• header

Clifton beach

Idag har vi hängt hela dagen på Clifton beach! Det är stranden bredvid Camps bay. Otroligt fin men det var så sjukt mycket folk! Barnen + ungdomarna har lov så alla är ute & njuter av det fina vädret, badar och solar. Idag har vi haft det sjukt varmt, måste vart över 30 grader i skuggan och i solen gick det knappt att ligga längre än 5 min innan man var helt genomsvettig. Då var det bara att springa ner och doppa sig i kalla havet! :)

Brände mig självklart trots solskyddsfaktor (jag och mitt jävla “jag bränner mig aldrig”.. när ska jag lära mig att hålla käften? bränner mig alltid när jag säger så haha), solen är riktigt stark här. Min röv och mina ben är knallröda, låg bara med överkroppen i skuggan när jag låg och läste. Det blev sånna skarpa linjer också att ser ut som att jag har ett par kritvita trosor på mig. Får vara mer försiktig imorgon!!

Nu ska jag göra mig i ordning. ♥

Säger det igen.. Bilderna blir så oskarpa för att jag får lov att ladda upp print screens istället för orginalbilderna pga det kassa internetet.. :/

74 Comments

Jennie

kan du inte maila mig o säga vart tavlan kommer ifrån? =)
som du har ovanpå soffan. älskar den tavla.

Reply
Miranda

Åh gud, det ser absolut underbart ut! Hm, men sanden påminner mig om något…min nuvarande hudfärg kanske? ;)

Reply
erika

istället för att göra print screen så skulle du kunna öppna de i paint och bara utan att ändra något. de brukar då bli mindre men inte få så jättedålig kvalité :)
ha det bäst, puss

Reply
ZARA

googla & ladda ner photorazor, det är ett program som du kan lätt förminska bilderna med. bildfilerna blir mindre (=snabbare att ladda upp) & kvaliteten är betydligt bättre än printscreenarna! :)

Reply
Dixi Wonderland

Om du skulle bränna dig så du verkligen får ont ska du smörja in dig i naturell yoghurt, kletigt värre men de hjälper verkligen :D Och jag tycker bilderna är helt okej så tänk inte på de!

Reply
Johanna

Tänkte bara säga (om du nu inte redan visste) att även om man har solkräm så bränner man sig.. Solkrämen skyddar bara så att det inte blir rött & sånt.

Reply
Evelina

Jisses vad jag hade behövt en likadan semester! har inte rest till sol och bad på hur många år som helst !! blir avis :(

Reply
Nathalie

Hej Kenza ! Hoppas du har det kanon på din semester ! Jag tänkte fråga hur du bokade din resa ? Hur hittade du de olika hotellen och flygen? Eller bokade du alltihopa som en charter och i så fall vilken “resebyrå” ? Är sugen på sydafrika de ser så fint ut!

Stoor kram!

Reply
Hanna

Gud vad härligt det ser ut! Jag hoppas ni får det kul och bra där! Har föresten likadana flippflopp ;) dom är sååå sköna att ha på sig :) stor kram på er!;)

Reply
sofia

varför inte bara förminska bilderna något, och sen ladda upp? hah. :)
Det ser vackert ut iallafall. här bara regnar det.

Reply
Brain searching?

Ja du lilla Kenza, du kan ju testa att ändra storleken på bilderna innan du laddar upp dem i typ..Paint?

Shit blåsta bimbo..

Reply
Therese

Gud vad härligt det ser ut, hoppas att ni får en grym semester :) Här regnar det,lite småkyligt och en ny storm påväg in igen, inte allt för nice om man säger så :P

Reply
rebecka

Din pojkvän är grymt heeeet, vad sägs som om vi byter , du får mitt gossedjur så får jag din gossepojkvän ?<3

Reply
SUSANNA

åh gud vad härligt det ser ut och vad avundsjuk man blir ;) skulle också vilja resa när sverige är såhär ;;;) <333

Reply
camilla

bränna sig lite får man ta :) blir jättesugen på att resa nu! ska till afrika om en månad, känns som en evighet dit när man ser era härliga bilder. hoppas ni får en underbar resa med mycket sol, god mat och upplevelser. tack för en bra blogg. sjukt snygg klädstil du har btw!

Reply
elsa från umeå

vafan kenza, klart att du bränner dig i afrika, är du helt dum i huvudet om du går runt hela tiden i solen där haha klart att du bränner dig, så tror knappast att det är din hud som gör att du bränns lättare utan det är vart du är… har studerat i africa nästan hela mitt liv och bott där i 14 år, så tror mig jag vet ;)

Reply
Josse sköld

Tja kenza! Jag tkr att det är skit kul att se vad du gör hela tiden, men jag får inspiration till att se mode och dess kläder just nu, då skulle man ju hellre vilja se vad du har för nyår/vinter-kläder istället för “sommar-kläder”, okej att du är utomlands iförsig, men du är ju en modeikon för sverige samt internationellt så vore ju kul iaf att se några exemplar! Ha så kul i värmen! Själv åker man om nån vecka bara!

God fortsättning!

Josse Sköld

Reply
Pepa

Hihi! Jag måste räkna dina tår för säkerhetens skull… Jag tyckte det såg ut att du skulle ha haft för lite av dom :D ^_^

Reply
Eve

Love your pictures!
I’ve been to Cape town and I love love love it!
You should go to African Cafe (restaurant). Really good food.
If you are looking for a nice hotel or a nice bar you should go to Protea Fire and Ice.
Have fun!

Reply
Hilda

Kära Kenza, vart har du köpt de vita flip-flopsen med brasilianska flaggor på?
Hittar de ingenstans, skulle vara oerhört tacksam om jag fick svar! :)

Kram Hilda!

Reply
Tessan

Inspirerande bilder, flyger till Kap Verde-öarna om 2 veckor. Så kollar in dina outfits inför resan! Gillar Tyras bikini, by London. Ville egentligen säga att jag tycker du är stark som orkar fortsätta att blogga trots motgångar som vissa trista o taskiga kommentarer du får. Du inspirerar mig, när jag blir nervös inför ett tenta-resultat går jag inom din blogg för att lugna nerverna. Du har varit med mig i med- och motgångar under några års tid. TACK! Kram Tessan

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*