• header

Stjärnor

Idag har jag på mig min fina skjorta med stjärnor på! Läpparna har jag målat röda och håret har jag satt i en låg hästsvans i nacken med snebena. Puss!

122 Comments

Rebecca

Är det din webbkamera som tar så fantastiska bilder? Vad har du för dator, egentligen? Jag är sjukt nyfiken, då min lilla laptop börjar bli sliten och hacka.. :)

Tusen kramar till dig!
/Beccy

Reply
SHOAKAN

haha alltså jag suger på frisyrer. Brukar alltid ha håret uppsatt pga det. Har en fråga hur gör för att få en sån snygg snebena. Vill också ha… Börjar bli trött på min frysyr.. Tacksam för svar!:)

Reply
lisa

Kenza, nu har jag läst din blogg så länge jag kan minnas och aldrig lämnat en enda kommentar. Du är så otroligt vacker. Och även om du får höra det varje dag så skadar det väl inte med lite mer kärlek och vänlighet. Du verkar vara en helt fantastisk människa och sluta aldrig vara den du är! Du är en sån som man bara vill ha i sitt liv, och det är förmodligen därför du har flest trogna läsare nånsin! Nu skulle inte det här låta creepy, vilket det gör lite..hah. Sorry för det! Be strong girl, helt rätt!

Reply
Frida Måhl

kan du inte skriva ett inlägg om stockholm fashion week ?? Dka du dit?? skulle gilla ett inlägg av dig, Du dom har lite koll :)

Reply
josefine

Det är så fint med stjärnmönster! Såg en superfin stjärklänning på Zara förrut som jag ångrar att jag inte köpte :(

Reply
Emily

Så sjukt söt! Om du har lust att svara: Vart är läppstiftet ifrån? :) Kram på dig!

Reply
Nella

snygg!! Du är helt klart värd att vinna BEST INTERNATIONAL BLOG! och modeblogg nu håller vi tummarna för vår vackra Kenza! lycka till!!

Reply
Lisa

Vart är skjortan ifrån? Har letat ihjäl mig efter en fin mörk med små ljusa stjärnor. Så himla snyggt!

Hoppas det går bra för dig i tävlingen Bloglovin Awards i NY, det förtjänar du!

Ha en bra fredagskväll! :)

Reply
Bonnie

Hej Kenza! Du är så vacker! Kan du inte ha en frågestund snart? :) Det vore jätte roligt! Men jag förstår om du inte hinner eller så.. Kram

Reply
Nastja

oooohhh…you look stunning! Love the red lipstick and the shirt…is it from Zara?
You really look great! Have a lovely weekend!

Want to invite all of you to my new blog…me and my boyfriend will have a photoshooting on sunday and this will be my first official outfit post :)

Kisses

Reply
ida

hej!! ja läser din blogg varje dag!!
ja älskar den<3
kan du svara på en fråga?
fråga: lever du ett lyxliv azzå ja menar reser du hela tiden o köper massa dyra saker????
ja vill jätte gärna veta!!!
o ja har precis fyllt 11 år!<333

Reply
Sayna

Gud vad du är snygg! Skulle vilja säga “bli modell” men nån hann visst före hehe ;D

Älskar dig!

Reply
Lina

Galet va snygg du är kvinna! Ser verkligen upp till dig. Tack för en super blogg :) Kramar från en liten by utanför Umeå ;)

Reply
johanna

Hej Kenza! Jag har en liten fråga. Är inte riktigt säker om jag ska ställa den kär eller maila men men.
Det är så att jag ska iväg till Tanzania nu i Februari och jag är lite nyfiken på “klädkod”. Såg i ett inlägg att de skrev “innan någon hinner kommentera, så är det ok att visa benen på hetellet”- Det är alltså lång kjol och lång klänning som gäller?? Kan man ha sarrong som kjol?
Hur laddat är det med att visa ben och armar egentligen?
verkar som om du har haft en sjukt bra tid där och jag har blivit så galet taggad på att åka!

Tack!!

Reply
anja

HEJ KENZA! :D jag är en tjej som går i 9an och då har jag bal i den här året men jag vet nt riktigt vilken klänning jag ska ha på mig… jag har kollat i nelly o många andra sidor men jag tror att det många som kommer köpa sina klänningar från nelly, då är det nt så kul att ha på sig samma klänning som andra. snälla kan du hjälpa mig? puss o kram :) <3

Reply
ida

Skit snyggt! men hur i helsike ska du gå utanför dörren med dom där skornarna???

Reply
sissi

Tack för fin hårinspriration. Stod precis framför spegeln och suckade pga brist på håruppsättningar. Jag kör liknande frisyr ikväll på krogen. Hoppas du får en fin fredagskväll. Och tack för den bästa bloggen jag vet. Stor kram!

Reply
en ledsen bloggläsare

När folk röstar på dig inför blogawardsen i USA, kan du väl fan i mig uppdatera lite oftare. Det enda du gör är att ta några bilder på dig själv som du lägger upp 3 ggr om dagen max. Bloggläsarna vill se mer av dig. Detta är INTE OK!

Reply
filippa

åh vackraste Kenza! Vad har du använt för mascara här? Mer skönhets och sminktips uppskattas verkligen! :)
Ha det toppen! kraam!

Reply
mila

heey kenza!!

do you really have instagram or is it a fake account?:)
I wasn’t sure if it were your profile so I thought I better ask you;)

have a beautiful weekend!

Reply
Lovisa

Kan du göra en video eller lägga upp bilder på hur du sminkar dig! Gärna som man får se hur du fixar ögonbrynen! Du är så grymt snygg! :D

Reply
Michelle

har du så långa ögonfransar eller är det lösögonfransar? :)
jätte fin är du btw!

Reply
linn

hur gör du för att läppstiftet på munnen ska hålla hela dagen exe.. när man äter, dricker pratar och svettas? kan inte du ge att en ett litet råd vad du gör för det ska hålla? har så svårt för detta så jag använder aldrig läppstift tråkigt nog! <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*