• header

Dagens

Byxor med små stjärnor på från Nastygal, boots från Jeffrey Campbell, skinnjacka från Jofama by Kenza, halsduk från Ginatricot, brillor från Nastygal och väska från Melba.se + massa silverringar. Under hade jag tre lager med tröjor haha..

Väskan är rätt ny, vill ni att jag tar lite bättre bilder på den och lägger upp här?

219 Comments

Gry

Hej :) bara älskar nastygal.com och hade tänkt beställa lite där ifrån. Men undrar vad frakten/tullen kostar till sverigeP
kram

Reply
Lola Reggy

Ohh this outfit is actually really cool. somebody said yesterday ugly outfit and even the best can fail… But I guess the person was wrong, because seeing it like this I say you are rocking it!!

All love Lola

Reply
D

Jag gillar heels.. men bara tanken på att ha de på mig när det är snö och is ute gör att jag får en hjärtattack! Ahhaaha Du gör det bra!

Reply
agnes

JAG ÄLSKAR DEN RÖDA JOFAMA-SKINJACKA!!! prövade den idag och dog lite smått, hur fin som helst!! har tyvärr inte råd med den men den va helt underbar! du är awesome, kram

Reply
Natalia

du är jätte vacker kenza och älskar din blogg, men det finns en sak som jag blir lite ledsen över och det är att dina jackor är väääldigt dyra har alltid velat köpa din skinnjacka med svart päls eftesom den är så underbar! men den är för dyr, förstår om den hade kostat en en tusen lapp max men 2 tusen lappar det är inte vem som helst som har råd med det :/

Reply
Patricia

Kenza, jag kollar Nasty gals sortement och försökter hitta brillorna du har på dig, sjukt snygga. Men det ser ut som glaset är lite rosaktigt stämmer det? Jag kan inte hitta dem alls, är det willow shades du har på dig? De är iofs helt runda men man ser ju inte alltför bra på fotot. SKulle uppskatta om du gav mig namnet på de du har… Har så svårt att hitta brillor jag verkligen gillar och dessa blev jag super sugen på!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*