• header

30e december 2011 – i Kapstaden

Hey guys! ♥

Hur är läget? Här är allt TOPPEN. Vaknade upp till strålande sol igen och nu håller vi på och packar. Idag byter vi nämligen till ett hotell i Camps bay! Det ska bli skönt att ha gångavstånd till stränderna….och för att inte tala om ett hotellrum med balkong. Det är ju halva grejen med resan liksom, hehe.

Igårkväll skulle vi käka på ett ställe vi hört väldigt gott om, men när vi kom dit var det fullt så vi käkade på ett annat ställe och tog ett glas vin. Sedan var det meningen att vi skulle möta upp min vän men hon blev fast på jobbet så vi drog ut själva istället. Det blev bärs & dans på en skön liten hiphop-klubb. Vi hade så sjukt kul! Älskar stämningen på sånna här ställen. :)

Nu måste jag packa ner det sista och sedan smörja in min brända stjärt. Idag ligger jag i skuggan med solskyddsfaktor 30 kan jag lova.

81 Comments

Therese

Så skönt ni verkar ha det! :) Kan du inte skriva ett inlägg sen (när du kommit hem) hur du brukar göra då du bokar dina resor? Ser att ni bor på olika hotell mm, bokar ni allt i förväg? Vad brukar slutnotan bli på? Favoritställen att åka till? Vore himla kul om du kunde trycka in lite sådant i ett inlägg, känner att jag måste dra till den soliga sidan av jordklotet snart :D

Ha en fortsatt trevlig resa!
Mvh Therese :)

Reply
dude

did you wear the strapless bra by wonderbra under this? I always find it diffecult to find a nice bra for under those types of cut out dresses!

Reply
Annika

ni är så galet fina ihop:) och visst kan man ha kul med bara pojkvännen. många tror ju att det är så tråkigt;)

Reply
Linda

Vad fin klänning! :) och vad underbart m värmen & solen, själv får man väl ta o pallra sig iväg till ett solarie..

Reply
Issa

Kenza, jag vet att du är bortrest och kommer inte vilja göra detta på resan, utan du kan väl lägga upp den när du kommer hem?
Att du gör en sammanfattning av 2011 med lite bilder! Skulle vara sjukt att läsa, så hoppas att du gör en sån när du har tid! :)

Reply
elsa

varför ser man aldrig dig med Tyra längre?:o
och vem pratar du om när du skriver bästis isånnafall? :)
tacksam för svar!

Reply
emelie

kenza, jag har alltid gillat dig och din blogg, men igår när jag fick se hur du hade svarat en bloggläsare, när hon frågat vart din pappa vart på julafton, då du svarade ” i Marocko där han bott de senaste halvårte. Vad har du med det att göra?”

varför svarar du så tycket, utan dina läsare skulle du aldrig kommit dit du gjort!!

Reply
C

Ni borde verkligen gå till The Africa cafe, helt underbar mat! Man får in massa smårätter och kan sedan beställa mer av de man gillar mest! :) Sen finns det också jätte god Sushi vid en av stränderna!

Reply
Lanja

Haha sjukt konstigt, drömde om dig, mig, din kille och den där killen från sbt, Johan eller va han nu heter. Drömde att vi alla satt i en bungalow och åt kanelbullar men att du inte ville ha för det var 2000 kcal i. Hahaha snacka om sjuk dröm!

På tal om bullar, för ett tag sen la du upp ett foto på ett bord fullt med bullar, vad handlade det om haha? Undrar fortfarande!

Kram lanja

Reply
Sissi Yourstone

Kenza, Kenza, Kenza! Du hade redan vet det, men om du inte vet det är det ju väldigt bra att jag säger det. När du smörjer in dig i solkräm ska du göra det i skuggan tills det satt sig. Annars blir det som olja!!! Hoppas du har det bäst, så himla avis

Reply
Felicia

Hej! Måste säga att jag älskar dina outfits, och fastnade speciellt för 80’s outfiten! :) Tänkte höra om du skulle kunna berätta vad du använder dig av för smink och om du minns vad du hade på läpparna just den(http://kenzas.se/2011/10/23/80s/#comments) gången? :) Grymt snygg färg var det iaf!
Hoppas ni har det jättebra i solen, sköt om er! ♥

Reply
Fatima

Åh. Den väskan blir min i februari (fast i svart). Så jäkla snygg är den. Önskade att jag kunde köpa allt från Spells&gyspy!

Reply
Jörgen

på bilderna ser det ut som du har förstorat tuttarna stämmer det för jag tycker det ser större ut under dina klänningar.
Gott Nytt År på er.

Reply
Linda

tror helt klart att det blir afrika jag och min darling åker till nu i sommar, det ser helt fantastiskt ut, och ni ser ut att ha det as bra :)

Reply
Johanna

Om ni har tid borde ni verkligen leta upp en restaurang som heter Gold! Har för mig att den ligger på bakgården vid ett museum, riktig sydafrikansk mat och jättegenuint! Verkligen värt ett besök!!!

Reply
Filippa

Hej Kenza!
Jag har bott i Kapstaden i snart fyra år, men jag kommer från Stockholm. Här är några tips från mig, om ni har tid. Shoppingen på nedre Kloof street och ner längs Long street är bra! Wardrobe, The Lot och Plan B har snygga saker. Söta små affärer med kända och okända märken och vintage. Finns även genuina afrikanska smyckes affärer, har mycket fint. Restauranger som är bra är Wakami i Mouille Point, nära Waterfront. Grand Beach i Waterfront (jättecool beach club, super populär!. The Bungalow mellan Camps Bay och Clifton(nyöppnad beach club). Beluga inne i stan. Pepenero i Mouille Point. Willoughby’s & Co inne i shopping centret i Waterfront (lång kö men så värt det). Det finns många jättecoola uteställen. Cafe Caprice i Camps Bay är super, bäst på söndagar. Klubben Trinity i stan har bra dag efter 12 och frammåt. Fez club också i stan är en klubb som alltid har bra dag. Hela Long Street har lite halvskumma fast roliga barer (jättebilligt). The Reserve är en annan bra klubb. St Yves i Camps Bay är jättekul, kända djs spelar där varje söndag. På nyår ska eventet “Ministry of Sound” på Cape Town Convention Centre vara fantastiskt.

Hoppas du läser det här och får lite inpiration av det. Superkul att du är här i Kapstaden, hoppas du tycker om det! Och såg på en av bilderna att du bor precis ovanför det huset där jag bodde mitt första år här :), det med en For sale skylt.
Kram!

Reply
Sara

Har du inte lärt dig något under dina resor utomlands?? Du bränner dig VARJE gång och det kan inte vara hälsosamt för huden…

Reply
Carrooo

Bytte du outfit, från shorts/svart topp till denna klänning? gillade den första outfiten mycket iaf =)

Reply
Mia

Herrejävlar vad snygg du är på näst sista bilden! Klänningen är ursnygg också. Kram ;)

Reply
linnea

jag verkligen älskar din klänning, dösnygg är den, vart har du köpt den !? :D
Du är så vacker Kinza !!
puss

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*