• header

Canal walk

Vi är i det gigantiska shoppingcentret Canal Walk! Massor med butiker men tyvärr hittar jag inget som faller mig i smaken. Men däremot så finns det en stor spelhörna som vi ska hänga i nu! Och sen blir det kanske bio. :)

20120113-181856.jpg

94 Comments

Maja

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reply
Maja

VART HAR DU KÖPT KLÄNNINGEN?! :D SKIT SNYGG!!! hela du är ju skitsnygg! :D kraam

Reply
Filippa

Hej Kenza!
Till att börja med tänkte jag säga att din blogg är den bästa. Läser den varje dag, hela tiden. Jag började läsa den för ungefär ett halvår sen och sen dess har jag varit fast vid den! Allting du skriver går att läsa om och om igen.. Tycker att du verkar som en riktigt snäll person och som bryr sig om andra.

Igår satt jag och kollade i genom alla din outfit bilder, alla! Från 2010 till 2012 och jag hittade nog ingen som jag inte tyckte om. Skulle tänka mig att bära allting och jag älskar din snygga skinnjacka från Jofama by Kenza. Du matchar alla kläder perfekt, med de rätta accesoarerna samt skor och snygga detaljer.

Det är så mycket jag skulle vilja skriva till dig, brukar inte kommentera din blogg så ofta för då skulle det nästan bara bli: Vad snygg du är Kenza, riktigt snygg tröja där Kenza, vart har du köpt de där skorna, älskar sminket, åh vad söt du är Kenza och det har du tillräckligt av, haha.

Älskar verkligen din blogg, sluta aldrig blogga. Dina trogna läsare skulle aldrig svika dig och jag är en av dem. Kram & hoppas att du får en fortsatt bra semester. ♥

Reply
Julia

Hej! LIKA SNYGG SOM VANLIGT! I alla fall, har en liiiten fråga och tänkte att om jag skriver den här så kanske du ser den haha! Skall till Stockholm snart och tänkte passa på att titta efter studentbalklänning! Har du något tips på något ställe där man kan hitta fina sådana till bra priser? (skall vara maxiklänning såklart!) Hade blivit jääätteglad om du svarade för jag vet ju vilken kanonbra smak du har!

KRAAMIS!!

Reply
Maja

Hej vet du om man kan.vaxa armhålorna eller om de inte går för de är för tunn hud? För på alla dina bilder verkar de som om du inte har en enda liten prick av hår…? Under armarna alltså ;)
Hoppas du och din kille har de bra:D
Hälsningar en jätte avundsjuk tjej :$
KramKram

Reply
Erik

Två svenskor våldtagna i Sydafrika. De blev överfallna när de gick längs stranden.

Där har du svaret till varför folk varnade er för att gå till stranden på nyårsdagen som du skrev om i ett av dina tidigare inlägg.

Reply
cornelia

var också i kapstaden nyligen, kom hem i onsdags! canal walk var dåligt men en affär var faktiskt bra och den hette cotton on, jag tror du skulle gilla den:D

Reply
Malin Börjesson

Åh hej kenza! vart har du köpt dom shortsen?
sjukt snygga!
ÄLSKAR DIN STIL! så jäkla snyyyyyggg!
läser din blogg varje dag,inspirasion får man ju så det räcker!

och jag älskar den!
du är sååå himla fin!

kram på dig!

Reply
Sandra

skulle någon kunna kika in på min blogg? :-)
Skulle vara jättekul om man såg statistiken stiga lite. Den är RIKTIGT låg. :(

Reply
nadia

du har en riktigt snygg outfit på denna bilden , sugen på att berätta var tröjan är ifrån ?

Reply
ida

du är ju supersnygg som alltid! hoppas att du och pojkvännen din har haft och får en fortsatt härlig resa :)
superfina shorts förresten! vet du vart man kan hitta liknande?
många kramar :)

Reply
Amalie V

Kenzaaa! Du är jettefin, underbar! Och jag älskar dina shorts – var har du köbt dem? De er vackra.
Kram från DK :-)

Reply
annie

åh läste att 2 svenska tjejer blivit våldtagna på stranden i sydafrika, hemskt!

Reply
Karolin

så fin du är!! inte lite avundsjuk på din bruna bränna nu! längtar efter sommaren extra mycket när man ser din outfit. låga converse, yum!

Reply
Nea :D

Jag älskar din klädstil!! :) Den är så fin och annorlunda, på ett bra sett! Var köper du allt?! <3 Kram Nea
P.s klicka gärna in på bloggen <3

Reply
Aleksandra

OH I MISS SUMMER SO BADLY ! <3 I WANNA WEAR SHORTS TILL NO! : D

GREETINGS FROM POLAND ! PLEASE CHECK OUT MY FIRST BLOG "ONE LOVE ONE DNA " : ))

Reply
Ellen

Det finns ett ganska stort varuhus i waterfront där alla märken finns! Du skulle nog gilla ganska mycket av kläderna som finns där!
Kram

Reply
Lize

DU BÄR SHORTSEN SOM BARA FUNNITS I MINA DRÖMMAR! Jag skulle dö lycklig om jag hade dom i min garderob! Snälla kvinna, säg mig vars du köpt dom!!

Reply
Kia

Ska hälsa från min kille att Alex är jävligt lik Robin Van persi, (spelare i arsenal)och jag kan inget annat än att hålla med :P, han har säkert hört det förr. JAg var tvungen att göra inlägg i min blogg om det ^^, . Hoppas ni har bra semester och njuter för fullt ^^,

Reply
Hanna

måste bara säga en sak som är rolig! förra året var jag och min familj i sydafrika, och vi var på exakt på samma ställen som du är på nu. var på canal walk, och godahoppsudden, har en likadan bild som jag själv tagit som du har lagt upp därifrån. längtar bara tillbaks dit mer och mer när jag ser det här. kram ^^

Reply
Linn

För ett år sedan, när jag var i Kapstaden/Johannesburg kom inte vår packning fram på två/tre dagar! Vi fick tillbringa två hela dagar på Canal Walk och leta kläder till en hel familj, helt sjukt vad mycket vi köpte! Dock hittade vi ganska mkt där, en del riktigt snygga saker!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*