• header

Ha en fin lördagskväll!

Jag har redan hoppat i pyjamasen, här blir det nämligen en lugn och mysig lördagskväll med min kärlek! Vi ska laga thaimat, titta på tecknade filmer och äta godis. Puss! ♥

122 Comments

Cecilia

Har du gjort nåt annorlunda med ditt hår? Det verkar så glansigt & fräsht? Toning, inpackning?? Sjukt fint hår :-)
Kram

Reply
ella

Hej, Jag har nu bestämt mig för att göra egna tröjor med tryck. Kom gärna med förslag på vad jag kan skriva. Det ska stå om djur! Jag jobbar för djurens bästa!

Är du intresserad av en tröja så maila [email protected]. Vinsten på försäljningen av T-shirts går till Wspa.se ! En djurförening som räddar djur i nöd!
Kommentera/läs :) Det skulle verkligen förgylla min dag :)
Jag kämpar skiten ur mig för djurens skull!

Reply
Rebecka

Hej Kenza!
Jag behöver lite hjälp, det är såhär att jag ska för första gången i mitt liv åka till Stockholm nästa helg (mega glad). Först och främst vill jag veta vart i Stockholm Urban Outfitters ligger? Och kan du inte tipsa några härliga klädbutiker som finns där! Inte HM och dom om du förstår vad jag menar :) Jag kommer från en liten skitstad med typ 4 affärer..haha så det skulle vara superbussigt om du svara mig! PUSS O KRAM!

Reply
miqaela

Gud ni verkar ha så mysiga kvällar tillsammans!!
Underbart!!
Trevlig kväll och kram vackra du!!
♥♥♥♥♥♥♥♥

Reply
Lena

Hi Kenza! Could you write where did you get these house slippers and a recipe for thai food that you cook today? I hope you have a nice evening! xo

Reply
Stina

Hej kenza!
Jag har en fråga, vad använder du för hudprodukter? Din hud ser alltid så fräsch ut så jag undrar vad du använder :) svara hemskt gärna!
Kram
Stina :)

Reply
Anna

åååh, sånna tofflor har jag med! världens mysigaste ju! ^^

& du malin där uppe som frågade vart dom är ifrån; dom är från cubus ;D

Reply
Molly

Hej Kenza! Läser du alla dina kommentarer? Haha vill säga till dig att du är min förebild! Älskar din blogg och går in på den minst 10 gånger per dag! :) Om du läser den här kommentaren skulle det betyda sjukt mycket för mig om du kommenterade på min blogg! :) <3

Reply
M.

Vill har din solbränna.. såå fiiint. Asså. Du får visa plagg som jag inte kan matcha eller över huvud taget hatar, att faktiskt gilla dom när du väl matchar dom. Jag vet inte.. men Kenza bloggvärlden är ingen bloggvärld utan dig. Jag skulle inte palla blogga om du slutade blogga. Jag menar det av hela mitt hjärta. Jag kände mig “ensam” när du tog paus, jag kände mig rädd m.m. Jag vet det låter sjukt, men neej.. asså jag är inte lebb (har pojkvän – förlovad tillochmed) men jag bara gillar dig som t.ex. en liten tjej som gillar Beyonce.

Reply
anonym

HEJ! har en jätteviktig fråga som jag vill att du svarar på! hur gör man cocpyright på sina bilder???? så ingen kan “sno” dem? tacksam för svar! ! !

Reply
Malin

Har ni inget att göra på fritiden? Gillar ni att titta på serier? Här finns tips på nya och bra serier samt det senaste från serievärlden. /Malins Serier.

Reply
nadia

har du nån kontakt med ditt ex anthony? Undrar bara för jag och min pojkvän har gjort slut efter två år undrar bara om kontakten fortsätter. dom är ju trots allt våran första kärlek..

Reply
EMMAS

hej underbara fina kenza!

jag undrar ifall du skulle vilja göra ett inlägg med nästan bara vår~outfits :) Skulle bli underbart glad eftersom jag har ingenaning var jag ska ha till våren, och eftersom nästan alla vill vara som du kan du även lägga ut vad DU ska ha till våren :) Snälla gör detta för mångas skull! :)<3
Ta hand om dej!

Reply
Denise

Hej Kenza!
Kommer Kenza 3- Black finnas kvar under våren? Älskar verkligen den så mycket!! Kram på dig ;-)

Reply
David

Kollade in din blogg i morse och blev så glad att du hade börjat blogga igen!:) Eftersom du hade en paus innan, vilket jag också hade på grund av stressen. Älskar ditt sätt att blogga och du är bara för cool och härlig! GO KENZA!:) Hoppas du hade en mysig kväll igår och vilka tecknade filmer såg ni??!

Reply
anonym

hej! min komentar verkar inte ha kommit. men jag skulle behöva HJÄLP! (jag vet inte om du läser dina komentarer) men hur gör man copyright????? viktigt! så ingen ‘snor’ äns bilder.

Reply
Thea

hej har en fråga angående hur du tar bort hår på benen och resten, för dina ben ser helt mjuka och lena.. Skulle uppskatta om du visar bild på dina produkter, och vilka krämer du smörjer in dina ben med efter..:)

Reply
Lina

Hej! Har en liten fråga angående Nastygal.com. Är jättesugen på att beställa kläder därifrån och undrar bara lite om tullavgifter? Om jag inte minns fel så har jag för mig att du någon gång skrivit att det var väldigt dyrt? Hur mycket beställde du och hur mycket fick du betala i tull?
Tacksam för svar :).

kram Lina

Reply
Linnea

Jag måste bara fråga vad som har hänt med alla dina sponsorer? Du har ju ingen reklam alls på din blogg just nu.

Reply
Lovisa

hej! jätte fin blogg och gud vad du är fiiin. ville bara fråga en sak och det är:
Var kan man köpa Jeffrey Campbell skor?

Reply
sanna

Jag har en känsla av… att du kommer sluta blogga helt vilken dag som helst.
R.I.P Sveriges största bloggerska ♥

Reply
alex

Hej snälla kan du skriva vad du har för modell på dina rayban aviators har letat som en galning!!!

Reply
lola

Hejhej Kenza!
Du jag har alltid undrat hur du har så lena och fina ben. Rakar du de eller hur? Det vore jätte snällt om du svara på min fråga! Behöver verkligen svaret !
Puss <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*