• header

Svar på frågor – del 1

Hej hopp! Nu har jag svarat på lite frågor. Fick in 500 kommentarer med frågor så jag kan svara på fler imorgon!

Vart har du köpt klänningen du hade på dig igårkväll?

Svar: Nelly.com – visst var den fin?

Hur sköter du om din hy och ditt hår?

Svar: Tvättar ansiktet morgon och kväll (morgon med bara vatten, kväll med neutrogena daily scrub). Håret är jag inte så duktig på att ta hand om, slänger väl in en inpackning lite då och då när jag kommer ihåg. Man ska väl göra det typ en gång i veckan? Har inte direkt några favoritprodukter när det gäller schampoo & balsam utan köper olika varje gång haha..

Hur träffades du och din pojkvän?

Svar: Har svarat på det utförligt förut. Vi träffades iallafall på Aftonbladets stora bloggpris februari 2009 (3 år sedan!). Det tog ett halvår innan vi blev ett par och sedan dess har det varit vi. ♥

Min andra halva och jag, Thailand januari 2011

Hur lång är du och vad väger du?

Svar: Klassikern haha. ;-) Jag är 171. Väger mig en gång per år typ, tycker inte att vikten spelar någon roll så länge jag och min kropp mår bra. Gjorde det här om dagen dock och ligger fortfarande på ca 52 som alltid.. Till de som undrar om träning så har ni kanske märkt att jag slutat med det igen haha. Det håller alltid ett par månader, sedan latar jag mig ett halvår och sedan försöker jag komma igång igen. Finner ingen motivation!!

Röker du fortfarande?

Svar: Ja, feströker mest.

Jag undrar bara hur du lyckas hålla humöret uppe hela tiden?

Svar: Hehe det gör jag inte. Jag är precis som alla andra.. Sur ibland, ledsen, irriterad…

Tycker du det känns som att folk ”tjuvlyssnar” på vad du säger om du tex är och fikar med en kompis?

Svar: Japp, kalla mig paranoid men det är lite svårt att tro något annat när mina läsare inte släpper oss med blicken..

Hur kom det sig att du visste att Aleks var ”den rätta”? Jag är tillsammans med en kille och endel dagar känns allt perfekt och endel dagar känns det bara fel… hur ska man veta egentligen?

Svar: Jag tycker inte att man ska lägga ner tid på att tänka “är han den rätte eller inte?” Är det meningen att det ska vara ni så kommer det vara ni. Är det inte meningen så kommer du förmodligen hitta någon annan att tillbringa ditt liv med. Jag älskar min pojkvän och hoppas med hela mitt hjärta att vi kommer leva ihop och bilda familj tillsammans. Men hur saker och ting ser ut om 10 år vet man ju egentligen inte.

Har du funderat på att söka till högskola/universitet och vad skulle du vilja söka i sådana fall?

Svar: Nix. Jag har mitt företag och många roliga jobbmöjligheter, känner mig färdig på skolfronten. Kanske tar några enstaka kurser i framtiden, man vet aldrig!

Äter du mycket onyttigt?

Svar: Jag är en riktig godisgris och kan tyvärr inte låta bli att äta något sött varje dag. Men när det gäller mat äter jag bra & ordentlig mat.

Vart nätshoppar du?

Svar: Favoriterna är lätt nelly.com & nastygal.com (synd bara att det blir så höga tullkostnader!) Och justja, chicy.se också!

Har du fått ditt hjärta krossat och hur har du kommit över personen?

Svar: Jag har aldrig fått mitt hjärta krossat och jag hoppas att jag aldrig kommer få det heller. Jag är en otroligt känslosam människa och jag vet inte om jag skulle klara av det.

Hur ser det kommande året ut för dig inom resandet? Hur ser ex. sommaren ut? Blir det Grekland igen eller testar du något nytt i år?

Svar: Jag vet inte riktigt hur det blir med Bangkok-resan än nästa vecka men jag antar att den inte blir av. Kanske sticker iväg till London över helgen istället. Sedan har jag New York inbokat och efter det har jag lovat att hälsa på min vän i Spanien. Sen vet jag inte! Sommaren känns så långt borta. :(

Portugal – sommaren 2010

Vad tycker du är en fin alla hjärtans dag present?

Svar: Någonting man gör själv! Förra året satt jag och pysslade en hel dag med min pojkväns present och bara det gjorde honom överlycklig. Baka söta muffins med hjärtan på? Jag hade blivit glad för det iallafall haha. :)

Du brukar skriva att du syr/fixar till dina kläder som inte sitter som de ska. Chansar du hejvilt eller är du duktig på att sy?

Svar: Jag chansar som fan haha, äger liksom inte ens en symaskin så det är saxen och sy för hand om gäller. Hänt flera gånger att jag TOTALFÖRSTÖRT ett plagg. Var dock väldigt duktig på syslöjd i skolan. ;P

Hur går det med sånglektionerna/ musikprojektet?

Svar: Ärligt talat så vet jag inte. Vill inte säga så mycket mer än det, vi drog igång men sedan blev det jul och producenten drog iväg på långsemester. Hoppas vi kommer igång snart igen.

Vad för typ av kläder och vilka färger kommer du bära i vår?

Svar: Ingen aning! Får se vad jag blir sugen på när vårkläderna kommer in i butikerna. :)

En vårig outfit

Har du träffat en tjej som du tycker är snyggare än dig själv, vem isåfall?

Svar: Haha ja? Jag går inte direkt runt och tycker att jag är snyggast. Vi bor liksom i Sverige, här finns det gott om vackra människor!

Är dina supersnygga läppar 100% äkta?

Svar: Ja. Det enda jag har fixat är tänderna med hjälp av tandställning.

Jag undrar ifall du fortfarande gillar Tokio Hotel. Och har du någon aning ifall deras nya låtar kommer ut snart?

Svar: Jag gillar ju fortfarande deras gamla låtar men jag fattar inte vad som har hänt med dem? Vart tog de vägen? Känns som att de gör allt för att hålla kvar vid fansen (läs: pengarna) genom att typ släppa töntiga appar där småtjejerna ska betala för att få se ett opersonligt meddelande. Drygt!

Härliga killar, men det känns lite som att deras management tänker lite konstigt ibland.

När tog du ur din navelpiercing? Funderar på att göra det men vill inte att man ska kunna se ett ärr eller en prick där den har suttit.

Svar: Tog ut den lite då och då för några år sedan men tog ut den permanent för..2 år sedan? Minns inte riktigt. Ja det blir ju ett litet hål kvar men det är snyggare än piercingen tycker jag. :)

Upplever du det som att du lever alla tjejungdomars drömliv? Anser du dig själv ha världens bästa liv?

Svar: Nej! Verkligen inte. Och ni läsare måste förstå att ni får se 1% av mitt liv här. Resten har ni ingen aning om. Jag är inte perfekt, mitt liv är inte perfekt.

Har du funderat på att göra färganalys? (Få veta vilka färger du passar i)

Svar: Haha what? Vad är det? Hur går det till? Känns lite konstigt. Man vet väl bäst själv vad man passar i och trivs i. :)

Hur ser du på barn och familj. Är du sugen på att bilda familj snart? Ska du och Aleks flytta ihop någon gång snart?

Svar: Alltså jag är knappt 21 hehe. Lever livet och har kul. Men om 6-7 år vill jag gärna ha barn! Vi bor ihop ja. Vill flytta till större men det får vänta!

Brukar du svara på läsares mail? Hur långt efter man skickat isåfall?

Svar: Jag får, utan att skämta nu, ca 80 mail per dag. Jag läser alla (och uppskattar dem som fan!!), men jag kan tyvärr inte svara på alla. Jag måste prioritera jobbmail, mail från företag, journalister m.m. Därför är det bra att ha frågestund, då får ni chansen att få svar på era frågor! Får ha det lite oftare. :)

Hur lockar du ditt hår så det blir lite mer slarviga och vågiga lockar?

Svar: Jag tvinnar hårslingan lite samtidigt som jag virar den runt locktången. Då blir det inte korkskruvar utan mer vågigt! Sedan borstar jag ut dem försiktigt.

Hur kommer det sig att du aldrig ha varit i USA (eller har du det?) Du reser ju ofta och USA känns som ett land alla vill åka till.

Svar: Jag har varit i New York, var där på jobb när jag var 17. Jag känner att jag helst vill vänta med att “göra” USA tills jag fyllt 21, men nu blir det ju en vända dit ändå innan. Men det ska nog bli kul ändå! :) Jag vart ju så jäkla besviken på New York när jag var där, hade världens största förväntningar på den coola staden. Men det kan ju haft lite att göra med att jag var där så kort tid på jobbresa med någon jag inte ens kände. Det lär ju bli annorlunda den här gången när jag åker med min kärlek!

Gick du på någon sport när du var yngre, typ fotboll eller tennis eller nåt liknande?

Svar: Fotboll och cheerleading i några år.

Kenza 11 år i sin favorittröja “cheerleader”

Tycker du skorna i din header är snygga?

Svar: Haha har inte tänkt på dem. Ja det är väl lite coola…fulsnygga typ!

Why I can’t find you at Elite Model Managment web-site?

Svar: elitemodel.se – women – Kenza Zouiten

Mitt setcard hos Elite

Ska du inte ta körkort?

Svar: Jo, jag håller på.

Du sa en gång att du haft väldigt smala ben förut, och att du lyckades gå upp lite i vikt och därmed lägga på lite på benen. Tror du skrev då förlänge sen att du har svårt att gå upp i vikt. Jag har samma problem, vill gärna veta hur du lyckades?

Svar: Jag tror åldern kom ikapp mig liksom, fick lite mer kvinnliga former. Men fan vad jag kämpade med att trycka i mig mat!

När du är ledsen – vad är det som brukar göra dig glad igen?

Svar: Choklad, min hund och min pojkvän. Han är bäst på att trösta.

Vem tog första steget, du eller Aleks?

Svar: Båda. Eller det var väl han eftersom att han tog kontakt med mig dagen efter att vi träffades.

Är du romantisk av dig?

Svar: Ja, och väldigt kärleksfull. :) Ok, nu menar jag inte sån som säger “jag älskar dig” varje gång innan man lägger på i telefonen (sånt är bara fett störigt..) men jag tycker om att visa min kärlek.

Hur får du till en sån slimmad hästsvans?

Svar: Hårspray baby! Att kamma med lite vatten innan är också ett tips.

Är din hårfärg du har nu din riktiga? Om inte, har fick du det att bli den där färgen? Det är så naturligt och fint!

Svar: Tack! :) Min vän Alexandra är min privata frisör och hon är bäst på att plocka fram det guldiga i mitt hår! Mitt hår är alltid solblekt (eftersom att jag reser utomlands rätt ofta) och Alexandra lägger i slingor lite då och då.. Jag får mycket mail om min hårfärg men jag kan liksom inte hjälpa er eftersom att hon står och blandar lite hejvilt med färgerna. Sedan har alla olika utgångslägen också så det bästa är att gå till en frisör med en bild. :)

Jag trivs inte alls i min klass, vad ska jag göra?

Svar: I know the feeling. Fan så trist.. Ska man klara sig igenom skolåren och göra bra ifrån sig krävs det ju att man trivs! Annars blir det bara ännu jobbigare att kliva upp på morgonen och gå iväg till skolan. Är det en ny klass? Försök prata lite med dina klasskompisar, hitta en vän eller två. Annars kanske ett alternativ är att byta till en klass där du har någon du känner? Det kan vara värt det! Jag själv bytte klass efter en dag i sjuan. Kände på en gång att jag inte passade in där, och bytte till klassen där Nadia & Dilay (som jag kände sedan mellanstadiet) gick…och såklart MIKA. Hade jag inte bytt hade vi nog inte varit så här bra vänner än idag!

Vad är du minst respektive mest nöjd med på din kropp?

Svar: Jag älskar mina bröst och mina ben. Minst nöjd med….min rumpa? Eller alltså jag gillar ju den, det är ju min lilla stjärt, men det skulle inte skada om den blev lite fastare. ;P

När tror du kommer gifta dig med din pojkvän?

Svar: Haha jadu.. Jag ger honom 2 år till. Har han inte friat och gett mig mitt romantiska dröm-frieri så får jag väl ta tag i saken själv. ;-)

Hur kommer det sig att du och närmsta dina vänner har hållt ihop så bra så länge? Vad är det som håller ihop er?

Svar: Jag vet inte hur jag kunde få sånna fantastiska vänner och en sån stark vänskap med de här fina tjejerna. Vi har så kul ihop, vi tänker likadant, vi känner varandra och vet ALLT om varandra, litar på varandra, finns där för varandra.. De har hjälpt mig igenom så mycket skit. Jag skulle inte klara mig utan dem!

Världens bästa tjejer ♥

145 Comments

frida

Hej Kenza! Det börjar närma sig (sakta men säkert) student-tider och jag tror inte jag är den enda som har både klänning- och sko-ångest.
Eftersom du är modeguru för 1000-tals tjejer i Sverige skulle det vara fruktansvärt kul om du kunde tipsa på lite snygga studentkläder någon gång innan det är den stora dagen.

puss!

Reply
jenfornell

va tråkigt att jag missa att du hade haft frågestund, har alltid velat fråga om du och Alex bor ihop eller om du bor i din lägenhet själv med fina Mani :)

Kenzas svar: Hej! Svarade ju på det här i frågestunden? ;P Ja vi bor ihop. Kram!

Reply
Louise

Vad kul med frågestund Kenza! Förstår dock om du inte orkar ha det så ofta då du blir spammad med stört många frågor, haha ;)

Reply
maria

Älskar frågestunderna <3 =)

Meen har eeen till fråga till dig…hihi..tänkt på länge att du för längesen att du har en pizza sort som är fryst pizza..som man kan köpa från en vanlig matbutik…om jag nu minns rätt…vad heter märket på pizzan, vill gärna veta namnet..(ska annars försöka hitta den nån dag i din blogg, ifall du skrev där namnet på den.

Kram kram

Kenzas svar: Dr Oetker mozarellapizza ;-)

Reply
Sophie

Kenza! I have such an important question… I hope you will answer it although i’m too late..
I’m 17 years old, I live in Munich and just because of your blog I learn Swedish right now and have the dream to visit Sweden !!!!! :)If I would visit Stockholm, would there be the chance to see you? Do you organize Fan-Meetings sometimes?

Puss och kram
Kuss und Umarmung

Sophie :)

Kenzas svar: Hey! Wow, swedish.. Not bad! ;-) I have fan meetings sometimes, when I promote my designs and stuff… E-mail me when you’re coming to Stockholm ok? Hugs!

Reply
Adriana

Hej Kenza! Är du snäll och ta en bild av din locktång du får så fint/naturligt hår :) du har berätta att den e nå 19mm tjock eller någo sånt. Om du bara har tid att ta en bild o visa den så skulle det vara jätte snällt:) kram!

Reply
emma

OMG ! du svarade på just min fråga, är lite över speedad just nu, Älskar dig och din blogg. Så sjukt bra!

Reply
Julia

Håller helt med dig på allt men främst på Tokio Hotel frågan!
Är själv ett mycket stort Tokio Hotel fan, eller var kanske man ska säga. Jag vet inte riktigt längre. Älskar hur dem var vid tiden då Schrei/Scream plattan och Room 483/Zimmer 483 släpptes men nu efter Humanoid och allt så vet jag inte alls.
Hela attityd grejjen med LA, täckta av tatueringar och piercingar, appar som man får betala hutlösa summor pengar för och man får knappt något tillbaka. NEJ!
Jag vill ha tillbaka gamla Tokio Hotel…

Reply
suzan said

Jag undrar ifall du fortfarande gillar Tokio Hotel. Och har du någon aning ifall deras nya låtar kommer ut snart?

HAHA jag som skrev frågan , lite konstigt att du svara att ”småtjejerna” skaffat appen för att de ska få in pengar.. när jag själv skaffat den. :) jajjaja !

Reply
Hanna

Hej var har du köpt din röda klänning som du hade på dig på bröllopet? :)

Reply
Mira

jag tror inte att du väger så lite, inte för att du är tjock absolut inte du har verkligen världens finaste kropp men det skulle betyda att du är ganska rejält underviktigt så nej, jag tror att du antingen ljuger om din längd eller vikt

Kenzas svar: Och vad skulle jag få ut på att ljuga? Jag har alltid vägt mellan 50-52 (iallafall när jag vägt mig, väger mig som sagt inte så ofta) och inte är jag underviktig eller sjuk. Man kan inte direkt lita på BMI. Jag mår toppen!

Reply
Marta

awww I wanted to ask you something, I arrived too late!
(I vote for you every day for blog lovin’ awards, you deserve this prize)

Reply
Emma

Jag undrar en grej.. det är säkert tredje gången du (i princip) poängterar hur tråkigt du hade med den där tjejen du jobbade med i NYC, känner du dig inte lite elak? :P

Reply
lisa

Åhh dem jeffrey campell skorna du har på den våriga outfiten är så grymt snygga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Hej

Kan du lägga ut bilder på dina hårfärger ps beskriv dom gärna ! Behöver verkligen detta <3

Reply
Dixi Wonderland

Du borde ha frågestund 1 gång i veckan :D Älskar att läsa dina svar på kommentarerna så detta är ju super än att man ska behöva kolla igenom flera inlägg för att se om du svarat någon. Jag ser verkligen upp till dig just för att genom alla dessa år som du bloggat så har du varit dig själv. Nu känner man dig inte privat men hade du låtsas vara någon annan på bloggen så skulle ju de lyst igenom någon gång under dessa 5 åren. Önskar dig lycka till med allt! Jobb, vänner, familj, pojkvän och lilla sötbollen Armani :D

Reply
anonym

tror du att man kan lära sig att älska sin kropp ? jag har väldigt stora komplex med största delen av min kropp och jag vet inte hur jag ska komma över eom :(

Reply
Caroline

Du är ju helt awesome! ;) Men var ifrån får du dina recept till dina nyttiga maträtter? Ha de bäst! <3

Reply
sara

heej kenza!! jag försod inte riktigt hur du fixar ditt hår sådär vågigt o vackert! , skulle du inte kunna lägga upp en video på hur du gör?? :)

Reply
Amanda

Det är alltid så kul att läsa frågor och svar! :D
Får man veta mer om dig fast vet redan det mesta hihi ^^
Fina bilder också som du lägger in! :)

Vill bli som dig, stor kärlek till dig!!<3

Reply
hailey

u are awesome <3 thx for answering everything i luv u sooo much i read all cmmts :D

Reply
Hanan

Noppade du ögonbrynen när du var 11?

Kenzas svar: Japp, i sexan. Jag råkade klippa ett stort hål i mitt ögonbryn med en nagelsax och då tvingade jag min mamma mig att noppa så att det såg mer normalt ut. För att slippa hålet..

Reply
sara

när greken gjorde slut med dig sa du att ditt hjärta hade blivit krossat…

Kenzas svar: Haha va, sa jag? Jag grät i en halvtimme sedan var jag över honom. Jag var mest arg för att han var töntig. Om det där var att få mitt hjärta krossat så förstår jag inte vad alla gnäller över.. Så jag tror inte det.. Kram!

Reply
Hanna

Hej Kenza!
har du sett programmet Spårlöst någon gång? ikväll ( söndag ) 21.00 så är Viktor med, kolla in det!

Reply
sofia

Jag hade ju mördat för dina LÅNGA SNYGGA BEN…såå håller med dig 100 %, hade också dött för mina ben om jag hade dina haha :)

Reply
Sanna

Hej! Hur menar du att du bara tvättar ansiktet med vatten? Om du har smink på dig, tar du ingen tvål i ansiktet då?

Tacksam för svar!

Kram Sandra

Kenzas svar: Bara med vatten på morgonen, sover inte med smink. Kram!

Reply
Molly

Hur kommer det sig att du alltid sagt att du är 170 när du nu helt plötsligt är 171?

Kenzas svar: Jag är 170,7 typ så jag avrundar uppåt. Hade inte mätt mig på flera år.. Ta det lugnt!

Reply
jenn

hahah ååh nej en sådan där “cheerleader” tröja hade jag också, fast den var nån äckligt ful blå färg! haha

Reply
Jessica

1. What do you think about veganism and vegetarianism?
2. Do you think that you could be vegan/vegetarian someday? 3. What do you think about wearing real fur clothes?
4. What’s your favourite colour? and your favourite movie?
I love your blog, I read it everyday :D
Greetings from Spain ^^

Reply
ida

Lustigt att du bara slutade gilla Tokio hotel när du träffade din pojkvän. Vart det bara en fjortisgrej liksom?!

Kenzas svar: Inte riktigt, det handlar mer om att de slutade producera musik.. Och innan det bytte bana helt… Och vart skrev jag att jag slutat gilla dem? Det har jag inte gjort. Jag älskar fortfarande deras musik, speciellt första plattorna..

Reply
Johanna

Den outfiten är en av mina absoluta favoriter du nånsin haft. Kommer ihåg när du la upp den, tyckte shortsen va dödligt snygga!
Önskar jag också hade såna vänner, har endast en sån. Ta väl vara på dem!

Reply
rebecka

du fick väl ditt hjärta ganska hårt krossat av den där greken för något år sedan om man inte minns fel?

Reply
Sabina

Har du fått ditt hjärta krossat och hur har du kommit över personen?

Svar: Jag har aldrig fått mitt hjärta krossat och jag hoppas att jag aldrig kommer få det heller. Jag är en otroligt känslosam människa och jag vet inte om jag skulle klara av det.

Jag menar absolut ingen illa med den här kommentaren men fick inte du ditt hjärta krossat av din pojkvän som bodde i Grekland? Jag vet ju förstås ingenting om hur er situation var just då före det hände men jag bara undrar eftersom jag har följt din blogg i snart 4 år och jag förstod det så att han gjorde slut. Men med tanke på hur han gjorde slut så blir man väl mera arg än ledsen.
Menar inget illa med den här kommentaren, är bara en nyfiken läsare..
Annars är din blogg jättebra och jag ser verkligen upp till dig!

Kram från en finsk läsare!

Reply
Anna

Klänningen du hade på dig igår – är inte den från nastygal? Och inte Nelly…?

Kenzas svar: Nej, då hade jag skrivit Nastygal. Kram!

Reply
Carrooo

Har inte läst igenom alla frågorna men såg svaret om du fått ditt hjärta krossat någongång och du svarade nej..kan man inte säga att du blev rätt besviken och ledsen när kreta(om jag minns rätt ställe)-snubben gjorde slut med dig? tyckte iaf du verkade väldigt nere i dina inlägg då..såhär i efterhand kan man ju såklart säga att han inte var den rätta och att han inte var så bra eftersom du nu har Aleks, men blev du inte heartbreaked just vid den stunden då du “älskade” honom mest? För just DÅ var han den du ville leva livet med.. just wondered :)

Kenzas svar: Svarade på det i en kommentar ovan :)

Reply
DArling

skojar du att du vill gifta dig om två år? så tidigt haha. Och jag fattar bara inte hur du inte tycker att du har det perfekta livet? Du har allt och reser ofta, vad mer vill du göra?

Kenzas svar: Jag är ledsen men ni vet inte så mycket om mitt liv och det är bra det. Kram!

Reply
emmy

Hej Kenza! :)
Jag fyller 17 om en vecka, exakt! Och min farfar har gett mig en möjlighet att möjligtvis få flytta hemifrån, närmre skola & stan. (Helsingborg) Och jag tycker det är hur coolt som helst. Men är det inte ett jävla ansvar att flytta hemifrån? Är det så roligt som man tror eller är det mest pina?
Tacksam om du svarar ! :D

Kenzas svar: Hej! Ja du är ju ganska ung och jag själv tycker att man ska vänta tills man fyller 18, om man har möjligheten. Det är väldigt stort ansvar ja, men också väldigt kul! :)

Reply
Sanna

Hon e 169! Har møtt henne hundra gånger å hon e knappast 171 :P

Kenzas svar: Wow, vilken supersyn du måste ha om du kan skilja på 2 cm! Grattis!

Reply
anonym

jag är cheerleader och vill gärna veta lite mer om din cheer bakgrund, tex förening/lag nybörjare eller avancerad nivå, bas/flyer osv :) tacksam för svar !! :)

Reply
HEJ

Vad var det du gjorde på alla hjärtans dag till din pojkvän som tog en hel dag? :) Hehe blev lite nyfiken! Tipsa gärna :)

Reply
Louise

Shit va lång tid de måste ta och svara på allt. Undra hur många timmar du lägger på din blogg varje dag? ;)
Jag undrar också vad du använder dör produkter i ditt hår. Det som alltid är så fint :)
Förstår att frågestunden är över. Men ändå :)

Kika gärna in på min blogg med :) http://thebeatinme.blogg.se ! Om du letar neråt på sidan eller på menyraden hittar du min tanke om hur klädseln på P3 guld galan va. Även lite sport tankar och tankar från mitt eget liv. Mycket tankar, men så är de ;)

Reply
Nioucha

Hej, jag har en liten fråga till dig:
Tycker du att du tjänar ditt liv på ett bra sätt med tanke på din URSPRUNGLIGA inkomstkälla (bloggen)? Känner du dig inte lite intellektuellt bromsad i livet? Har du inte tänkt på att du är en viktig faktor av det konsumtions samhälle vi lever i?

puss

Kenzas svar: Nej! Jag är 20 år gammal och driver mitt egna företag med massor av projekt. Jag är rätt nöjd med det just nu. Kram!

Reply
hejsan

Kul att du har hållt på med cheerleading (Gör det själv :-P) Vilken possition hade du??

Reply
Malin Pettersson

klart det är bättre att komma till usa när man fyllt 21, men jag är bara 20 och det går att komma in ändå på vissa ställen här ändå. Det är inte stenhårt! usa är fantastiskt så kom hit!!

Reply
Malin

massa bilder på dig cirkulerar på tumblr & har hur många notes som helst. Så jävla coolt när man sitter där och ba “henne har jag sett i verkligheten”

Reply
Nella

Ursäkta mig, men shit vad kaxig du låter, aja kul med att du har haft en frågestund!

Reply
Isadora

Guud KENZA!! Du bara äger! Du är så fan snygg och din kropp som alla skulle önskat! :O Hahah, det verkar inte som att du är från Sverige för du är FÖR snygg!! Kan du hjälpa mig? Hahah :D ÄLSKAR DIN BLOGG (DIGGAR DEN) :thumbup:

Reply
Annie

:( fett störigt att säga “jag älskar dig” varje gång innan man lägger på telefonen efter att ha pratat med pojkvännen? Jaha. Då måste jag vara otroligt fett störig. Jag och min fästman säger alltid “älskar dig” innan vi lägger på och har gjort det dom senaste 3 åren. :(

Reply
-

Man märker verkligen på sättet du svarar på frågorna att du “mognat” till dej lite :) Du verkar självsäkrare!

Reply
Stella

Hej hej Kenza!

Jag undrar om du någonsin har träffat Justin Bieber, du var ju på EMAS och han var ju där men träffade du honom på efterfesten? Jag vet att frågestunden är över och att detta är en jätte patetisk fråga men kan du inte bara kommentera min blogg och skriva Ja eller Nej för det skulle vara så kul att veta :) Du kommer säkert inte att läsa denna eller kommentera ett svar men snälla för det skulle betyda så mycket!!

Reply
Jessica

Do you believe in god? Do you go to church? Do you follow the bible’s word? And do you belive in life after death?
Kram :)

Reply
Linnéa

Du är så otroligt jävla fin Kenza! Och ni som sitter och säger att Kenza är 169 och inte 171: Hoppa och skit! Skulle gissa på att det hela handlar om avundsjuka.

Reply
Sofie

Heeej jag älskar din blogg! Jag ska också till new york i vår kan du inte skriva vad ni ska göra där? När åker nu? Nån tips vad man inte får missa:) kram

Reply
annika

kan inte du lägga upp bilder på alla dina tatueringar och skriva vad de betyder för dig ? :) skulle vara roligt!

Reply
hanna

Det är superroligt att få veta mer om dig, och det verkar för jobbigt att veta att endel lyssnar på vad du och vänner pratar om på fik. Jag tycker att man som person borde ta distans till andra människors samtal. fy skäms för de som lyssnar på vad du pratar om med dina vänner.

Reply
E

En färganalys går ut på att man tar reda på om man är varm eller kall i hudtonen. Och på så sätt vet man vilka färger man passar bäst i, både på kläder, hår och smink.
Om man vill genomgå en riktig färganalysering så ska man gå till en färganalytiker, där får man sen sätta upp håret och klä av sig till underkläder så att man ser hela huden, det blir då lättare att se om man är varm eller kall, och vilken typ av varm eller kall man är =)

Men tror inte du behöver tänka på det, du är alltid vacker! =)

Reply
mirella

HAR DU NÅGON KONTAKT MED BLOGGERSKAN KISSIE? ELLER HAR DU NÅGOT EMOT HENNE? kram

Reply
Matilda

Vill bara skriva en sak angående sista frågan, jag har också såna vänner, tre tjejer som jag har ett otroligt starkt band med och vi kommer nog aldrig att skiljas åt och sluta vara vänner. Vi gick tillsammans på högstadiet, och nu när vi har börjat gymnasiet så har vi alla börjat på olika skolor men vi träffas endå så ofta som möjligt, minst en gång i månaden för vi vill träffas så ofta.

Ha det bra bästa Kenza :D

Reply
Sara

Oj, trodde verkligen inte att du bara vägde 52! Jag är typ lika smal som dig och bara 3 cm längre och väger 59. Men det klart, kameran lägger ju på ett par kilo (sägs det ju), du ser säkert ännu smalare ut i verkligheten :)
Tack för din härliga blogg! Kram

Reply
Helena

Klänningen du hade köpt från Nelly var verkligen jättesnygg, har du köpt den där nyligen? Jag kunde tyvärr inte hitta den på deras hemsida.

Tacksam för svar :)

Reply
Ronja

Fan vad jag gillar dig Kenza. Någon gång har jag väl blivit upprörd av något du skrivit men jag förstår dig ändå alltid. Ser mig själv i dig väldigt mycket, men ser dig ändå som äldre och mer självständig. Läst din blogg sedan 2008, du inspirerar mig och jag ser verkligen upp till dig! Kram. :)

Reply
Olidlig

Eh, 52kg? inte en chans.. Så mager är du inte.
Vad otrevlig du låter när du svarar på dina kommentarer.
Stämmer väl att du är riktigt otrevlig och spydig i verkligheten!!!

Reply
Patricia

Hejsan kenza! bara en fråga äre inte humlan på bilden som pussar sin pojkvän eller är det du?skulle helst vilja ha ett svar:D kram<3<3!

Reply
Sanna

Jag er 174 å jag er mer æn 3 cm længre æn dig:p vi hade båda converse så inte skyll på skorna;) skitsamma, tyckte bara att det var lite kul.

Reply
Albina

Kan inte du åka till Montenegro eller Albanien, det finns as mycket att göra där med mycket billigt pris, ville bara ge dig typs eftersom du reser väldigt mycket.
Måste säga att det är din blogg som jag följer mest! :)

Reply
whaam.devote.se

kanske lite tidigt men har en till fråga (a) ganska basic men vad äter du en vanlig dag ? från morgon till kväll. typ idag? vill veta eftersom du ser otroligt bra ut och inte verkar ha ätstörningar alls.. ;) kram !

Reply
Milla

KENZA, MED VILKEN HÅRFÄRG FÄRGAR DU DITT UNDERBARA HÅR? har såååå massor med prolem med färgning osv.. kram <3

Reply
Linnea

Jag tror att det bara är du som inte är så insatt längre, angående Tokio Hotel. De flesta jag pratat med tycker att det är väl värt att betala 20 spänn för att få tillgång till appen och allt vad den innebär. Jag är sjukt nöjd med den och speciellt för att jag vet att de uppdaterar den varje dag, bara för oss fans. Häromdagen skrev jag in en fråga, en liten som knappt syntes bland alla andra tusen frågor ,från tusen andra tjejer som hoppades på svar. Tom kaulitz svarade mig! Bara mig!
Jag tror inte alls de gör det bara för pengarna, men de måste ju också utvecklas, de kan ju inte vara samma som de alltid varit, det kan ju ingen.

Reply
Emilie Skov

Hej Kenza!
My name is Emilie and i’m from Denmark. I really wanna to ask you some “private” questions. Is there any chance for me to get your E-mail address? :)

– sorry, my english sucks!

XOXO

Emilie :)

Reply
Matilda

“När tror du kommer gifta dig med din pojkvän?
Svar: Haha jadu.. Jag ger honom 2 år till. Har han inte friat och gett mig mitt romantiska dröm-frieri så får jag väl ta tag i saken själv. ;-)”

Sååå… När är bröllopet? :D Haha

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*