• header

Done!

Nu är vi klara här! Det har varit jättekul och jag längtar efter resultatet. Numret jag är med i kommer ut i slutet på februari. Säger till då!

Nu ska jag och mitt stora barr åka hem, haha. Vågar inte sätta borsten i det… :P

20120130-170951.jpg

20120130-170956.jpg

20120130-171006.jpg

74 Comments

linn

gud vad resultatet av tidningen kommer bli bra synd bara att det var ovanlig tidning daisy har typ jag aldrig läst

Reply
Amelie

Hihi! Sådär ser mitt hår ut utan att jag för något med det^^ superlockigt! Fint ändå ju! Hoppas du har en utredningsborste hemma bara, annars gör det svinont att borsta det!:)

Reply
Frida

Hej Kenza! Jag bara undrar: gick du på bal innan studenten? Kan man få se din klänning isåfall? Jag ska ta studenten till sommaren och håller på att välja klänning men skulle vara kul med lite inspiration. Plus att det vore kul att se dig i din balklänning (om du nu gick på bal) och jag är övertygad om att du såg strålande ut! :D Kramar!

Reply
Linn

du verkar vara en sån bra hundägare! måste bara säga det. Inte ofta man ser bloggare som är med deras hundar/ tar med dom. Men blir så glad jämt när man ser att du har med ditt söta lilla lejon haha. Jag har en ruffstuffs själv hemma som är med jämt haha. (på allt som de går på då) kram!

Reply
josefine

Måste kännas lite skumt att sitta på tunnelbanan sådär men fint var det! Men ja hehe, lite jobbigt att trassla ut :)

Reply
Din ögonfärg!

Kenza du har så fin ögonfärg! Det är inte linser va? Är de grönbruna? Speciell färg!

Reply
matilde

Naww du jag följer din blogg och jag gillar dig och jag undrar om du kan skriva en komentar på min blogg om ja jag har lite mobbingtema på min blogg så ja jag vill bara att du skriver en komentar på det för jag vill veta vad andra tycker och tänker om mobbing *!1 älskar dig !! pusss !!!

En 11-årig chey som jag kan nog inte vara så cool för dig men jag bryr mig om dig och jag älskar dig !!! love you babe !!!

Reply
Malin B

Hej Kenza ! Jag heter Malin och är jätte intreserad av mode ! och att bli fotad ! jag är en blond 13 åring som undrar om du har något tips till mig, Jag vill så jätte gärna bli modell som du ! kanske låter som ett dumt fans “stämmer en aning ” Men men, Jag har inga kontakter eller något men hoppas på något bra tips ! du kan vell skicka något tips till min e-post skulle betyda sjukt mycket,skickat till många modeller men aldrig fått något svar Hoppas att du kan ge mig det jag söker ! Tack : Maliin <3

Reply
Heidi

Satan vad snygg du är Kenza :) du påminner på beyonce knowles på denna foto =) riktigt snygg o fin tjej är du =)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*