• header

28e januari 2012

Hello!

På tal om Bangkok igår.. Så jäkla typiskt att så fort jag publicerat inlägget om hur mycket jag längtar till den resan så får jag ett mail (från företaget vi skulle åka dit med) om att det förmodligen inte blir av. Sist sköts det ju upp pga översvämningarna och nu av andra anledningar så det känns inte lönt. Det är helt enkelt inte meningen att vi ska dit. Vi får se hur det blir.. Kommer vi inte iväg dit drar vi nog till Paris eller något över helgen iallafall. Lovade min vän att vi skulle åka bort, då ska vi det!!

Jaja… LÖRDAG! Hur gött? Ikväll har vi planerat in tjejmiddag och party. Jag är så sjukt taggad! Vill typ börja göra mig i ordning nu haha.. Nejdå, innan det så ska jag tillbringa dagen med min pojkvän. Vi får se vad vi hittar på! :)

Vad ska ni göra idag? ♥

91 Comments

emelie

utgång! :D men du kenza, tänkte bara fråga.. om man skulle se dig ute på klubbarna, skulle du tycka det va jobbigt om man kom fram och bad om en bild..? :/

Reply
Sanna K

Va typiskt!!! Men Paris är också härligt :) Hoppas du får kul ikväll, jag ska nog också ut :) Kanske ses!? Kram!

Reply
Alexandra

Hej Kensa jag undrar om du kann je mig några bra tips om att ha bloggen igång så bra.Hoppas du får det bra på tjejmiddan.

Reply
Linda

Åh, önskar jag kunde hitta på något kul ikväll jag också..:) Men själv sitter man här med en nedrans förkylning! sucksuck

Reply
s.

Åh vet precis hur det känns när man tror man ska få åka iväg och sen blir det inte av.. Är begravd i deadlines så lär väl hålla huvudet i böckerna! Ha så kul ikv :)

Reply
Josefin

det skulle vara väldigt roligt om du kunde ta kort på ditt smyckesskrin någon gång!! kan inte ens drömma om hur mycket du lyckats samla på… kram:)

Reply
adelina

Idag fyller jag år så jag ska tillbringa dagen med nära och kära, titta på melodifestivalen och bara chilla! :D

Reply
Emelie ♥

Om man ändå vore så rik så man kunde säga “ska vi åka till Paris över helgen?”. Haha, vissa har det bra.. och jag är glad för dem ♥

Reply
Jessy

What! Thats stupid! I just came back from Bangkok and everything is fine there!! Was so fun!!

Reply
Linda

haha tack för att du frågar ;)

men jag ska precis göra min i ordning för att gå på brorsans kalas! :)

Reply
josefine

Åh det är så kul att bara göra sig fin tillsammans med bästa vännerna innan partyt, finns inget bättre sätt att tagga till på :)

Reply
sassa

Ska ut o äta med min sambo, första gången på typ 24 år vi går ut själva!

Reply
Pmg

“..drar vi nog till Paris eller något över helgen iallafall”, alltså din bortskämda lilla BRAT! Hör du inte själv hur den meningen låter..? :S

Reply
jessica

så himla tråkigt när man ställer in sig på saker också blir de inte av! hoppas ni får en bra resa vart du och din vän än bestämmer er för att åka! :)

Reply
Nathalie

Jag var i Partille idag på Allum o handlade lite. Fick bla handlat den svart vit prickiga blusen/skjortan som du har visat på bild här :) Jättesnygg verkligen så passade på att köpa den ;)
Du får ha en fortsatt trevlig helg

Reply
~ nora~

jag ska nog inte göra något speciellt idag … låter jätteroligt med tjejmiddag! blir ganska sugen … kanske inte party för mig, i min ålder… ;) i alla fall inte som ett “party-party” om du fattar ;)

Reply
emelie

så tråkigt när sånt händer! hoppas ni får en trevlig helg iallafall, kram!

Reply
marine

hey :)
I didn’t know where to contact you so i write a comment on your photo ( which is very nice :) )
I know that you are on nelly site , so i would like to know if this site deliver to France because I’ve seen very beautiful dresses
Thanks

Reply
Amanda

Alltså innan du nu tar bort den här kommentaren tycker jag att du ska läsa den och besvara den i ett blogginlägg. Hur kan du vara så SJUUUUUUUUUKT okänslig och säga att det är typiskt att ni inte kan åka dit för förra gången ni skulle dit var det översvämning och nu andra problem. Hur kan du ens ta upp det i ett blogginlägg. Fattar du inte att det är stötande när du klagar på att du inte kan åka dit för att där är/var översvämmningar du är så himla bortskämd som bara bryr dig om att du inte kan åka sola och bada. Tänk på de i Bangkok, de bryr väl sig inte om du inte kan åka dit när de har fullt upp med att tänka på översvämmningar!? Alltså snälla ha medkänsla och tänk inte bara på det själv. Jag gillar verkligen dig men på senare tid känns det som att du bara blir mer och mer “skrytig” om allting och ska bevisa för alla hur rik du är.
Förlåt mig om jag använder väldigt hårda ord och det är inte likt mig men blir bara så ledsen när jag ser att att du för en gång i tiden var “kENZA” medan du nu är “Bortskämda-Kenza”
ALLTSÅ SNÄLLA!

Reply
amalie

uglyyyyy.hahhahaha. you worth nothing as a person.brainless fake tunning-eyelashes-eyebrows biiiiiitch!!!!!
i want you also to know,that my best friend has common friends with someone who knows your boyfriend that she has cheated on you.i want to inform you.because your breath stinks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Jas

snälla tillåt inte denna skitreklam som fjortisbloggarna har, typ som reklamen i ordet pojkvän!!!

Reply
Therese

Va tråkigt när alla avundsjuka människor som kommenterar ska behöva förstöra stämningen och försöka trycka ner dig.

Paris är med hur mysigt som helst, hur det än blir så gör ni nog det bästa av det :) Snygg som alltid är du ju också. Ta hand om dig :)

Reply
Thessan

Alltså sjukt vilka jävla idioter du har som läsare kenza..

Själv drömde jag om dig inatt efter att ha läst bangkok inlägget.. (är i bali nu).. händer ofta att vi är vänner i mina drömmar haha :)

KRAM

Reply
Louise

jag satt hemma och smorde mina utslag :( först streptokocker sen körtelfeber och sen en läkemedelsreaktion med röda prickar över HELA kroppen. Blir tredje veckan utan skola nu snart :(

Reply
josefin

hej, jag läser din blogg varje dag och jag skulle uppskatta jätte mycket om du skulle kunna länka min blogg i ett inlägg ? :)
snälla ! kram josefin:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*