• header

Bilder från idag

Klockan är strax efter åtta här och vi ska snart gå ut och käka vid hamnen! Just nu bor vi på ett rätt tråkigt hotell utan balkong inne i stan eftersom att allt var fullbokat längs stränderna, men i övermorgon flyttar vi till ett fint hotell i Camps bay. :) Vi bor precis vid Table mountain och ser det från vårt fönster, molnen väller över likt rök och det ser så jäkla coolt ut. Min pojkvän var bara tvungen att springa ut och ta lite grymma bilder hehe..

Själv fick jag lov att gå ner till lobbyn med laptopen eftersom att internet på rummet är så jäkla segt. Inte ens här nere ville det funka så jag fick print screena alla bilder så att filerna blev mindre (och sämre kvalle) för att de skulle gå att ladda upp dem. Här kommer det iallafall lite bilder från idag! När vi hade checkat in tog vi taxi till stränderna, promenerade runt, åt lunch och sedan la vi oss på varsin handduk i sanden och somnade på en gång haha. Vi var så trötta efter den långa resan inatt!

Utanför hotellet

Det första man möts av är en papegoja i receptionen!

Aleks fotar Camps bay

Lite blåsigt!

Min fina strandtopp är från melba.se

Ett gäng kids kom och spelade och dansade för oss när vi käkade lunch, de fick självklart en slant :)

Vackra Clifton beach!

140 Comments

Jessica

åh vad fint! jag och min pojkvän bilade igenom sydafrika i vintras och slutstationen blev kapstaden med table mountain och hajdykning :) bästa resan någonsin!! NJUT!!

Reply
Moa Okada

Vad härligt, hoppas ni får en rolig resa! Vilka söta kids! Fint att ni gav dom en slant! Oeeerrrrrhöööörttt fina bilder dessutom, själv drömmer man om att bli fotograf och modell! :D

Reply
Stina

Jag var och reste i tanzania och på zanzibar i somras, vi hade en guide (som var från tanzania) med oss under nästan hela resan och enligt honom ska man inte ge barn pengar pga att de allra flest barn då lägger allting på droger. vi fick därför istället rådet att om vi ville skäna pengar så skulle vi göra det till större verksamheter, såsom skolor etc. ett litet tips! :)

Reply
Isabell

Ser väldigt vackert ut! =)
Har ni funderat på att åka ut på shark cage diving?

Ha de bäst!

Reply
Per

Imorgon Torsdag så får ni nog varmt (+27*) och fint där nere!

Var rädda Era saker där nere så inte något försvinner!

Och så Ni inte tappar bort varandra på t.ex Gigolostranden, 4th beach!

/Per

Reply
Lina S

Såå härliga bilder!

Men jag förstår inte varför du envisas med dina converse i sån värme, när jag gissar på att du har massa andra fina sommarskor? ;) kram

Reply
Isse

Ser jättetrevligt ut! :) tänk på att i vissa länder är det faktiskt förbjudet att ge pengar till gatudansare/gatuförsäljare osv, så det kan man hamna i trubbel för! Kanske bäst att ni kollar upp det om ni inte redan gjort det :) trevlig semester!

Reply
Åsa Jönsson

Oh så fint där ser ut:)))) Synd att er resa var så att ni fick sitta själv, måste ha varit fruktansvärt. Jag har aldrig varit i SydAfrika men har velat åka dit så jag kommer att följa med spänning din resa. Det ser fantastiskt ut:))Ha det så skönt och njut av varandra:)Kram Åsa

Reply
Cornelia

Åhh va jag längtar tillbaka till Sydafrika! Jag bodde också ungefär vid table moutain!! Ni måste åka upp dit det är verkligen jättevackert och grymt! :D

Reply
hanna

kul att du är i sydafrika! Jag har varit där två år nu! sjukt fint är det! missa INTE att åka på safari! En upplevelse man ALDRIG glömmer! lovar! :)
Kram

Reply
Ida Hjalmar

Hur är idealet för tjejer? Hur vill vi se ut? Hur vill killarna att vi ska se ut? Kolla vad killarna tycker och säg din egen åsikt!

KIKA IN PÅ BLOGGEN OCH KOLLA VAD DU TYCKER! :)

Reply
Johanna

Va i sydafrika i 4 veckor när jag var mindre, skulle verkligen vilja åka dit igen!! :) hoppas ni får de underbart!

Reply
Kylie

Hi Kenza:-). I am a South African reader from Cape Town and would really love to meet you and take a picture with you. I’d like to know where you will be tomorrow or the following day? On Camps Bay Beach? Clifton 3rd or 4th beach or which beaches in Cape Town? Thanks Ciao

Reply
Amy

Hey Kenza! I took a peek-a-boo to your older posts and I saw that you used to translate your posts into english. Why don’t you do that anymore? There are a lot of readers outside sweden, and we would LOVE to understand your writings. I’m a finn, and understand about a half what you write, but mostly, It’s hard to read.

Reply
That Girl

Vacker må jag säga!!

Hallå, har du sett Peter Pan? Visst är han inte sjukt söt? Jag har en liten crush i honom haha, så kolla in mitt inlägg om honom på bloggen! ;)

Reply
Ajda

avundsjuk just nu. /: vill också nånstans bort från kalla vädret till ett varmt ställe. :D ha det bäst där!

Reply
mk

Fan vad härligt Kenza alltså! Grymt val av ställe :). Ha en supertrevlig semester. Puss

Reply
Hanna.k

Vad skönt med sol! :) men vad hände med din how to match kategori igentligen? :)

Reply
linnea johnsson

Hej Kenza
kan du inte tipsa om hur man ska hålla håret frisk ?
och hyn om man är ganska så finnig :(

Gärna frågestund snart! :D

kram

Reply
Wilma U

Är det fint dit ni åkt? Jag skulle jätte gärna vilja åka till Africa på safari men jag är skit rädd för kryp är det inte mycket kryp och sånt dår? :)<3 Du är bäst!<3

Reply
Jennifer

Du anar nog inte hur avundsjuk jag är!
Hoppas ni får en trevlig resa och sola gärna åt mig också! :D hehe..
Bamsekram jennifer

Reply
Lina

Angående barnen tänkte jag bara tipsa, barnen i slummen bruksr använda de pengarna till knark osv (nu vet man jag ju inget om just dessa barn) och dem dansade ju för pengarna så känns ju bra att ge dem en slant. Men när ensamma bsrntiggarr kommer ge inte pengar.. Det vi bruksr göra är att erbjuda den något att äta (köpa en meny) och fe den. Barnet blir mätt och pengarna går inte till något dåligt..

Reply
Ida

Härliga bilder! Man blir verkligen supersugen på att åka iväg en liten sväng!
Hoppas ni får en jättebra resa!

Reply
jennie

Hejsan!

Där ni är nu är det jätte fint!
Jag var där i februari, för mina kusiner har nämligen flyttat dit ;) Nu när ni är där tycker jag att ni borde åka upp till Table mountain. Vi var där uppe och dte är jätte fint där uppe. Finns även en resturang där uppe och så.
Ni borde även åka på safari! Det gjorde vi också, jätte fint var det där och helt klart värt det!

Jag skulle jätte gärna villat åka dit igen!
Men nu vet jag ju inte hur länge ni ska vara där ;)
Men ha det så bra där! Sola och bada lite åt mig!

Kram.

Reply
lisen

lite skönt att det fläktar på stranden kanske ;) hoppas ni får en mysig resa! gott nytt år på alla :D

Reply
Isa

Basar papegojan? Haha dom brukar se ut så när dom gör det! Jätte intressant, jag vet…. Hehe

Reply
Andrea

Åh vad härliigt! Är så himla avundsjuk, för att här i Sverige är det regnigt,kallt och blåsigt!:( ha det så bra;)

Reply
Annaaa

Shit va avundsjuk jag är:O
Men jag funderar faktist på att åka dit så jag undrar vilket/vilka hotell ni bor på?:)
Uppskattar verkligen svar!
Kram från Anna!

Reply
Sofia Reis

woooo the bay looks incredible! And I’m so jealous :P I wish I could be lying on the beach with that beautiful sun! Have a great time in there!*

Reply
Sandy

Ni måste ta en mojito på cuba café på long street innan ni åker därifrån! Ligger lite längre upp, nästan vägg i vägg med the dubliner. Kostar 40 kr om jag inte minns fel. Så himla fräckt ställe!

Reply
Lina

Ville bara tala om hur galet snygg jag tycker du är!
Du har nog hört det ett antal gånger förut då du verkligen är en av Sveriges absolut snyggaste tjejer. Du har verkligen världens snyggaste kropp och är helt enkelt så jäkla snygg! Hoppas du vet att typ halva sveriges befolkning vill se ut som du, åh blir galen!

Reply
Natasha

Om du vill få bra kvalité på dina bilder är ett tips att spara de i PNG om du printscreenar :) Då blir det originalkvalité på bilden :) Tack för en superb blogg! Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*