• header

Godnatt!

Skickar en liten godnattpuss från Kapstaden. :) Ikväll var vi på en afrikansk restaurang och åt bland annat krokodil och struts. Berättar mer om det imorgon! Nattinatt.

20111231-003640.jpg

59 Comments

E.

Herregud de vill jag läsa om imorgon!
Förresten vill också inflika att du är så jävla fin!

Reply
Sofia

Har hört att du är jättebitchig och att du tycker att det är jobbigt och suckar när någon kommer fram för att ta en bild. Stämmer det? Jag tyxker iallafall att du verkar jättesnäll och rolig :)

Kenzas svar: Ja och så brukar jag slå mina läsare som kommer fram. Haha nejdå, jag blir bara glad. Men är jag på dåligt humör eller är ledsen är det lite svårt att stå och le världens största smile liksom.. Men jag skulle aldrig vara otrevlig! Kramar!

Reply
AZNEK

Kenza, fy vad äckligt! du skämtar väl?

Ha det så bra! Njuuuuut för våran skull också!
Kramis

Reply
Alma

SNälla visa hur du gör dina ögonbryn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Hanna

“afrikansk mat” – vad är det för postkolonial skit, Afrika är en kontinent, och en väldigt stor en, finns ingenting som kan kallas för “afrikansk mat”. Skulle du någonsin skriva att du varit och ätit “europeisk mat”

Kenzas svar: Hmm jo, med tanke på att de hade maträtter från Afrikas många hörn. Inte bara sydafrika. Sen skrev jag inte afrikansk MAT, jag skrev afrikansk RESTAURANG vilket de själva kallar sig för. Palla klaga på något sånt haha.. Kram!

Reply
Julia

Kanske lite dum fråga, men hur får man fina ögonbryn? Liksom mina just nu är väldigt glesa, står åt alla håll… och så, men för att få dom som du har, mörka & täta, och som en form liksom, hur ska jag gå till väga? Har försökt färga dem men det gör ju inte mycket skillnad.
Känns som en dum fråga, men vet inte hur jag annars ska få svar. Tycker fina ögonbryn gör så mycket för ett ansikte!

Älskar din blogg, du äger!

Kenzas svar: Hej! Jag har ju berättat hur jag fyller i mina ögonbryn. Kram!

Reply
Emmy

Hej, jag går ur nian nu till våren och jag undrar om du har några bra förslag på sidor som man skulle kunna köpa sin bal/skolavslutningsklänning på, älskar bloggen kram/emmy

Reply
zenilda

PAINTED EYEBROWS , A LITTLE BIT OF LIP GLOSS, SELF TANNING TO THE BONES..I JUST WOKE UP :)

Kenzas svar: Woke up? No, went to bed. Eyebrows painted, yes. I’ve told you that I never go out without fixing my eyebrows. The other…no.. But what if I did have lip gloss and “self tanning to the bones” (what is that?), why do you care? I dont understand why you guys have to complain about everything. Let me be me and I’ll let you be you. Okey?! Hugs!

Reply
Linnea

“Ikväll var vi på en afrikansk restaurang” ?! Du är ju i afrika liksom … Och afrika råkar ju vara en hel kontinent med miljontals olika matkulturer…. Konstigt.

Kenzas svar: Wow, en till som orkar klaga på det! Ja, jag är själv från nordafrika så jag vet mycket väl att det finns massor med olika matkulturer i Afrika. Svarade iallafall på andra klagomajan ovan så du kan ju kolla där. :) Kram!

Reply
Haare

OMG ! hur väga du äta krokodil? Jag tror jag skulle spy.
Min killkompis sa att det smaka kyckling eftersom han har smakat krokodil o så har han smakat andra djur också.
Förresten älskar dig blogg!<3

Kenzas svar: Vi åt rökt krokodil och det smakade som en blandning mellan lax och skinka tycker jag! :) Det var rätt gott! Pressade lite citron på också.

Reply
julia

hej kenza hur mycket tog dom frakt och tull frn nastygal.com skulle vara tacksam för ditt svar =)!

Kenzas svar: Tull + andra avgifter blev 30% av värdet på det jag beställde. T.ex. beställer du för 1000 kronor får du betala 300 extra när du hämtar ut paketet. Kram!

Reply
Karin

Hej Kenza!

Tyckte val att det var dig jag sag springandes pa stan!!! Var tvungen att kolla in din blogg o se om det var du :) Vad hander ikvall? Storta festen pa Icicc, Ministry of sounds, tusentals glada kapisar kommer vara dar…. Spring till checkers och kop vip biljetten for 350….

Har bott har i ett ar och kanner till de mest underbara utestallena!!!!!! Hor av dig om du vill se mer av Kapstaden… Jag bor i Big Bay, du kan inte missa Big bay…..

0027795947090

Kenzas svar: Låter kul! Men vi orkar inte stå inne på en klubb på nyår. Vi ska möta upp vår vän och hennes vänner och gå på en stor grillfest i en av villorna här. :) Säg hej om du ser mig igen! Kramis

Reply
Olga

Haha wow! Skumt, var också i Kapstaden vid ny år förra året :O Vi var uppe på table mountain, det är helt otroligt! Verkligen något du borde se :)

Kenzas svar: Vi tänkte som sagt åka upp dit igårkväll men det var för blåsigt. Hoppas den är öppen imorgon! :)

Reply
timberman

Hur kan du göra dig lustig över att det i Sydafrika finns så fatiga människor att de måste stjäla för att inte svälta ihjäl?? Om det hade varit moderaten Blondinbella som skrivit det, hade jag inte reagerat, men du av alla människor! Hon tänker ju inte, det är svårt utan hjärna!

Reply
Jessica

Herregud vad töntigt, aldrig att någon som skulle sagt något om det hade stått en “asiatisk restaurang” men just afrikansk stack visst i ögonen. Inte direkt förvånande, man kan ju ses som rasist annars.

Reply
Eva

Åh, jag har också ätit struts! På en strutsfarm utanför Örnsköldsvik, haha. Gott var det :D

Reply
Sofias

Struts är ju faktiskt gott, det hade en av mina vänner på sitt julbord ;P men hur fasen smakade krokodilen? :O

Reply
lilly

“Svarade iallafall på andra klagomajan ovan så du kan ju kolla där” HAHAHAHA! älskar att läsa dina svar till irriterande kommentatorer!

Reply
cami

hur lärde du dig att gå i höga klackarskor och hur mår dina fötter efter en hel utekväll? började du på låg klack och jobbade dig uppåt eller kunde du börja direkt på 14cm?

En annan fråga, du är perfekt, verkligen perfekt, men är det något du själv har komplex över för ditt utseende eller skulle vilja ändra på?

Reply
ida

Måste berömma dig för att du är så duktig med bloggen nu trots att du är utomlands!!! (Och med din kille.) Ha det så mysigt!!

Reply
ida

Måste berömma dig för att du är så duktig med bloggen nu trots att du är utomlands och det med din kille. Ha det så mysigt!!

Reply
Izzie

oj oj oj…. fett kul du har det kvinna!!! Här pluggar man matte D hahahhaha…. större skillnad än så? nja meee don’t think soooo……

Reply
dana

Skojar du med mig? struts?krokodil? Hur vågar du smaka på det? Hur smakar struts, det är väl en fågel så den smakar väl kyckling,eller?

Reply
L

I don’t know why people are so rude lol. I’m sure you’re a nice girl and clearly you’re so stunning. Keep up the great blog & inspiring us girls. Don’t listen harsh words, they’re masked with motive xoxo

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*