• header

29e december 2011 – i Kapstaden

God morgon!

Klockan är halv elva här och vi ska precis sticka iväg till stranden. Vi åt världens största frukost nyss, en av de bästa hotellfrukostarna vi någonsin ätit! Och så är vi otroligt utvilade idag. Igårkväll gick vi nämligen bara ner till hamnen och åt middag + glass, sedan drog vi hem och sov. Vi var så trötta efter resan men nu har vi fått sova 9 timmar och är redo för vår första heldag på stranden! :)

Tog en snabb webcam-bild här nyss, det går nämligen inte att ladda upp större filer (dvs de från våra kameror) som jag skrev igår eftersom att internet är för segt. Hoppas internet på hotellet vi byter till imorgon är bättre!

Nu ska jag bara ringa bästis en snabbis och höra hur hon har det hos mig.. Alltså om min lägenhet är hel fortfarande, haha. Nejdå, jag litar på henne. Bara hon kommer ihåg att vattna mina blommor!

Kram och puss ♥

107 Comments

Jennie

Hej kenza. Jag är så kär i din japanska/kineska tavla ovanpå soffan som din pojkvän köpte. Skulle du kunna fråga din pojkvän vart han köpte tavla? vill så gärna ha den :-)
Kram Jennie

Reply
Emma

om du har picasa eller liknande är det ju superlätt att göra kopior av sina foton i mindre format :)

Reply
elin

Bilderna i förra inlägget gör mig så otroligt avundsjuk!! Ser SÅ härligt ut! Här är det bara grått o deppigt… njut av värmen! Puss!

Reply
emma

Du är så himla fin! Skulle göra vad som helst för att få ditt utseénde! :(

Kram Bästa Kenza!<3

Reply
saga

Va fin bild :) I like it! Se upp för vithajar på stranden bara! Har hört att det finns sådana där..?

Reply
Izabella

SNYGGING! Hur gör du för att se så avslappnad ut på bild?

jag får alltid en stel min och jag hatar det. Kom med tips!! //Bella

Reply
Minna

Låter härligt att kunna spendera dagen på stranden :)

/happynails.devote.se
sprakande skönhetsblogg fylld av inspiration

Reply
Sharon

Har akkurat fått modellen ‘Happy’ fra Wildflower by Kenza og jeg ELSKER de! Utrolig gode å gå i og ser helt fantastiske ut! Kjempe fornøyd :D

Reply
Nadine Johansson

Hej Kenza!

Jag är en svensk tjej som bor typ 5 timmar från kapstaden. Jag ville bara tipsa om en UNDERBAR strand som heter “Camps Bay” och sen ett fatastisk shopping center som heter “waterfront”.

p.s Jag älskar din blogg och jag får sån insperation från dig!

Reply
sofia

de flesta bildbehandlingsprogram har något aätt att spara bilderna i mindre storlek på. i photoshop finns det under arkiv > “save for web & devices”, det är vad det låter som.

Reply
kylie

Hi kenza, im a south african reader who stays in Cape Town. I would like to meet you and take a photo with you if possible? Which beaches have you been going to? Camps Bay? Clifton?i would like to know what beach you will be at soon so that i wil be able to meet you?

Reply
Stina-Lee

Åh jag är så jäkla avis på er, vill också till värmen. Drömde om er i natt. Du visade mig hur oerhört vig du var genom att böja dig så jäkla långt ner att du riktigt kunde lägga ut överkroppen på golvet, haha, hur sjukt? Och intill stod Aleks med världens leende och såg ytterst stolt ut! Ha en underbar semester :-)

Reply
Hanna

hej , jag älskar din blogg.. och jag undrar om du kunde film när du hämtar din hund efter din resa? för du har sakt att han blir jätte glad och så:D jag har också hund och det skulle vara roligt att se mani med:D
snälla?
puss och kram !

Reply
Kakan

Tack för en fin blogg. Jag vill passa på att tipsa om en tävling på kakforms facebooksida. Vi avslutar 2011 med en tävling om inredningsprylar. Läs mer på bloggen.

Reply
Anette

Hei! Jeg lurte på 2 ting. klarer du å snakke marokkansk og er du muslim?

Ha fortsatt en fin ferie!

Reply
Hania

Jag har oxå varit i KApstaden!
Jag LOVAR dig det är VÄRLDENS BÄSTA STAD!
Skriv gärna på vilket hotell/ Guest house du bor på!
Jag bodde mitt inne i staden!

Reply
malin

hej!! var i sydafrika ganska nyligen och ville bara meddela att internet i HELA sydafrika är värdelöst…. så hoppas inte på för mycket :(

Reply
anonym

skriv gärna detta i ett inlägg!!
hur tränar du innerlåren så att låren inte nuddar varandra (om du förstår vad jag menar?)
JÄTTETACKSAM FÖR SVAR!!

P.S Din blogg är jättebra och du är den snyggaste tjejen jag vet!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*