• header

Nominated for Best international blog/Bloglovin Awards NEW YORK

Om två veckor åker jag till USA! Varför? Jo, för att jag har….blivit nominerad i den stora internationella tävlingen Bloglovin Awards i NEW YORK!! Det är helt sjukt, kan inte tro det själv! Är så himla glad!! :)

Jag, från lilla lilla Sverige, är nominerad i kategorin Best international blog där jag tävlar mot bloggerskor från Japan, Brasilien och Spanien. Jag vet inte hur stora mina chanser att vinna är, men jag är så glad över att ens vara nominerad och bli ditbjuden.

Om ni vill rösta på mig gör ni det på http://www.bloglovin.com/awards – ni kan rösta en gång om dagen. Tusen tusen TACK (!!!) för ert stöd!! ♥ ♥ ♥

———————————————————————————

I’ve been nominated for Best international blog in the Bloglovin Awards in New York. Vote HERE!! Thank you for your love and support!

393 Comments

elin

Coolt! Såg att Kling också var nominerad, roligt för er båda två :D Antar att ni får gratis resor dit, fasiken det bästa enligt mig ;) Älskar den staden. Ha det bra där <3

Reply
Ida

Wow! Grattis Kenza, vilket jättekliv i karriären! Hoppas detta blir som en milstolpe för dig och något du kan tänka på, på mindre lyckliga dagar, och som ett bevis på den trogna och ärliga bloggare du är! Kommer naturligtvis rösta på dig!

Lycka Till från en svensk läsare bosatt i Australien!

Reply
Stina-Lee

Men herregud… GRATTIS!!! Jag tvivlar inte en sekund på att du kommer ta hem hela skiten. En fet röst från Malmö har du här :-D

Reply
And

Congrats Kenza thank you for sharing your blog with us I really hope you win :-) :-)

Reply
Emmy

Röstade självklart på dig!! Jag ska till new york i April, längtar såååå mycket!!! Vet inte hur länge du kommer vara där. Men det skulle vara kul om du kunde tipsa om ställen som du gillade extra mycket så kanske man kan få lite idéer om vad man ska besöka i new york. :)

Kram!

Reply
Hedvig

Åh Kenza jag är så glad för din skull!
Vi har varit på arlanda samtidigt typ 3 gånger och aldrig har jag sett dig. Jag och min syster letar och letar hehe.
Du är bäst, kram! :D

Reply
Louise

Vad häftigt! Och vad roligt för dig Kenza. Även om du kanske inte vinner (fast det är klart att du kan det) är det riktigt stort att ens ha blivit nominerad! :D

Reply
Fatah

Haha du kommer att vinna :) Såg dom du “tävlar mot” och dom var ju helt random. Har röstat på dig! ;) Men appropå “tävla mot”, det är inte direkt så att du kommer att prestera haha! Inte direkt fotboll eller boxning, lilla kenza!

Reply
sara svensson

Åh! vad coolt! du förtjänar det verkligen :)
jag älskar din blogg och din stil, kenza! :D<3
jag kommer rösta på deeej 110000000000gånger :D:D

Reply
Hedvig

Oh, så himla roligt! Är så glad för din skull, du är verkligen värd det här! Hoppas du vinner :D

Reply
mk

i vote for you. you have a nice blog! And its so much fun to read it. xoxo from The Netherlands

Reply
Rebecca

Omg, så jävla grymt! Vilken chans! Oavsett hur det går, så grattar jag dig för nomineringen i alla fall, och du har helt klart min röst!

Kram på dig, och ha det så gott i Malmöö!
/Beccy

Reply
Anna

Hej!

Jag åker till thailand här om en vecka och håller nu på att kika efter lite bikinis! Jag undrar om du vet några bra internetsidor eller affär man kan shoppa snygga bikinis?

Vore väldigt tacksam för svar! :)

Mvh Anna

Reply
Fanny Lantz

Jag har helt klart röstat på dig Kenza! Och kommer göra det varje dag! Kom en tår ner från min kind när jag läste detta, du är så otroligt framgångsrik och jag tkr du är en av Sveriges stoltheter! Du var med och plockade fram världens bästa modell,är nominerad till bästa internationella bloggen och är även landets största blogg (och även mognaste, snyggaste och verkar väldigt inteligent måste jag säga). Du kommer komma långt, BE STRONG GIRL ;) and keep on like you do! Många kramar, Fanny Lantz <3

Reply
Sofia

Hej Kenza! Jag skulle jätte gärna vilja vara med i din veckansblogg tävling! Jag skriver om mode, min vardag och ja, allt mellan himmel och jord! Kram

Reply
Natalia

Herrejävlar, vad glad jag är för din skull!!
Du förtjänar verkligen detta, håller tummarna!<3

Reply
Jasmine

Jag just voted you for you och jag kommer att göra varje dag . Du försjänar varenda vote för att du put so much effort till din blogg och man kan se att du älskar din blogg och att du bryr dig om dina läsare.

PS: Jag är säker att du kommer att vinnna

Reply
Malin

Stort grattis och lycka till! Du är verkligen sveriges bäst klädda kvinna och ursnygg!! Du verkar även vara himla fin, go och glad som person vilket får mig att klicka in på din blogg flera gånger per dag. Du förtjänar verkligen denna nominering :)

Reply
Linn

yayyyyy kenza!!!! even if you don’t win, you’ll always be our favorite blogger :D

Reply
Hakima

Waaaah that is sooo cool and good news! I’m really happy for you Kenza, I’m gonna vote for you every day!! You are so beautiful, sweet and real, that makes you the best.

Kisses from Hakima from the Netherlands! PS: you have a lot of Dutch-Moroccan fans over here! =D

Reply
Clara

Åh, vad kul världens bästa Kenza! Röstar på dig varje dag, älskar dig! <3

Reply
Elin

Gud vad kul Kenza, stort stort grattis. Ska gå in nu med en gång och rösta på dig. Du är verkligen värd det. Vinner du inte så kul att bara på chansen att åka dit.

Reply
Elin

Vad roligt, jag ska rösta på dig! Du är så vacker och en stor inspiration för mej :) Hoppas du får det kul och att du vinner ;) En sån sak kan jag bara drömma om att få göra. All kärlek till dej Kenza <3

Reply
Sofia

ÅH VAD KUL! Är så glad för din skull Kenza! Ska rösta på dig varenda dag. Vill att du ska vinna för du förtjänar det verkligen! :)

Reply
Hilda

Jag vill verkligen att du ska vinna men jag fattar inte om man måste rösta i alla kategorier eller om det räcker att man bara rösta inom den kategorien du är med i…. och när jag trycker på “submit”-knappen händer det inget.

Reply
Ines

Åå vad roligt. Om du inte har varit i new york innan så kan jag säga att det är super fint :)<3

Reply
H

AWESOME!!! LYCKA TILL!!! (NJUT AV VARJE SEKUND I NEW YORK FÖR ATT DET ÄR EN UNDERBAR STAD! VILL ÅKA TILLBAKA DIT IGEN). MEN OM DU VINNER SKA DU VETA ATT DU LÄTT FÖRTJÄNAR DET; TÄNKER RÄSTA PÅ DIG VARJE DAG! TACK FÖR EN SKIT BRA BLOGG!!

Reply
Evelyn

Grattis grattis! till och börja med.
Jag undrar om du skulle kunna lägga upp några hemsidor eller klänningar, skulle behöva lite tips vad man kan ha på 18 års fest, vet bara de vanliga nelly .m men de mesta tar ju slut så snabbt!
Så bara några tips på sidor med snygga klänningar elr ba nån snygg klänning, helst inom 0-1000 kronors gränsen :)

Reply
shadylane

OMG Kenza congrats!!! Of course, I will vote for you EVeRY DAY!!! You must win! You are the best :) kisses from Poland honey :)

Reply
stephanie

du sket ju i dina läsare när du blev nominerad till svenska blog awards. rätt fult

Reply
LN

ÅH VAD GLAD JAG BLEV FÖR DIN SKULL. Haha ärligt jag blev riktigt glad ! Du är så fin och sympatisk Kenza ! Love your blog! Har röstat på din blogg från tre datorer nu haha :D
puss :D Jag hoppas verkligen du vinner !

Reply
hennie

Because you are an international blogger, it would be great if you would write in english more often :-)

Reply
mersiha

Du förtjänar att vinna för att du orkar uppdatera varje dag, flera gånger om dagen dessutom. du ska ha alla priser som går att få Kenza. Stort grattis till nomineringen och snart till priset med!

Reply
Ella

Självklart röstar jag på dig!!:)Din blogg är ju bäst går in på den flera gånger om dagen!!:)

Reply
Klara :)

Hej Kenza! Du är superfin, men har du någon bild på dig när du var runt 13/14 år? om du har det, kan inte du lägga upp några? Skulle va kul och se hur du förändrats! Kram från en tjej som diggar dig starkt! :)

Reply
Ellen

Oj, herregud grattis! :D ♥
Ska rösta, en gång per dag och ska kanske be mina vänner göra det också :) <3

Reply
Lena

Jeg smilte stort nå!! Merker jeg blir litt stolt av deg !! Flinke kenza, gratulerer så mye. Du fortjener veldig å vinne :)

Reply
Maria

sååå jäkla cooolt!! du måste säkert vara jätte stolt! hppas du vinner!!! ska rösta varje dag hiihihi

Reply
Pia

I’m from germany and i definitely love your blog, i’ll vote for you!
Good luck, i hope that you’ll be the winner<3

Reply
r

Vi ska fan i mig göra så att du vinner ;) Dont worry … we won’t let you dooooowwwnn biiaattch;)

Reply
Klara :)

Hej Kenza! Du är så himla fin och jag undrar om du har några/någon bild när du är runt 13/14 år? I så fall undrar jag om du kunde lägga ut några för det skulle vara jättekul och se hur du förändrats! Kram från en tjej som diggar dig starkt! :)

Reply
Elvira

FYFAN vad snygg den där bilden är på dig! Du ser helt jävla perfekt ut, och skitsnygga kläder :D

love your blog, jag kommer absolut rösta på diiig! Min kära favoritbloggare!

Reply
Emmelie

Inte illa pinkat tjejen! Du lever drömmen just nu, och står på toppen. Måste kännas underbart, lägg dessa tider på ditt minne. Minnen för livet…

Reply
Jonna

Fan vad kul! Lycka till. :D

Förresten. Jag vet att du får miljoner frågor och önskemål om dagen men jag tänkte fråga i alla fall… Det skulle vara sjukt uppskattat om du tipsade om snygga studentklänningar, som du gjorde förra året. Du kanske har sett några som jag inte har… Man måste vara ute i god tid! :)

Kram

Reply
Evelinn

Älskar alla bilderna på dig som ni tog för Nelly, röstade precis på dig och det kan jag säga, DU FÖRTJÄNAR DET! Uppdaterar och skriver alltid så troget, ditt liv verkar så kul och dessutom är du hur fin som helst, hoppas du kammar hem priset och lycka till vill jag bara säga :) GO SWEDISH GIRL!

Reply
L

Klart som faaaaaaan att man röstar! Vår egna lilla bloggerska liksom :) räkna med mig! Ska försöka komma ihåg att rösta varje dag och jag uppmanar andra att göra detsamma! :)

Reply
Emma

Många gratulationer! Du är definitivt värd nomineringen och ha en fantastisk visit i NYC, världens bästa stad enligt mig. Vinn nu hela alltet! ; )

Reply
Alicia

Åh, grattis :)
Har röstat på dig i både “best international blog” och “2011’s Best Fashion Blogger”

Hoppas att du vinner :)
besök gärna min blogg

aliciiaa.devote.se

Reply
FAN VA KUL!

Nu har jag röstat, ska se till att göra det imorgon också, du är en grym tjej men stil, humor och ett fint hjärta! Kram!

Reply
Tania Tal

nu har jag röstat på dig kenza och hur det än går för dig så är du nr 1 i mitt hjärta ändå. massa kärlek till dig <3

Reply
amalie

OOKK.FUCK OFF NOW UGLY BEACH WITH NO SENSE OF STYLE.
FAKE BEACH!!!HAHAHA/WAKE UP IN YOUR LITTLE WORLD.GO TO A UNIVERSITY.OTHER PEOPLE DONT HAVE JOBS,THEY CANT MAKE IT AND YOUR BIGGEST PROBLEM IS WHAT ARE YOU GOING TO WHERE OR HOW YOU WILL PAINT YOUR EYEBROWS!!REALLY,I DONT BELIEVE THAT PEOPLE LIKE YOU EXIST!!! AND THEY HAVE SUCCESS.OMG…

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*