• header

27e januari 2012

Hello! ♥

Hur är det med er? Här är allt bra! Sitter och jobbar denna förmiddag. Det är ju fredag idag!! Så jag ska jobba på så hela helgen är fri. Ikväll blir det en lugn kväll men imorgon blir det party.

Längtar så otroligt mycket till Bangkok nästa vecka! Jag och min pojkvän var ju där några dagar förra vintern när vi reste runt lite i Thailand. På onsdag är det jag och en av mina bästa vänner som åker dit och det ska bli så kul. Bangkok är en cool stad!

Längtar efter att….

ÅKA TUKTUK! Woho! De kör som dårar och jag tycker att det är skitkul haha (*pepparpeppar*). Det blir som en liten bergochdalbana.

Festa! Bangkok har riktigt bra klubbar. En som jag verkligen vill till är Bed Supperclub! Vi blev ju nekade där när vi var där. Först för att min pojkvän inte hade långbyxor (då åkte vi heeeela vägen tillbaka till hotellet och bytte) och sedan när vi kommer tillbaka säger dem att det är 20 årsgräns, jag var 19 då. Vad fan! ;P

All fantastisk thaimat! Det är det bästa jag vet. Speciellt från gatuköken. Okej, om det inte innehåller inälvor och sånt som skålen på bilden. Det sa inte min pojkvän till mig förrän jag hade surplat i mig allt. Schyst!

Ser också fram emot shoppingen. Man råkar dock plocka på sig så mycket skit som man där borta tycker är ASfint, sedan när man kommer hem och tittar på plaggen tänker man…”wtf?”

45 Comments

.

Börja skratta så otroligt när jag läste det sista du skrev, om shoppingen. Själv är jag nyss hemkommen från bangkok så vet precis vad du menar med “wtf?”, det var inte mycket av min shopping som kommer att användas:/ vad händer med shoppinghjärnan där liksom ???!

Reply
sara

Hej! Jag är nyfiken på vad du gör när du “jobbar”, vad för sorts uppgifter gör du? :)

Reply
selma

känner igen det… :P Var i BANGKOK och STOOORSHOPPADE! När jag kom hem kollade jag på plagg efter plagg och bara ”EEEEEEEEEEEH? Hade jag ingen hjärna eller?…”

Reply
Hanna-Patricia

Åh bed supperclub är den bästa klubben någonsin!
Du får inte missa det denna gång, du kommer älska det.
Trevlig resa.

Reply
Sofia

I’m not sure if i understood but these pictures are from Thailand? We just came back from a 2 week vacaton there and it was awesome! Best place to relax!

Reply
Linda

Jag vill få en lika stor blogg som du har!
Men jag behöver lite tips!
Och du får gärna göra en liten länkning till min blogg om du vill det :)

kram på dig, älskar din blogg :D

Reply
Karin

Hej tänkte bara tipsa om lite ställen som jag gillade, var där för tre veckor sedan typ.Du har kanske säkert redan varit där men man vet ju aldrig. Jag älskade Chatuchak Weekend Market. Jättestort och väldigt mycket bra shopping. Var även på MBK, men denna marknaden är verkligen mycket bättre.
Ni kanske även besökte Coasan Road, om inte så är det en väldigt trevlig gata. Finns ett ställe där som heter “The club” också väldigt bra!! :)

Reply
llinnea

Haha var där för några veckor sedan och du har helt rätt, när man kommer hem kollar man på all skit man köpt och försöker komma ihåg hur man tänkte när man köpte det!

Reply
linda

Ska du inte åka och hälsa på foki nu när du ändå ska åka till thailand? :-)

Reply
Johanna

Åh älskar också Bangkok! Och maten från gatuköken är verkligen bäst!! Hoppas du får en grym resa :)

Reply
Ida

Hej Kenza! Jag har en liten nyfiken fråga.
Du skriver ofta i din blogg att du jobbar och att du har massa jobb att ta igen osv. jag som trodde att din blogg var ditt jobb? vad är det egentligen för “jobb” du gör?
Massa kramar, Ida

Reply
Moa

åh thailand ♥ har bott där, och jag längtar tillbaka så mycket, speciellt nu på vintern.. ;)

Reply
Jossan

Ska bl.a. dit, om två veckor. Är riktigt pepp! Har du några tips på marknader/varuhus eller andra trevliga grejer som man INTE får missa? :D

Reply
wilma

Hej! Tänkte bara fråga om du inte kunde visa typ något du köpt som du verkligen inte tycker om?
Och sen tipsa hur man kan göra bloggen bättre, för min blogg går inte så Jättebra! Skulle vara roligt! Kram

Reply
Nathalie

Hej! du har världens bästa blogg och du inspererar mig jättemycket <3
Jag bor på ön Koh Lanta i Thailand och har bott här i 4 månader (ska hem om 7 veckor) och undrade ifall du kommer att åka hit, det är verkligen en helt otrolig ö.
Tack för att du är så otrolig <3<3
Skulle bli jätte tacksam för svar

Reply
Fanny

Hej!!
Jag kom precis tillbaka fran Thailand, men jag har varit i Chiang Mai :)
Det ar sa otroligt harligt och varmt dar nu sa du kommer sakert ha en underbar resa + att det ar ju Thailand sa man kan ju inte vara missnojd ;)
kramar

Reply
Wictoria

Har en fråga angående din snygga ildflower stövel, den med lite mer röda detaljer på och dragkedjan på baksidan. Finns dom att köpa någonstans?? Letar och letar men hittar dom inte, de står att dom är slutsålda överallt! Du vet inte vart man kan köpa dom nu? Skulle gärna betala högre pris, dom är såå snygga! Tacksam för svar! kram wictoria <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*