• header

MKORS/WATCH

Nu jäklar ska jag se till att komma i tid för nu har jag skaffat mig en skitsnygg klocka från Michael Kors! Har letat och letat efter denna i butik men just den här guldiga färgen med vit urtavla har varit slut.. Började leta runt på nätet och hittade den på Klockia, ca 2500 kronor fick jag betala för den.

Måste bara förbi en klockaffär och be dem göra den lite mindre runtom, sedan ska jag börja använda den. Modellen heter MK5305 för den som undrar! :)

98 Comments

Caroline

Hur fungerar din Shake Weight egentligen? För du hade väl en sån?
Funderar på att köpa en, men är det värt det?

Reply
Linda

Hej!

Kul att du väljer just den! Jag älskar min! Jag har dock the special edition av denna klockan som bara finns i 3000 exemplar med michael kors signatur inristad :-).
Men som sagt, har använt min varje dag sen jag köpte den!

Kram

Reply
Sofia

Really cool watch! Michael Kors watches are so beautiful, love them! I just bought a DKNY watch. They have really cool models too :).

Reply
Emmy (arg)

Kan du sluta att härma mig!!! Du köper alltid samma kläder och NU EN KLOCKA också!!!!!!!!!!!
Btw. Du kan hadé

Reply
Emelie

Kan du inte fixa en boll is med grejer du har som är för små eller som du inte vill ha längre? Skulle verkligen uppskattas!:)

Reply
camilla

Åh nej du skämtar med mig! Det där är min favoritklocka sen ett tag tillbaka!! Den är så sjukt snygg med alla härliga detaljer. Sen att det är Michael Kors som gjort den gör det ju inte precis sämre,en grym designer helt enkelt :)

Reply
Anna

Gud vad fin den var! En sån ska jag nog önska mig i studentpresent! :)
Skulle du kunna ta några fler bilder på den sen när du har den på dig? Tack!

Reply
maria

Hej Kenza!

Ville fråga dig med att vad tycker du om allt prat om Ulliminati och Frimurarna?
Svara om du vill.

Kram

Reply
emma

Bra köp!
Jag har en likadan i silver och jag använder den nästan varje dag och får mycket beröm för den :)

Reply
Marta

Hi Kenza! Lovely watch! Can you tell me, please, a specific name for this watch ? I really like it!
I love your blog, especially that I’m in your age and I am inspirateed by your look :)

xoxo,
Marta from Poland :)

Reply
Rebecka

Åååh så fin! Jag har också en från Michel Kors, ÄLSKAR DEN! Använder den varje dag och har haft den i över två år, ändå ser den knappt sliten ut! KRAM!

Reply
Lisa

SLUTA KÖPA LINADANA SAKER SOM FOLK OCH SEN LÄGG UPP DOM I DIN BLOGG SÅ NU HELA VÄRLDEN VILL KÖPA LIKADAN SOM MIG!!! NU KOMMER ALLA HA DEN!

Reply
Paulina.

aaaaaaaaa jag döööör!!! sååå snygg klocka! det är snna här saker som gör att man blir liiiiite avundsjuk på dig! kommer sitta otroligt bra på din arm! ;D

Reply
okay?

Ha ha, skryter du om att du köpt en klocka för DRYGT TVÅ TUSEN?! Omg det har ju ingen annan råd med! :) Jag har köpt klockor för det dubbla, och jag är ingen stor bloggare ens vars röv fjortisbrudarna slickar.. Typ: Åh va coolt, Kenza köpte klocka för ett par tusen!? kom igen när du har en klocka för 25 tusen, TÖNT!

Reply
Johanna

Jag har dreglat över en med swarowskikristaller i rose gold..så jäkla snygg! Älskar Kors klockor, så tidlösa :)

Reply
Chokladfreaks

Jag köpte exakt samma klocka och plånbok från MK i N.Y i somras och nu har du också samma. Älskar båda två, en riktig investering!

Reply
Vicky

Hej hahaha! Såg att arga emmy där uppe sagt precis samma sak som jag tänkte säga, så kanske inte var så ensam om den här klockan som jag trodde.

Du lyckas JÄMT gå o köpa exakt det som jag tänkt köpa. Och sen efter det så har var och varannan människa grejen, och jätteofta är det helt slut i butik också.
Självklart kan inte du veta det men det är komiskt faktiskt haha. Börjar tröttna nu :@ :P

Ja.. SJUKT snygg klocka i alla fall :)

Reply
Linda

Ja jättefin klocka, har en likadan fast silver. Köpte min på Smycka för 3100 och kan inte vara mer nöjd. Men förstår inte varför folk gör en så stor grejj av det, dvs att du köpt en klocka för 2-3000. Kan väll vem som helst göra, vill du ha något så e det bara att spara lite pengar och köpa. Det är ju inte heeelt omöjligt att köpa sig en snygg klocka för 3000.

Brukar typ aldrig kommentera här men älskar din blogg iaf ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*