• header

Jag idag

Idag kör jag på osminkat (förutom bryna dårå) & håret i en slarvig knut på huvudet. På mig har jag ett nytt linne från Urban Outfitters! Köpte det för någon vecka sedan för 365 kronor, fanns massor med fina t-shirts & linne där! Korsörhängena är i trä och kommer från en sida som heter yesselection.se

Jag sitter och jobbar med mina smycken och på första bilden ser ni ett litet smakprov på en av ringarna som kommer ut snart. Det blir massvis med fina grejer!! :)

187 Comments

erika

Gud va fin du är ^^ älskar dina tatueringar!!

Kika gärna in på min foto blogg :)www.jagochminalskadekamera.blogg.se kanske lämna en kommentar…?

Reply
Liva

Illuminati..

Kenzas svar: Men va fan, de har väl inte ensamrätt på trianglar eller? ;P

Reply
Evelina

Varför måste du vara så förjävligt snygg människa!

Man mår ju dåligt :( Buhuuuu. Hoppas du har en fin dag, ska också pyssla med min “smyckes kollektion”, om man nu kan kalla den för det, haha..

Kenzas svar: Haha tack.. Vad gör du för smycken? :) Ha en bra dag du med! Kram

Reply
Madde

Du är en så härlig Kenza!! Om jag har en dålig dag så behöver jag bara gå in här och titta lite, kolla lite på ett videoinlägg och sedan är resten av dagen räddad! Det där lät ju som värsta kärleksförklaringen! Haha!! hursomhelst! Fortsätt att vara samma goa och energiska tjej! Du är en nbra förebild!! Stor kram!!

Reply
Emma

Ser så fint ut med dina tatueringar på bilden :) men har tänkt på en sak, ska det inte vara ett kommatecken i “be strong girl” alltså “be strong, girl”? Kanske kan man ha det på båda sätten så att det är en smaksak, inte vet jag :)

Reply
Caroline

Du är verkligen jättesnygg men varför måste alla (nåja) bloggare alltid påpeka när de är osminkade?

Reply
Evelina

Jag gör väll rätt vanliga smycken, men det mesta jag gör dem av kommer från Sydafrika. Ska försöka att ta tag och utveckla dem lite mer. Har alltid velar försöka hjälpa folk så en stor del av inkomsten från smyckena ska gå till hjälporganisationer. Vill helst donera till någon liten grupp så att det blir mer personligt, så jag vart överlycklig då du tipsade om “skitungarna”.

http://skitungarna2011.blogspot.com/

Får gärna komma med några tips på hur man egentligen ska ta sig vidare med en “Smyckes kollektion”, håller såklart på att gör en hemsida.

Här är lite av mina armband jag gör; http://www.facebook.com/#!/pages/LABEL/211095358947435

Kolla gärna och säg vad du tycker!
Kram!

Reply
Ida

Hej! Jag undrar om du tycker det är snyggt att blanda guldiga och silvriga smycken? Eller är det snyggare att bara ha silvriga när man har silvrigt och tvärtom :)

Reply
belle

har du en findag idag eller? redigt snygg iaf (alltid förstås, men lite xtra idag) och ja, snygg allt, linnet, smyckena osvosvosovosovosovosovosovsovosovsovosvosov

Reply
Sara

Jag måste medge att du ser otroligt bra ut även utan smink som med smink. Jag diggar dig!

Reply
Alma

Hej Kenza!
Du har säkert redan gjort det men skulle du kunna visa alla dina tatueringar? Jag tycker dom är skit snygga men skulle gärna vilja se en närbild på dem :*

Reply
Sarah

Vad fin ring du har vart är den ifrån ?? Det skrev vel inte du, sådant fall såg jag det inte.

Reply
Emelie

Hej! Har för mig att du har ett (eller flera) läderarmband från MBMJ och jag undrar bara om du vet om dem fortfarande finns att köpa och vad priset brukar ligga på? :)

Keep up the good work, kram!

Reply
Angelina

Vet du när smyckerna kommer ut? Älskar ringarna från den förra kollektionen! Kram på dig

Reply
Sara

Hej! Jag skulle gärna vilja ställa en fråga. Om jag beställer från Urban Outfitters via internet. Har du någon aning om ifall det kommer kosta något extra i tullväg och liknande? Är det dyrt i så fall? Skulle så gärna vilja veta!

Reply
Christie

LOL @ Illuminati.

You should wear your earrings upside down and they can call you the Antichrist too! ;)

Reply
Jennifer

Ameeeeeen vad äckligt snygg du alltid ska vara dåå!! Och den där ringen måste jag ha..

Reply
Tea

Hur uttalar man ditt namn? många säger att man uttalar det “Kinsa” gör man det?

Reply
Linnea

å precis min smak på outfits! Men du, hur kan du sätta upp sådana slarviga hårknutar? Det blir alltid fult när jag gör det och jag får aldrig till det, så svårt! Jag tror mitt hår är alldeles för glansigt och “glattigt” men det verkar ju ditt vara lite också…så ah undrar verkligen hur du gör haha

Reply
Sandra

Dina tatueringar är så fina, tatueringen du har i nacken, vad heter det typsnittet? :)

Reply
t.

snälla, inte urban outfitters, Urban Outfitters i Stockholm har ställt personalen inför ett ultimatum; antingen blir de uppsagda eller så går de över till ett bemanningsföretag som dem sen hyr in.

Detta för att personalen krävde vad alla sansade människor vill ha, trygghet, tydliga regler och schyssta villkor genom kollektivavtal.
http://www.internationalen.se/2009/12/sparkade-for-att-de-ville-ha-avtal/

gammalt men bevisar bara vilket företag de är. tänk efter lite kenza. ha en bra dag (: och fortsätt designa, grymt snygga ringar! (och kläder.. och skor och och)

Reply
Sara

Så snygg du är!!!
Hoppas allt med smyckena går bra:-)
Sååååå avundsjuk på dig (inte illa ment).

Reply
ida

Gud så snygg du är!! Osminkad och så snygg?! Helt sjukt!
Fin ring! Och linnet med för den delen!

Reply
jen

Hej!
Jag är en ny läsare utav din blogg och undrar (som säkert många andra frågat förr) hur du sminkar dina ögonbryn? jag använder oftast penna (HM) men borde väl egentligen använda skugga för att få fram det resultat jag önskar (vill ha tjockare bryn). tycker dock inte att det brukar bli så bra på mig med skugga. jag är brunett och har ganska mörka bryn, det är mest formen som saknas. hursomhelst, det jag undrar är om du använder någon sorts “mall” eller liknande?
Hoppas du har tid att svara, kanske med några bra tips?

Varma hälsningar Jen

Reply
emmelie

om man bara var sådär otroligt vacker utan smink och med smink ojoj vilken fin tjej.

Reply
Filippa

Så sinnessjukt jäkla vacker är du! Älskar att du har “ändrat” din stil lite, känns mer personlig än för ett par år sen. (Lät kanske lite drygt, men det var en komplimang!) YOU GO GIRL

Reply
Sofie [fotoblogg]

Du är så himla snygg kvinna! :D Kan du inte börja använda eyeliner igen? Då var du ännu snyggare än nu, men du är sjukt snygg nu också, det är ju förstås du som bestämmer :)

Din blogg e best! :D Puss!

Reply
from germany

hey kenza
i love your tshirt
can u please show us what u are wearing over the thirt in cold weather? i would be very thankful :)

Reply
Sara

Wooow är du verkligen helt osminkad? du är förfan snyggare än mig osminkad än vad jag är med smink… men en fråga, du har väl mascara på dig? ser ut som det iaf :) kram!

Reply
Sofia

Hördu, man ser ju fortfarandea knölarna på armarna. (bicepsen) haha. Tänk om jag också sett ut så utan att träna. Nu är det mest överblivet fett haha! You look good girl! Och älskar ringen! :D

Reply
Lisa

Hej!
Du har en otroligt vacker hy! Använder du några särskilda krämer eller oljor? För jag får ofta plitig hy och så.

Förrästen, riktigt snygg outfit! ;)

Reply
Amanda

fan va lycklig din pojkvän måste va , tänk att gå runt med en såndär pangbrud på stan :D du ärså snygg kenza, puss !

Reply
Nina

Haha bästa kommentaren; “illuminati” ja jag tror nog allt du har nåt skumt på gång, Kenza… :P

Reply
maria

Älskar kors örhängerna!! =)
Love it <3 <3 <3

Jag veet jag veet det är hemskt att nu tänker man enbart ulliminati om alla trianglar som man ser överallt…att det ska bli så.

Tummen ner för ulliminati och även frimurarna!

Tummen upp för dig Kenza som arbetar och gör smycken!

Massa Kramar

Reply
Karolina

HUR FÅR DU SÅ FIN HY?! SNÄLLA ETT INLÄGG OM ALL DIN HUDVÅRD PROFUKTER SMINK M.M. SUPEREFTERLÄNGTAT!!! :D kram på dig!

Reply
Patrik

Jag springer för livet iförd batmandräkt, till förmån för svältande barn!
Gå in, stötta, peppa & bidra!

Reply
namn

man ser vad de tvingar dig göra och hur de tvingar dig att vara eftersom du är en sån stor influens på massor… lite reklam för illuminati (som subtilt tvingas in i det undermedvetna) och du får dina pengar och fame….synd :(, synd framförallt att yngre läsare inte ens har chansen att förstå vad som händer…

Reply
Isa

Natural beauty ! :)

Utav ALLA tatts i hela vida världen, varför valde du just den där “be strong girl”? ;)

Är det en påminnelse till dig själv för alla haters därute eller är det bara något du tyckte passade in med ditt livsmönster? Te.x. att den ser fin ut osv.

Hahah hoppas du förstår min fråga, är så dålig på att formulera mig ibland :)

Fin är den iaf! <3

Take care <3

Reply
Olivia

Okej har en fråga som låter urdum men som faktiskt är seriös då det stör mig. Rakar du dina armhålor eller vaxar du? Har du några tips?! För efter typ en dag har man (läs: jag) hår där igen!! Så ser jag dina armhålor, helt utan hår, och kan inte hjälpa att bli avis.

Reply
Julia

Du är så otroligt fin Kenza. Och jag ÄLSKAR dina smycken, har tyvärr bara en ring därifrån men från din nya kolletion kommer jag nog köpa en del :P
Du är finast o bäst, älskar din blogg tjejen! <3<3

Reply
e

Det står illuminato all over it.. snälla.. om folk ändå visste vad det var.. nu har det chansen och googla på det.. skön kontrast till dina kors örhängen dock ;)

Reply
Johanna

Hej! jag såg att du lagt upp bilden på instagram. men eftersom du tagit med din webcam så undrar jag hur du får bilderna till en app på iphone

Reply
Thea

Seriöst. Som Kenza skrev. Illuminati har inte ensamrätt på trianglar. Så lägg ner snacket. Slår vad om att 90 % av alla som går på högvarv och säger “illuminati” så fort det dyker upp en triangel vet inte ens vad det står för.
Vissa vägskyltar är ju förfan också trianglar, inga subtila meddelanden i dom. Så lägg fucking ner. Väx upp allihopa.

Reply
Julia

Gillar vanligtvis inte ringar, men DAMN! Den där var inte illa alls alltså! Kommer från vartdå måntro? :)

Reply
nadja

Jag tänker med på illuminati så fort jag ser en triangel eller något annat tecken som dom använder sig av. Ni som inte vet vilka illuminati är och vad dom håller på med borde infprmera sig!!

Men tuppen upp för dig Kenza, love your style! <3

Reply
sara

Hej!

Den där ringen är väl illuminati symbol? satans grupp… ?! dom har iallfall den där pyramid trekanten som symbol… så att du vet :O så man kan tro att det är en illuminati ring

Reply
mk

hej kenza jag tycker att du är skit vacker först och främst och vill bara berätta att du gör ett bra job med att inte använde bloggen som utsläpp av ditt tankar och känslor. KEEP YOUR LIFE PRIVATE! jag jag hoppas att du vinner bloggawards i new york. stay true! GO KENZA!

Reply
adriana

längtar tills dom nya ringarna kommer! har hittils köpt många ringar och älskar alla! när kommer den triangelringen och dom andra ringarna ut? :)

Reply
Pia

Kan du inte visa alla dina tatueringar, snälla?! det skulle vara kul att få se alla:)
Du är så snygg!!

Reply
e

Varför godkäns inte min kommentar om illu?? Men andras gör det.. du gör smycken för DOM och dom gör dig känd .. te

Reply
Erica

Hur formar du dina ögonbryn och hur får du dom jämna, skit snygg är du! Kram

Reply
Ida

Åh vad jag älskar dina kläder, dina ringar och dina skor ja allt. Och ditt hår! Det är helt perfekt!:D<3

Reply
Sabine-Välbefinnaren

Hej, Har du några råd på hur man får fler läsare på bloggen, min fokuserar enbart på hälsa? Hur kom du igång när du blev bloggare? Undrar eftersom att de verkar gå bra för dig. =) Kram

Reply
Malin

Hej! Älskar dina tatueringar! Jag undrar om alla är äkta? Svalorna du har på handleden är det klistpå tattos från Stylebytyra? :)Tacksam för svar.

Reply
Rebecka

Hejsan, du är så otroligt fin och jag måste bara fråga, plockar du dina ögonbryn själv?

Reply
Nathalie B

ÅHHHHHH, sjukligt snyggt alltihopa. Ge mig, hehe. Du är så fin och det är otroligt att du passar i så många olika stilar!

Reply
Bnar

Är du seriös kenza? Alltså riktig jävla illuminati du är omg jag såg fan upp till dig men inte längre hur fan kan du göra så? Och säg inte att du inte är det för då ljuger du?.. Det finns en tidigare bild på din blogg där du klart och tydligt har gjort ‘666’ tecknet! Omg alltså, svara på min fråga för jag vill ha ett svar och ljug inte.

Reply
Thea

Bnar.
Förhelvete. Skärp dig. Allt som är trianglar står för helvete inte för Illuminati. Dra åt helvete.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*