• header

Red carpet

Såhär såg vi ut igår på Guldbaggen! Jag bar min Malina-klänning och min vackra vän Alexandra lånade min snygga svarta klänning från Style by Tyra. Även örhängena jag hade är därifrån!

1

143 Comments

Magda

Hej Kenza!
Jag tycker du är ascool! Tänkte bara att du skulle veta det :)
Förut bar du ofta strumpbyxor och shorts, men du har inte haft det på länge så jag tänkte bara höra, tycker du det är snyggt ännu? :)

Ha en fin dag!

Reply
elli

hej kenza! jag heter elisabeth och har bara en liten fråga.
din kompis humlan… är hon känt på nått sett som du?
för hon är otroligt vacker som du. är hon kanske modell eller nått sånt? eller om hon har nån blogg kan du inte länka den?<3 tacksam för svar<3

Reply
majas-life in+london

Gud vad snygg du är och roligt att du hjälper Tyra att göra reklam! Det är alltid bra att ha kompisar som är kända eller äger en smyckesbutik! Avundsjuk är jg nästan ;-) //Kram maja

Reply
i

kan du ge tips på hemsidor man kan hitta fina balklänningar / finare långklänningar? :)

Reply
Itsenisa

Vilka fina bilder!! Skulle vara skitkul om ni kunde kika in på min blogg och svara på min skumma fråga? Är jättenyfiken haha :)

Reply
misha

Oh my god vad fina ögon Alexandra har! Först nu som jag la märke till dem fast jag sett flera bilder på henne heheh och hennes hårfärg är to die for!! Jättesnygg och det är du med! Kram

Reply
Friends in Finland

Snygga klänningar! Skulle vara så kul att gå på gala nångång, har ingen aning hur man ens slipper på de lite bättre modevisningarna eller liknande… :) /Friends in Finland

Reply
Lina

Hej Kenza!

Jag går på Design & Construction college TEXTIL.
Har försökt skissat upp din röda klänning men ser inte exakt hur den ser ut.. skulle så gärna vilja sy en sådan, men är inte så bra bilder.

Du är den bästa!
Kram

Reply
ida

Style by Tyra?! Vad är det?! Hon har skaffat sig ett märke för att hon är rik annars hade hon aldrig lyckats!

Reply
Emmimi

Schysst att du säger att hon lånade den från dig!! Kunde väl bara sagt att hon har en klänning från Style by Tara, det känns som att du måste påpek att den är din! Oke, we know… Du har en massa kläder!! Ohhh!!

Reply
Ida

Var det den du hade på bröllopet? Fantastiskt fin, och så mycket roligare än svart – helt rätt val tycker jag :D

Reply
Hanna

Wow, vilka snygga outfits! Check out min och min kompis mode blogg! Vi skriver allt om det senaste modet till senaste mode nyheterna :) Det skulle vara jättesnällt om du kunde titta på våran blogg som heter Style by Agency och reklamera den också på din blogg :) Det skulle göra våran dag! :D
Vi tycker att din blogg är jättebra och vi tycker också att din stil är skitsnygg!

Massa varma kramar/ Hanna

Reply
Moa

Guud vad fina ni var/är! :D Kenza, du passar verkligen i den dära röda färgen! :) superfint!

Reply
Julia

hej fina du! jag ville bara fråga vad de shortsen kommer ifrån som du har på headern? SÅ SJUKT SNYGGA.

Reply
Clara

Hej! Jättefin bild! + snygga klänningar! Jag har en fråga:
Hur får du håret att lika så slät bak i en toffs? om du fattar. har du något hårspray eller är de gelé? :)

Hoppas du svarar!
Kram Clara

Reply
Sussi

Du är alltid så noga med att säga “lånade MIN” varje gång en vän till dig har på sig något som hon lånat, de kanske inte är så kul för din vän. Varför kunde du inte bara skriva” och min vän Alexandra hade på sig en klänning från Style by Tyra, slippa känna sig utpekad

Reply
Hanna

kan man inte få se klänningen från en annan vinkel? på dom bilder jag sett den är det bara i den vinkeln. sjukt fin är den iaf :)

Reply
.

KENZA!! :) vad hade du för betyg i matte b? herregud läser det på komvux nu och jag klarar fan inte av det, jag är duktig på allt annat men inte matte, snälla ge mig några tips??

Reply
Summer

Jag har förstått att du bara vill ha uppåtpuff-inlägg här på bloggen, men jag tycker att du nedåtpuffade din väninna ganska rejält när du “måste” berätta att hon har lånat din klänning, som om hon inte ägde något lika fint själv…onödigt!

Reply
Ena

Jag som många andra har också märkt att du alltid skriver hon hade MIN klänning, lite onödigt och kanske inte jätte snällt!! Annars fina var ni båda :)

Reply
Cassandra

Kul när alla påpekar att du nämner att det är din klänning. Bara de som ser det på det sättet som de skriver. Skulle någon random med blogg skriva att någon vän låna en klänning skulle ingen lägga vikt på det. Men, sen märker man ju snittet på åldern här bland kommentarerna. ;-) Alexandra var iaf sjukt snygg i den klänningen!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*