• header

30e januari 2012

God morgon!

Jag gick och la mig klockan tio igår så när klockan ringde för en stund sedan var jag helt utvilad. Skönt!

Nu är jag ute och promenerar med vovven och dem blir det frukost. Klockan nio ska jag vara på plats i en svit för smink & hår. Dags för plåtning idag! :)

Det är både plåtning och intervju för en tidning så jag blir nog borta hela dagen. Kommer mobilblogga så fort jag får en paus och så lovar jag att ta massvis med backstage-bilder. Ha det bra! Puss!

20120130-074955.jpg

39 Comments

Maja

Åh, gud vad härligt att stiga upp på morgonen och känna sig pigg, det händer sällan för mig… Men vad kul med en plåtning! :D

Reply
Linda

Är det tidningen Solo?! Känns som att du är med där var och vartannat nummer… Läste dessutom bland blondinbellas kommentarer att du har svårt att ta kritik stämmer det?

Reply
Elin

Hej!
Först och främst vill jag säga tt du har en grym blogg och är en enormt stor förebild för mig!
Jag har en liten fråga som jag undrar över: jag är 18 år och ca 166cm lång och min allra högsta önskan är att bli reklammodell (få göra plåtningar för olika tidningar, företag osv.). Hur ska jag gå till väga för att bli upptäckt och vad ska man tänka på för att bli så attraktiv som möjligt?

Tack på förhand! :)

Reply
Alex

Brukar inte kommentera bloggar, men måste säga att du är så fin! Som det verkar, på både insida och utsida :)

Reply
Linus drevell 2an på INIT xPPP

Heheh du är snygg Kenza! får jag lösaq dig? (aaa <333

Reply
Wilma

låter bra! men den där bilden, då du har en vit klänning på dig så är den bilden just tagen eller???

Reply
Linn

Vart har du köpt den snygga baddräkten på bilden? Om den finns kvar kan vell du länka den?

Du är bäst!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*