• header

Myggor?

Sitter på balkongen och försöker hitta stark signalstyrka, det varierar fan dag till dag detta jäkla internetet. Men det är väl så här på ön! Dessutom går strömmen typ 10 gånger per dag. Så alltid mitt i natten stängs AC:n av och vi vaknar upp heeeelt svettiga. :P

Annars så är allt TOPPEN här! Trivs verkligen på detta hotell. Alla är så otroligt trevliga här! Och rummet är jättemysigt, förutom att vi grisar ner här (och nyss råkade vi göra översvämning i badrummet…) Innan vi kom hit trodde jag att det skulle bli jobbigt med alla myggor alla pratade om, men jag har typ sett en liten mygga. Det måste vara för att det blåser lite här precis vid vattnet. Eller för att vår myggspray, som är så stark att man vill kräkas varje gång man sprayar på sig den, håller myggorna flera hundra meter bort från oss haha. Vi tar iallafall malariatabletterna just in case och sover med allt “myggnät” runt om sängen som vi bara tycker är mysigt. Det blir som en koja. :)

Nu ska vi se om jag lyckas få upp lite outfit-bilder också!

Imorse innan strandfrukosten

50 Comments

Johanna Bergman

Härligt härligt !! Hoppas att du har de sjuuuukt mysigt. Jag vill också till Afrika. Kenya är mitt drömmresemål…

Ha det så bra!
Kram från ett “fan” haha :)

Ps. Vad bloggar du för ? Devote, blogg, bloggplatsen osv.

Reply
Emma

kan inte du vara gullig & skriva var du har köpt din virkade väst? Den är ju så himla fin, precis som du!:)kram!

Reply
Kajsa

Hej Kenza ! Jag har en fråga, har du någon gång förlorat ett modelljobb pga dina tatueringar ? Tacksam för svar ! Mvh Kajsa <3

Reply
Erica

Kan du inte lägga upp bilder på hur hotellet och hotellrummet skulle vara jätte roligt!
Älskar din blogg du är så snygg :)

Reply
jonna

Hej Kenza. Jag ville bara fråga om det var ett stort projekt innan ni kom iväg till afrika? Var det några blad ni fick fylla i, några speciella sprutor ni fick ta, några speciella saker ni var tvungen att göra helt enkelt? Om det var svårt att komma in i landet, som till USA ungefär. Har själv funderat på att fara till afrika nu i vinter, men måste dock veta om det är några blad jag måste fylla i osv för att få tillstånd att komma in i landet. Och vet du om man får resa minderårig dit? Utan målsman dvs. Tacksam för svar! :)

Reply
Lisa

Hej Kenza!
Skulle vilja rekommendera en klädsajt som jag tror passar dig och säkert många av dina besökare. Ta gärna en titt. Har själv handlat därifrån och gillar den lite mer vågade stilen. De är dock inte riktigt lika vågade som på bilderna, tror det beror på modellen.
http://dare2wear.se

Reply
Julia

Jag bara undrar vilket myggspray du använder, ska iväg till Asien och behöver ett starkt. Tack!!

Reply
agnes

Kan du inte skriva vad du tycker om Reebok Easytone? Funderar på att köpa ett par men skulle vilja veta vad du tycker om dom :)

Reply
Zarah-Lou

Samma sak i Mexico – det finns verkligen inga insekter! Man kan ligga lugnt på stränderna, sitta ute på kvällarna utan problem och slippa flugor vid maten. Spindlar och ormar ser man aldrig. Det är bara de söta ödlorna man ser! ;)

Reply
moa

hej kenza! ni ser ut att ha det sjukt bra på zanzibar!! funderar också på att åka dit (familjen) , och erat hotell ser vääldigt trevligt ut.. vad heter det?? tack på förhand!

Reply
Josefine

Vad har ni för myggmedel? Skulle verkligen behöva ett superbra, myggorna älskar mig! Svara gärna i ett inlägg, inte så lätt att hitta sin kommentar bland alla andra…

Reply
K

Tycker att myggorna i Afrika är så tysta, man hör inte ett ljud, sen på morgonen då man vaknar, har man 27 myggbett. Mystiskt. Svenska myggor surrar ju hur högt som helst?!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*