• header

In South Africa/Cape town

Hej!

Vi är äntligen framme ordentligt i Kapstaden och har hittat till stranden. Fyfan vilken resa inatt! Ner till Frankfurt gick det bra och smidigt men sen därifrån ner till Sydafrika…ville dö. Vi hamnade på varsin sida av planet av någon anledning. 11 timmar ensam alltså, det var inte kul. Sen var det massor med köande överallt, kom inte fram till hotellet förrän efter tolv. Då hade vi alltså rest i över 18 timmar. Phuuu…

MEN nu är vi framme och det är otroligt varmt och vackert här!! Jag är så glad! Nu sitter vi på en restaurang och planerar hur vi ska tillbringa våra dagar här i Kapstaden innan vi drar vidare till Zanzibar. :) Vi hörs sen, kram!

20111228-151425.jpg

141 Comments

Natalie

Vad härligt Kenza! Ta till vara på varje sekund nu och njut!

Om ni hamnade på varsin sida av planet men hade bokat platser bredvid varandra så tycker jag att ni ska prata med flygbolaget. Ofta brukar de kompensera detta på något sätt. Antingen genom förstaklass på vägen hem eller rabatt på nästa flygresa med samma flygbolag. Tycker verkligen att ni ska påpeka detta.

Kramar

Reply
Irma :)

Kenza, du är seriöst den finaste människan som jag har sett, helt seriöst. Jag är verkligen inte lesbisk men jag dör lite varje gång jag ser dig.. haha, jag låter som största peddot.. men det är jag inte. I varje fall så är du ska j’kla vacker! Mycket vackrare än Tyra Banks..!
Du har utseendet som alla tjejer drömmer om! Hoppas att jag blir som dig när jag växer upp.. (låter som värsta barnet nu, men jag är bara 13 :p)
Du får säkert höra dom här orden minst 77 gånger varje dag, men jag ville bara dela med mig av min åsikt!

Ha det skit bra i Afrika nu! Kram, Irma

Reply
Shmekii

oooh, blir tårögd av att titta på den här fina bilden. Bakgrunden och så underbar. Jag ser värmen, solen och allt det underbara! Jag önskar att jag fick göra samma sak som du, få åka iväg och ha det kul med min pojkvän (fästman) men nej det får vi inte.. vi är ju inte gifta. – Det dödar mig.

Hur som, så hoppas jag att du har det underbart där, ta hand om dig & njuuuuuuuuuut. OMG 3 veckor, 3 veckor :D Tänkt, 3 veckor. Damn vad underbart. – Ps. Lägg upp bilder söt!

Kram på diiig.

(söt på min mail, så hittar du min blogg)

Reply
Merilin

Hey! I just wanted to say that I love your outfit pictures!
Your blog is lovely and looking forward to see your pictures of South Africa!

Merilin from Rome.

Reply
Mischa

Så vacker du är!! Se nu till att njuta, båda två!! Hade varit jätte bra sen om du kunde typ skriva en res- lista, ställen du rekommenderar o nt är så överdrivet dyrt. Sen, vas hände med ” how to match” var ju en skit smart ide, som du gärna får fortsätta med!

Reply
Emma

Tips!!! Ni måste besöka nelson mandelas Robben Island, ta en trip up på tabel mountain, festa på long street, bada i camps bay, har ni tid åk ner till simons bay o titta på pingviner ;) enjoyyy

Reply
Sandra

Men Gud va najs! Jag skulle aldrig orka sitta i ett flyg så länge! Varför ensamma? Kram

Ps, du ser sjukt fin ut! ♥

Reply
Hannah

Har varit i capetown en gång jag med och jag tycker verkligen ni ska åka till bouldersbeach där man kan bada med den sydsfrikanska pingvinen! :) det ligger i capetown :)

Reply
Diana

Åh, en jobbig resa är otroligt krävande och tar så mycket energi, vet av egen erfarenhet haha…
Har dock aldrig flygit mer än 10 h i sträck men det är också ganska mycket.
Var det en skakig flygtur eller?

Nåååååja (mitt nya favvo ord haha) hoppas ni har tagit igen er och får en superskön semester! :)
kram

Reply
hailey

Kenza i luv u soo much i didnt know u was in frankfurt :( I hope u come one time to shop in frankfurt or do a meetup because i really want to meet you :) U have great sense of style :) Wish u a gr8t time in Cape Town :)

Reply
ellin

men guuud, stackare :( att en människa ska behöva vara med om något sånt!!! det är verkligen SJUKT synd om dig, märk ironin.

Reply
Happy Singu+Hansen

I didn’t understand the whole sentence and google translate didn’t give me the meaningful sentences. But I have seen Zanzibar in your text-Aww, I envy you. If you go to Zanzibar I tell you you gonna have the blast-It is a sunny, beach, romantic, lovely, amazing place to visit in Africa. I come from Tanzania so I know what I am talking about.
Enjoy your trip. And, I love this blog, I am following.

Reply
Sanna

hej !
allt bra ?
jag undrar om du har något tips på en super hårinpackning som utför mirakel på trött och glanslöst svartfärgat hår ?

vore supertacksam för svar !
kram

Reply
linnea :)

skulle inte du kunna göra en årsresumé om 2011? det skulle vara jätteroligt!

Reply
Lena

Åh gud vad härligt :) Skulle också vilja fara iväg med min kille bort från kalla Sverige :) Hur kommer det sig att ni inte fick sitta bredvid varandra på planet då? :(

Reply
Clara

Åhhh, skulle vara riktigt skönt att komma till ngt varmt ställe ! Och gud vad brun du är ! Vill också va så brun ! (:

Reply
Mari

Ni måste checka in på planet innan, kommer inte ihåg hur många timmar innan planet går som man kan checka in, men gå in å kolla på Flygbolagets hemsida. :) för det e tråkigt å få hamna på restplatserna å sitta själva så länge…
Kram

Reply
Amanda & Felicia

Heej Kenza!! Vi är två jätte stora fan av dig, Din blogg och din stil.
Vi skulle bli jätte glada om du skulle vilja titta in på våran blogg:)<3

Kram
Amanda & Felicia

Reply
sandra

söt tröja! tycker du redan är brun i jämfört med mig så tröjan påminde lite om en pepparkaksdräkt :)

Reply
Dixi Wonderland

Men gud jag hade haft panik om jag tvingats sitta ensam :( Men skönt att ni kom fram till slut och av bilden att se så ser det helt underbart ut :D

Reply
sandra

söt tröja! du är redan brun i jämfört med mig, så tröjan påminde lite om en pepparkaksdräkt :D

Reply
Palle

Man är ju inte lite avis! Dock inte avis på själva resan dit, haha :P
Men bra att ni kom fram välbehållna och hoppas ni får en riktigt awesome semester!

Reply
Emily

Hej! På Zanzibar måste du besöka matmarknaden på kvällen i Stone Town på torget som ligger vid House of Wonder! Du måste också vara på de kritvita stränderna på östkusten! Jag har varit på Zanzibar två gånger, senaste gången i somras! Kram

Reply
hanna

du är så otroligt vacker! va tacksam för det

ps. har frågat tidigare men gör det igen, kan du inte berätta om när du gick i cheer? förening, lag och så vidare. Sporten växer mer än någonsin och det skulle vart roligt att få höra lite från din synvinkel.

Reply
marre

Herreguuuud vad avundsjuk jag är nu. Hoppas ni har ritkigt kul där nere och tar vara på varje sekund. Själv är man kvar i kalla tråkiga sveriget men snart flytt till norge, spara pengar, sen jorden runt!

Riktigt bra blogg btw :) take care

Reply
Emelie

TIPS!

Jag var på solresors upplevelseresa i mars till Sydafrika (längs hela sydkusten) och har massa tips på vad man måste uppleva kring Kapstaden; Godahoppsudden (galet vackert), vingårdar (omkring ett distrikt finns även en cheetafarm så man får gå in till geparderna, äta middag och shoppa nere i Waterfront, Monkeyland, False Bay & Seal Island (vi hade delfiner på ett hundratal som simmade längs med båten på vägen ut). Sen är ju nationalparker med vilda djur det häftigaste jag upplevt!

Passa på och upplev så mycket som möjligt därnere, för ni anar inte vilket fantastiskt land det är – jag hade ångrat att jag inte gjort ovanstående saker om jag missat det. Och jag gillar stränder, mode, vin och shopping i vanliga fall :) 2500 kort i kameran säger rätt mycket! Titta gärna in på typ solresors eller någon liknande sida för tips!

/Emelie

Reply
Malin

ååh va mysigt. Har själv vart i Zanzibar för 2 år sedan väldigt fint o mysigt, ganska lugnt där vi bodde men de va bara skönt. Om ni gillar att snorkla så gör de, hur fint som helst :) Ha en toppen resa.

Reply
karin

Hej jag va i zanzibar för en månad sen det är jätte fint vilket hotell ska ni bo på?
jag bodde på Baraza sjukt fint!
älskar din blogg<3

Reply
Maria

Oh it’s dress ot top? Looks very interesting! Can you show it? Maybe pics from head to toe :)

Reply
Anna

Hej! Jag älskar att läsa din blogg men jag har en fråga och jag vet inte rikit vart jag skall lägga den, så jag skriver den här i ditt senaste inlägg: Du har skrivit att du började blogga när du var 15-16 år? och att du hade helt skit många läsaren då redan den första månaden?
Jag driver en blogg på blogger.com och det visar att jag har mellan 10-50 läsaren men hur skall jag få läsar antalet att öka? hur gjorde du? jag vill så himmla gjärna bli något stort innom blogg världen! :) Du är bara så himla bäst om du kan svara på min fråga! <3

Reply
Sofie

Att gå in på din blogg är som att gå in i ett paradis. Du verkar ha det så underbart härlig. :) Hur är livet framför kameran hade så gärna velat stå framför kameran en vacker dag jag själv.
Kram :)

Reply
Carrooo

Hm, man brukar ju kunna se vilka platser man har på planet när man skriver ut biljetterna (checkar in i en sån där automat de har nuförtiden).. sedan brukar man också kunna boka platser innan via nätet..jag och sambon gjorde inte det sist vi var utomlands eftersom det kostade extra men vi hamnade bredvid varann ändå sen när vi skrev ut biljetterna.. ingen aning om hur det går till egentligen men är man ute i god tid så ska det inte va nå problem å sitta bredvid varandra (brukar bli automatiskt)..du får kolla upp det inför hemvägen, hur det ser ut ^^

Reply
sofia

Åh, kapstadeb och sydafrika är så sjukt Nice va, jag var dr i februari i tre veckor då vi spenderade tio dagar i Kapstaden, taffelberget är ju en sak ni inte får missa att besöks, eller godahoppsudden, en av mina favorit upplevelser var när vi var och surfade i müitzenberg (eller hur det heter) sjukt värt!
Så kul att ni besöker Sydafrika, ett av mina favoritländer, helt klart ;)

Reply
Glhgllbgg

Sluta klaga om din “tunga” resa.. Hemskt att vara ensam på ett plan buhuuuu! Jag sitter precis nu i skrivande stund på flygplatsen. Fick gå upp 20 över 4 imorse för att mötas av en 16 timmars resa tillbaka hem som jag får göra spikensam. Var har jag vart då? Och träffa min farsa som bor utomlands. Jag har nu gjort denna resa sammanlagt 4 ggr under de senaste 3 veckorna. Får inte träffa honom om jag inte åker dit så jag är tvungen. Klagar jag? NEJ. Jag får tråffa min pappa och det är allt som räknas. Så.. Ville bara påminna dig om att det finns värre saker här i livet än att behöva sitta 11 timmar ensam (din pojkvän var ju ändå där så) i ett flyg för att åka på paradis semester.

Reply
Maria

När vi reste till Kalifornien 2008 tog resan 28 timmar dörr till dörr :) ett fly tog 15 (?) timmar och det andra tog 8 timmar tror jag, inte så kul men lätt värt det! :)

Reply
s.

du ska inte klaga på 18 timmar, sist jag flög så flög vi i ungefär 32 timmar, efter det känns 18 timmar som ingenting!

Reply
Amanda

ÅH du kommer ÄÄÄÄLSKA ZANZIBAR var där med min familj för 2 år sedan. Fast jag var i Tanzania innan. Männniskorna är så himla trevliga ellerhur?
ett tips på en perfekt strand där sanden är som potatismjöl är Kendwa Rocks.
Njut av resan Kram

Reply
Olivia

Hej, har precis varit i Zanzibar, är helt underbart där! Alla är hjälpsamma och lungna:)

Ha en bra resa//Olivia:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*