är jätte svårt att veta vad man ska ta på sig när man ska ut och flyga. Det ska ju vara bekvämt men även snyggt, har du några tips?!

En sak till: jag tycket verkligen om din blogg, och du är jätte fin!!

Kram!!

Reply
ninos

Cape town som ligger i Sydafrika är ett kristet båda landet o staden så är majoritet kristen befolkning och zanzibar som då ligger i Tazania är folket muslimmer men samma sak där landet Tanziania så är befolkningen oxå mest kristet

Reply
Gisselle

heej kenza! älskar din blogg, läser den varje dag!
ville bara fråga vad du använder för hudprodukter? du har så otroligt fin hud!

puss o kram <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*