• header

Stan

Har hängt i stan med mitt lilla troll haha.. Lunchat, fikat och skrattat massor. Nu ska jag möta upp min bror som ska vara hos oss ikväll! :)

20120131-165359.jpg

20120131-165404.jpg

56 Comments

Olivia

Vad är det för väska på bilden? :) Så fall var kan man köpa den?

Älskar din blogg! Kram

Reply
14 åringen

Kenza när jag kollar tillbaka på dina semesterbilder så smälter jag bara för din kropp alltså, gryyyymt snygg!
Men har du någonsin haft celluliter, bristningar eller kvisslar osv? Isåfall har du kvar dom eller vad gjorde du för att få bort dom?
För jag är bara 14 och har redan celluliter och bristningar vilket försämrar mitt självförtroende allmänt och gör att jag inte vill visa mig i bikini.
Ytterst tacksam för svar!
Kraaaam / 14 åringen <3

Reply
maria

Härligt <3 Älskar höra när folk mår bra=)
Ville tipsa om denna låt, den får mig att må bra.
Lyssna gärna på den=)

VMusic-Heaven Bound (Det är den klippet som är 4:07 min)
Åh vad den e bra, speciellt när den Rockar i högt i hela lägenheten;) Min favvo låt nu=)

Ha en bra fortsatt kväll!
Kram kram

Reply
maria

Kenza Kenza Kenza=)denna låt är också bra av dom från VMusic, denna låt e mer djupare. Den som nyss jag skrev är mer Happy song..men båda är Jättebra=)

VMusic-“Maker of Miracles” Music Video

Massa Kramar

Reply
kornelia

Du är sjukt lyckligt lottad kenza, med dina vänner och alla pengar. Har haft en rentav SKITDAG. Äckligtdåligtservice bussbolag. Massa besvikelser och allt möjligt, några av mina bekymmer är att jag måste ha en jacka. Men vet inga bra budgetval. Trött på att bara känna mig halvfin. Vet inte var du skulle kunna tipsa om det, för om du bloggar om det lär ju alla köpa men hursom, jag har haft en bajsdag och det som kan göra min dag bättre är en snygg jacka, tacksa ´m för tips

Reply
viktoriaflorentina

where’s your bag from? you look stunning, as always! xx from austria

Reply
lollo

du har ju tagit så många fina photoshots nu…äre inte dags att byta header snart?:Ddd

Reply
Emma

Hej Kenza, gudars du måste hjälpa mig! Köpte ett par bruna skinnbyxor idag, dom är verkligen skitsnygga – men jag vet inte vad jag ska ha till dom? Vad skulle du ha matchat dom med?

Reply
ida

Tekniken som make up artisten använde till ditt hår lärde vi oss i skolan för nått halvår sen! grymt coolt men det tar tid!Stod senast förra helgen och gjorde ett hår på en timme, stressad eftersom det var inför en modevisning! men det såg coolt ut på dig!

Reply
aaaa

Hur gammal är din lillebror? Kan du inte lägga upp en bild på honnom? Jag har följt din blogg sedan start nästan, och jag har för mig att han var ganska söt :P
KRAM på dig kenza!

Reply
zilan

Hej!
Jag undrar verkligen, hur får du din kropp så fast?
Då menar jag, du har ju typ den perfekta kroppen, hur gör du?
Och en sak till, har du kontakt med Kissie? Är ni vänner? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*