• header

Lillskruttan

Min systerdotter har blivit så stooor! Lillskruttan då. Och hon är världens gladaste tjej, skrattar & ler hela tiden. :)

Är som sagt nere i Skåne och hälsar på min syster och hennes familj. Kommer stanna här ett par nätter… Nu är det dags för middag så jag måste gå! Ha det bra! ♥

193 Comments

Jeyloo

Nu blir jag lite besviken här Kenza! Jag äslakr din blogg så sjukt mycket! du är min favorit bloggare och så! Och jag bara ÄLSKAR dina kläder!!! :) Men nu är de så att jag har hört att du röker!? Stämmer det? Blir lite besviken där faktiskt för du har alltid sagt att man inte ska använda bantningspiller osv och de är jätte bra ! De är en andledning till varför jag gillar dig så mycket! :) men sen hör man att du röker? Då blir man lite besviken :( Om de nu stämmer? Ville bara du skulle veta detta och så ;) Älskar din blogg, dig, och dina kläder! Ha det! :) <3

Reply
Fridah

Gud så söt!! :)
Snart får min syster också en liten sådan gullig sak (vet dock ej om det blir tjej eller kille), när jag såg de här bilderna längtar jag ännu mer!

Reply
Diana

Hej Kenza!
Jag bor i samma stad som din syster och jag undrar om du kommer att ha en läsarträff eller liknande?
Jag ÄLSKAR din blogg, och skulle sjukt gärna vilja träffa dig!
Kram, Diana Dragan ♥

Reply
It says click!

Läs min blogg där jag dissar feta personer som fakiskt skämmer ut sig själva, tycker att kött är fel att äta samt är en Bejjbibejjbisondissare! ;) Kritiisera mig, men jag lyssnar inte på bullshit :D

Reply
Esra

Hej Kenza :) , Så söt hon är.. Jag vill visa dig en grej.. Jag har en Julia egmont, Julia är en tidning för unga och jag har ett konto.. Jag älskar din blogg & jag har en bild på dig och länkat dig ;) <3 Ha en bra dag & kan du vara snäll och Länka denna bloggen, det är min klass blogg.. Det skulle betyda mycket för mig ;) , och självklart min klass.Bloggen heter lorensborgsskolan5a.wordpress.com .. Det skulle betyda mycket om du länkade mig.. Ha en bra dag =)

Reply
busra

Aww vad söt! <3 Älskar din blogg Kenza. Men jag har en fråga, uttalar man ditt namn Kinza eller Kenza?

Reply
Alice

GUUD vad söt!! Undra förresten om ni skulle vilja vara med i min bloggtävling, på doriz.blogg.se. Skulle bli jätteglad :) Det är dessutom stor chans att ni vinner, jag har inte så många läsare… :P

Reply
Erica

Himla söt! Är de din syster på sen första bilden? Isf ser du ut att vara grymt lik henne! Kan du inte visa bild på er två tillsammans? Jag älskar dig & din blogg Kenza. Kramar!

Reply
Elisia

Älskar ditt hår! Det är helt underbart! Vet du vad din hårfärg heter? Kan du inte visa lite hur du gör för att få så fint hår? Typ vad för balsam och sånt du använder? :)

Reply
Miranda landh

Oj oj oj!!!!! Vilken tillgång, jag tycks kunna skymta ett spel i bakgrunden på bilden längst ner(Ticket to Ride). Jag tar inte i när jag säger att det är världens roligaste spel!! Se till att få till en spelrunda innan du kommer därifrån och du kommer inte att ångra dig! Kram

Reply
Lina

du är så tillrättalagd.
det skulle vara intressant att läsa om hur ditt liv egentligen ser ut, dina tankar, farhågor osv.

jag vill se ett inlägg där du släpper den där fasaden och skriver något i stil med “idag har jag knullat så mycket att min fitta har en jävla massa skavsår”.

folk skulle hajja till om inte annat:)

Reply
Lisa

Gud va gullig! Jag är så jäkla nyfiken på hur din syster ser ut, men hon vill väl inte vara med på din blogg. Du kanske kan visa en bild från när ni va små så man kan se om ni är lika? Det vore kul.
Kram!

Reply
Matilda

åååhh vilken gullig bebis! :)
Checka min blogg vett ja! :D
den e grym och ja skriver varje dag oxå :P
jätte bra blogg… eller så kan du följa mi på blogglovin :)

Puss <3

Reply
Micaela

Så himla söt! Har en kusin som nu är exakt lika gammal, en liten kille som precis fått namnet Julius! Det roliga är att jag aldrig sett en sån glad liten bebis som honom förrutom din söta syterdotter här! Imorgon skall jag också träffa min supersöta kusin, i malmö! Hade varit kul att få stöta på dig, men ha nu några härliga dagar i malmö! :)

Reply
Linnéa

hejhej!
Jag undrar en sak, din hårfärg är typ en sån hår färg jag funderar på att fixa , men hur ser det ut i verkligheten ?
Är den ljusbrun typ eller ngt ?
Har du ngt förslag på ngt märke ?
Gillar din hår färg väldigt mycket och Marissa i O.C! :))

Reply
Johanna

Haha omg vilken söt unge! :D

Vi har en tävling på vår blogg nu, och vi skulle bli superglada om ni kikade in och var med! :D
Det är bara att skrolla ner lite så hittar du den, vi lottar ut FYRA örhängen, så va med vettja! :D

Älskar din blogg Kenza! :3<3

Reply
Nathalie

Hej fina du! MÅSTE verkligen veta när USA bikinin kommer ut på style by tyra, hade varit toppen om du skrev det i något inlägg, snälla!!!

Reply
Sanna

Härliga bilder!

Om du eller någon annan någonsin undrat hur det är att vara student i Lund eller funderar på att plugga, klicka in på vår blogg och följ allt spännande som händer där! Enjoy!

Ha det fint :)

/Sanna

Reply
Hilda

ååå så söt!!!
Kan du inte ha en läsarträff nu när du e i skåne?
Det skulle vara skit häftigt att få träffa dig!! :) :D

Reply
sandija-döv-fotografier

Skulle vara jättesnällt om du kunde fixa en inlägg grattis på födelsedag, jag fyller år imorgon, bli 17 år. Det skulle bli min bästa dag, om jag är med din blogg. då är du awesome!!
hoppas! <3

förresten, älskar din blogg! <3

Reply
sanna

Men guuuuuuud va söt! :) jag måste bara fråga om priset på dina ringar på guldfynd någonsin kommer att sänkas? jag väntar och väntar på att någon av de äldre ringarna ska sänkas men ingenting händer.. skulle bli otroligt tacksam för svar! :)

Reply
Jaana

Vilken underbaring! Jag blir själv faster när som helst, längtar! Är du kvar i Malmö på fredag så följ gärna med ut på party :)

Reply
Anki

Ååååå vad söt hon är!!
Kika gärna in på min blogg. Jag vill ge dig en liten award för att du har en sån underbar blogg!! :D

Reply
M

Lyckan är total när man blir moster eller faster. Har 5 syskon barn och jag värderar dom mer än allt annat. Att man kan älska människor så mycket som jag älskar dom..

Om ni eller du har vägarna förbli Kristianstad så hojta till, skulle hemskt gärna vilja få träffa dig! :)

Reply
Jovana

Hey Kenza, I just saw that you were nominated for Best International Blog for Bloglovin Awards 2012! Congratulations :D
Your niece is so adorable!
<3

Reply
Stephanie

Åh vilket sött litet knyte på sista bilden!! Ska be min bror öka takten med barnskapandet så att jag har en sån liten going att besöka :D

Reply
jeaqline

jag skulle jätte gärna vilja ha svar på detta, jag åker utomlands om 3 veckor typ och måste ha en bikini och jag vill ha den usa som du har som du köpt på stylebytyra men jag hittar den inte där kan du snälla inte länka den ?! älskar dig blogg kenza <3

Reply
Frida

Hur gammal är hon ? Jag blev själv moster 4 maj 2011, och hon har blivit så stor, kan inte tänka mig att dom har varit så små, och hon är hur go som helst alltid glad och skrattar nästan hela tiden !! Kram på dig

Reply
Sanna

Åh vilken söt liten tjej!! kan du inte lägga ut någon bild på dig och din syster, skulle vara så kul och se! Gillar värkligen din blogg och jag röstar på din blogg nu när du ska till Usa och allt, Lycka till kenza!!

Reply
Annie

Gud vilken liten sötnos!! :)
Sitter hon redan själv!?! Duktigt! Min lilla blr 6 månader på lördag och hon är inte så stadig än..

Reply
Jennifer

den där hårfärgen du har nu när det är lite solblekt är såå snyygt på dig! vill också ha så!!

Reply
iKiwiBerries

men va söt! underbar systerdotter du har =) har två små mysbullar själv på 2½ och 1 år och jag vet att min syster älskar att leka och ha kul med dem!

Reply
Anna

va söt, undrar om du vet var dressen som bebisen har på sig är köpt? Den var urgullig.

Reply
Natalie

Ååååh fyfan vilken söt unge!!! Längtar tills du och Aleks får barn :D kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*