• header

Dagens

Skinnbyxor från Jofama by Kenza – skjorta & mockapumps från Zara (i och med att det är snö ute blev det självklart andra, lite tråkigare skor till) – armband från Kyssjohanna.se + en smal silvrig halsring

180 Comments

anja

hej kenza!:D jag är en tjej som går i 9an och då har jag bal i den här året, och jag vet nt riktig vilken klänning jag ska ha på mig skulle du kunna hjälpa mig? puss o kram <3

Reply
anja

hej kenza! :D jag är en tjej som går 9an och då har jag bal i den här året och jag vet inte riktigt vilken klänning jag ska ha på mig.. jag har kollat på nelly och på många andra sidor , men jag tror att d många som kommer köpa sina klänningar från nelly, då är det nt så kul att ha samma klänning som nån. snälla kan hjälpa mig? puss o kram :) <3

Reply
Marie

Du er så utrolig nydelig! Og HVOR kan jeg få kjøpt skinnbuksene? De er så fine at jeg DØR! Cravings!

Reply
Nina

Hej Kenza! Rekommendera gärna min blogg i din blogg någon gång. :) Skulle uppskattas. Tips på hur man kan bli framgångsrik bloggerska? Jag gillade skorna du hade på bilderna. :) Blusen och byxorna var fina. ;)

Reply
Lara

naaah skippa skorna, du har så många andra snygga, tycker de :) annars ‘är du snygg som vanligt! <3

Reply
Ida

Gillar precis allt med den här outfiten; att du lämnat dragkedjan på byxorna lite öppen längst ner till de snygga pumpsen, den fina blusen, armbandet, de röda läpparna och stilrena hästsvansen! :)

Reply
Natalie

Asså guuud. du e bara så snygg. kan man bli ännu snyggare? gaah. hur blir du så fin Kenza? WOOOF.

Reply
Emma

Men om du vet att du inte kan använda de skorna utomhus, varför har du dem då på dig på bilden som om det vore vad du hade på dig idag, när du inte hade det? :)

Reply
Ndj

Du har så vackra ögon!!! Och speciellt när du sminkar dem. Kan inte du visa hur du sminkar dina ögon? Skulle vara snällt om du la ned tid på det i ngt inlägg senare!!! puss!!

Reply
Madde! ☮+(LL'

du är verkligen en stoooooooor förebild för mig.
Du inspinserarar mig och gå i fina kläder å sånt. verkligen en bra förebilder! men du är inte på sättet för du röker. men din stil är en bra inspiration :)

Reply
u

sjukt fin outfit, vart kan man få tag på dom byxorna o vad kostar dom ?
tacksam för svar ;)
kram <3

Reply
bennz

hej Kenza jag ville ba säga att jag såg en tjej på facebook som hete Sara Berkel, hon har bilder på dig som profilbild och det verkar som att hennes vänner tror att det är hon. Du kanske vet vem de är eller något men kände mig ändå tvungen att säga. Hejdoo

Reply
Sofie

Hej Kenza!
Du är ju så vacker så det är ju inte klokt!
Måste fråga vart man kan få tag på byxorna, om de finns längre??
eller kanske liknande? Dom är så fina!! :)

Reply
Linn

Kan du gå i klackar en hel dag? Dör inte dina fötter klackdöden då? Jag fattar inte det, för jag kan gå i tre minuter innan det känns som min stortå måste amputeras!?

Reply
ALVA

Du Kenza, har du sett att dem har gjort typ kopior av dem skinnbyxorna på GinaTricot, helt sjukt! Fast dina är endå tusen gånger snyggare! :) kram

Reply
Hazziis

Läs bloggen om tjejen från förorten som skriver hur det är att leva i ett knasigt område! Ni kommer inte att ångra er:)

Reply
Leyla

Heej Kenza, skulle du kunna länka min blogg?några rekomendationer om hur man blir en bra och framgångsrik bloggerska? jag uppdaterar varje dag, det är det positiva!! hur lyckades du bli såhär känd? BERÄTTTA GÄRNA PÅ BLOGGEN! skulle uppskattas.puss!! du e jätte vacker btw=) må inget ont hända dig!

Reply
Sara

Kan du länka där man kan köpa skinnbyxorna?
tror det är många som vill ha sånna, och vill veta vart dom går att köpa. :)

Reply
S

Kommer att komma plagg som nordisk designskola gjort till gina tricot som säljs i få exemplar på götgatan den 8 mars! Och du kommer att älska dom.
alla är unika plagg!

Reply
Tess

Hej Kenza!
Jag vet att du är lika stor djurvän som jag är så därför tänkte jag höra med dig om en grej. Jag har svårt att åka utomlands till ställen där jag vet att det förekommer olika former av djurplågeri, exempelvis minifanter i fångenskap, fåglar i bur som släpps ut och sedan fångas in, hundar och katter i burar på marknader osv osv. HUR hanterar du detta är min fråga? Du har ju varit i många många länder och jag skulle vilja resa mer men jag är så otroligt känslig för sådana saker så jag blir bara ledsen och arg. Tack för en härlig och jordnära blogg! Kram!

Reply
Sofia

Hej Kenza!

Tänkte bara ställa en snabb fråga som jag hoppas du kan svara på! Dina byxor, vart kan jag få tag på dem?
Köpte H&Ms snarlika byxor för 300 spänn, fake förstås, men de sprack upp efter hela rumpan andra gången jag använde dem! Haha, va helt stört!
Iaf så tänkte jag, eftersom jag gillade utseendet på de byxorna (men inte kvaliten(!)), att jag skulle ta och investera i dina Jomfa-byxor (även fast de kostar skjortan, haha). Man vill ju liksom att byxorna ska hålla mer än en gång, iaf jag! :P
Vore jättesnällt om du kunde svara! Har letat genom hela internet snart, haha! :)

Reply
elin

hej kenza. Jag är äldre än du, men jag fattar inte vad du gör i ditt liv. Reser och köper/visar upp dyra kläder och vad? detta har gjort dig rik, men gör du något vettigt?????? Snälla, det finns massor av saker man kan engagera sig i, som faktiskt HAR betydelse här i livet! Du som har så mycket makt och pengar, kunde göra såå mycket, men vad fan gör du? visar Outfit? dkjhawkdhwkdhwk VAD FAN ÄR DET FÖR NÅT? vem FFFAAAAN bryr sig? Jag är så jävla förbannad på egoistiska människor som hellre köper taxi resor än skänker pengarna till nåt vettigt!

fy fan

Reply
fashionhypnotised

Amazing style and blog! Would you like to follow each other dear? I would be proud to have you as my follower as I’m a young blogger but very hard working:)
xoxo,
Fashionhypnotised girl

Reply
Malin

Var någonstans kan man köpa dessa skinnbyxor? Kollade vissa internetsidor som säljer jofama by Kenza men hittade bara skinnskjortsen… Men vill hellre ha långa byxor!
Tack på förhand :)

Reply
hedvig

SÅ HIMLA SNYGG DU ÄR ALLTSÅ!!

Ha en superhärlig lördag :)
Kika gärna in på min blogg om du känner för det!;) KRAM

Reply
Rebecca

Hej kenza!
Jag såg i ett anant inlägg en bild på dig där du rökte.
Hade ingen aning om det och det tror jag att inte dina andra läsare hade heller…

Reply
Hanna Andersson

Hej Kenza! Tycker skjortan är döösnygg! Jag har letat efter den på internet, men jag hittar den inte.. Skulle du kunna länka/berätta vart man kan få tag i den?

Du inspirerar mig!

/Hanna

Reply
Hanna S

Hur kan man se så bra ut?
Otroligt vacker.. ps din hund är så himla söt:)<3

Reply
Anonym

Kenza, jag vill bara säga att du är så himla snygg, gullig, fin, fantastisk och en helt underbar kvinna. Du är så himla vacker och din stil är verkligen jättesnygg. Jag skulle ge allt för att se ut som dig.Fortsätt med det du gör för du äger.

Kram

Reply
Carolina

Hur kan du gå med sådana skor mitt i vintern? Har inte ni också snö uppe i stockholm? Haha jag skulle frysa ihjäl alternativt halka och slå ihjäl mig :D

Grymt snygg outfit annars, om än lite farlig, haha :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*