• header

5e februari 2012 – i London

Hej på er!

Vi ska alldeles strax ge oss ut på stan men jag tänkte bara skriva ett snabbt inlägg först. Hur är det med er? Här är allt bra! Vi tog bara 2 drinkar var igår så idag mår toppen och är redo för en heldag på stan igen.

Igårkväll var vi på en klubb som flera av er tipsade oss om. Chockoo, chucko something.. Inte vår cup of tea om jag ska va ärlig. Det sög. Vi stannade endast för att det var snöstorm ute. Efter några timmar, typ närmare två, började djn äntligen spela några låtar som man kände igen. Innan var det bara konstig musik, som i fredags haha. Fattar inte. Tycker folk om att dansa till sån musik? Det är liksom inte ens house (som jag inte heller tycker om men som ändå är ok), vet inte hur jag ska förklara musiken.. Tänk er typ hotellobby-musik, fast högre tempo. Inte en enda liten sångröst i låten, utan bara massa toner. Samma, om och om igen, den ena låten mer lik den andra..

Sist jag var här blev jag ju kär i Londons nattliv, men då hängde vi ju mer utanför stan på sköna hiphopställen. Så fancypancy-ställena här mitt i stan är inte riktigt min grej! Men då vet vi det till nästa gång. :) Vi gav det en chans iallafall och dansade lite, men tröttnade sedan och promenerade hem i snön. Tillbaka på hotellet beställde vi upp mat (vi är nog de gästerna som beställt upp mat mest haha) och åt i sängen. Mys!

87 Comments

L

Ni skulle ha gått till Tiger Tiger, grymt bra klubb vad jag minns! Lite konstigt att ni bara hittade ställen med konstig musik, jag tyckte att de BARA spelade RnB när jag var där :O

Reply
Claudia

gå till en bar som heter W.. ligger rätt så nära China Town. bara en bar men helt underbar! tillhör ett hotell :) grym musik!

Reply
Nathalie.

Kan du inte göra ett inlägg där du visar vad du har shoppat? :)

(Och är fortfarande lika avundsjuk att du är i London ;), haha)

Reply
josephine

jag fattar precis va du menar. jag flyttade till london i september och i början spelade alla klubbar jag gick till dubstep! en musikstil jag verkligen inte tycker om.. såå gäller att hitta de rätta klubbarna.. ngt jag fortfarande jobbar på;) Ha en bra dag!

Reply
Hanna

Vilket hotell bodde ni på? Jag och några kompisar funderar på att åka till london i höst och sist jag var där så kom vi på ett urlöjligt sugit hotell där man inte ens fick ett eget badrum!! Dock hade det bra läge mitt i picadilly circus (stavning?) Hur som helst, vill man ju ha ett hotell som är centralt och åtminstonde har en egen toalett!!

Reply
Trees gravid i London

Håller med er totalt! Det är inte alls kul på fancy-pancy ställena i London :P Har vart på några jag tvingats gå till haha, och det blir att man åker hem lite missnöjd alltid! Man vill ju ha sång och massa igenkända låtar! rnb osv :)
kram

Reply
Alexandra

Din header är jätte fin, verkligen!
Men du har haft den väldigt länge och jag undrar när du ska byta ut den mot en annan med bilder från dina senaste tillfällen kanske? :)

Reply
hanna

jag måste bara säga att dilay (stavning?) har blivit sååå SJUKT FIN!! skitsöt tjej verkligen!

Reply
Stella

Jag tror du menar dubstep, det ända man lyssnar på i england nu för tiden typ, men man vänjer sig och sen börjar man gilla det;) man måste bara släppa lös och röra sig med musiken (ja man ser ut som man är på droger men men). Vill ni ha riktigt cheesy musik, lady gaga och liknade som var populära för några år sen, så skulle jag dra till mahiki i mayfair (mycket kändisar och thailand inspirerad inredning med treasure chests fyllda med dricka). I Brixton finns det en del hip hop klubbar men det är svårt att hitta nu för tiden!

Reply
V

“Igårkväll var vi på en klubb som flera av er tipsade oss om. Chockoo, chucko something.. Inte vår cup of tea om jag ska va ärlig. Det sög.”, alltså är du störd eller?

Reply
julia

Ni är så fina ! Det låter hur mysigt som helst! Hoppas eran resa forttter lika bra:)

Reply
maria

konstigt att din kompis har sin blonda slina först åt höger och sedan åt vänster….

Reply
Maria

ZOO BAR aaaaaaaaaaskul…inge fancypancy!! 3 dansgolv, 1 hiphop & rnb. myyyyycket människor och alla stilar :) ligger vid piccadilly circus!

Reply
ANNAWII ♥

Ja de bästa ställena i London är ju de som inte är på de fina gatorna :). Vi var på ett ställe som hette “The den” och vi var väldigt skeptiska när vi gick ner i en källare på en bakgata men jisses vad bra det var. Grymt bra musik (hiphop/R&B) och massor av sköna Londonbor :).

Reply
hejson

så iritterande att alla blir london experter här men skriver egentligen skit för det mesta.

Reply
Caatz

Dom där klubbarna du har gått till suger, du ska gå till en som heter whisky mist, rose eller pascha!! Där kmr allt musik som LMFAO Beyonce osv u know bara musik man kan dansa till och inget Brittish shit music:)

Reply
Martine Elise

Hej grymme Kenza! Tenkte bare tipse deg om at du burde gå på Tiger Tiger. De spiller masse gryyym hip hop musikk, og det er vel en natt-club slash bar! Jeg digger det stedet! Veldig kult sted. Eller så er crystal club VELDIG bra, men det er mer prestige, og jeg tror man må være på gjesteliste, eller bli kjent med en promotør som vi gjorde. De spiller alt mulig musikk der :)

Reply
Erica

AMMEN VAFAN !!!!!! NI SKA JU TILL CLUB ONE SOM LIGGER NÅGONSTANS JAG INTE KOMMER PÅ JUST NU ! men
nära picadilly . Typ leicester tror jag !! Det är typ 4 våningar! Toan är högst upp in till vänster så ni vet ! Vi hittade nämligen inte förrän andra dagen vi var där ;) men for real dit måååååste ni gå ! öppet ikväll mellan 22-03 :) as bra musik ! Men håll i grejerna för min polares mobil blev stulen där ! Och tänk på att det är extremt lökigt :P

Reply
Joline

Finns bara en KOKO och den ligger i Camden. Tror det var Cuckoo ni gick till, ligger typ lite gömd på en liten sidogata till Regent St. Synd att det inte var bättre, det var sjukt bra när jag var där sist och då spelade dom massa “normal” musik, haha.

Reply
k

jag bor i london och håller med dig om att ställena runt oxford spelar mycket house och konstig musik men tills nästa gång du åker till london, åk till brick lane eller shoreditch jättecoola uteställen med sköna människor. var på sketch igår och de spelade den bästa hip hopen, gamla och nya låtar!

Reply
menime

KENZA!!!!!!!! Kan inte du tipsa om bra second hand i stockholm!? Please, skulle vart galet snällt av dig! Tänkte att det kunde vara kul att just du skrev om det i med att du är en sån stor stilikon typ!

Reply
Christie

Haha, I can tell from the decor you went to the Cuckoo Club… I’ve only been there once and it’s one of those places that prides itself on pretentiously obscure indie rock/house music!

Reply
Johanna

Har en lika Dan jacka som dig, älskar den. Så fin! :)
kolla gärna vår blogg :) och sen har jag en fråga, pm man skickar idolbilder till dig. Lägger du upp dem på bloggen då?
Kram

Reply
Hanna

Ni ska åka till Brighton och festa!! Folk från london åker dit för att festa de är grymt!! Ligger en timma från London, har bott där jag vi festade konstant!! Även Europas största bögstad!!

Reply
Anna

ÄNTLIGEN någon som tycker som jag! Jag hatar att gå på klubbar när dom bara spelar en massa jävla dunk dunk utan sång i, man vill ju sjunga med och dansa till låtar man kan och känner igen även om dom är lite remixade och omgjorda… Alla tycker jag är knäpp.

Reply
Anonym

fyyyyyyyyyyyyyyyyyy faan va snygg din vän e :O Dilan eller va hon heter… mmmmmmmmmmmmmmm fucking galet snyggg och äälskar hennes ögonbryn. har hon blogg?

Reply
Louise

Åh, alla ställena runt Piccadilly är ganksa kassa, rent ut sagt. Shoreditch och Camden är fett! KOKO är supernice det med!(I Camden)

Reply
E-K

Hade du lösögonfransar på dig nu? Du har så långa fransar så jag blev lite osäker, snyggt var det i alla fall! ;)

Reply
Cassandra

Fattar heller inte hur folk kan dansa till sånt. Har svårt för House med jag vill ha en text att dansa till :) tacka vet jag rnb!

Reply
Line

Vi ender alltid opp på TigerTiger i London – de har litt av alt, så da kan man switche dansegulv når man har behov for en forandring uten å måtte trosse snø-/regnstormene som alltid henger over London når jeg har korte skjørter på :P

Reply
isa

Maria: översta bilden är tagen i en spegel, därför kompisens gula slinga är på “fel” sida, spegelvänt. :-)

Reply
yaslin

Gå till Dirty martini på covent garden, superbra ställe med hur goda drinkar som helst

Reply
Sandra

Dubstep kallas det, musiken ;) Gillar inte det heller och upptäckte dessvärre den dåliga musiken på en klubb i London som tydligen skulle vara bra. Dubstep uppfanns i England så egentligen är det inte så konstigt att det spelas mycket. :)

Reply
Sofie

Haha, killen bakom dig på sista bilden ser inte heller ut att vara särskilt förtjust i stället/musiken. ;)

Reply
Linnea

ah det måste vart Cuckoo ni var på, synd, det är faktiskt en av de sämre klubbarna – som sagt musiken är skit… Tråkigt, typ alla fancy klubbar har dock bara housemusik de två första timmarna men sen blir de oftast jävligt kul!:) en fråga bara (av intresse, har själv bott i London) var ni ute med promoter eller drog ni ut själva..? Hoppas ni hade promoter annars blir det jävligt dyrt…

Reply
Anna

KENZA!! vet inte om du läser det här med tanke på att det är typ 3 månader efter inlägget skrevs, hehe. I alla fall, Londons uteliv är bäst på vardagar!! Du skulle absolut älska Cirque du soir på onsdagar till exempel! Hip hop-party och sjuuukt skön och chill stämning med fashionabla människor trots att det är en av de “exklusiva” mayfairklubbarna. Sen är ju klubben i sig något utöver det vanliga och absolut inget du kan hitta i sverige då klubben är som en cirkus inuti där du bjuds på en freakshow och popcorn och sockervadd. Klubben är dock ABSOLUT bäst på måndagar, förmodligen den bästa kvällen i hela London. De har olika teman varje måndag, maskeradparty, pyjamas party- u name it ;) Men då blandas musiken med lite mer kommersiell musik. Hör bara av er till mig om ni är i London under veckan och vill dra dit! Ska du däremot gå ut på en lördag(vilket egentligen inte alls är nå kul) så kan du testa DSTRKT-ny otroligt populär klubb(kanye, jay z, rihanna m.m. festade där i veckan) där är det ingen dubstep alls utan de bjuds på de populäraste låtarna i en mix bland alla genrer-väldigt kommersiellt men bra-bra dj! Annars kan du alltid testa Mahiki, det är en klubb som man antingen hatar eller älskar-tycker den är för ‘fjantig’ eller helt underbar. Kommersiell musik blandas med gamla hits och du festar i en tropisk inredning och bjuds på stans bästa drinkar-den beskrivs fortfarande som en av prinsarnas favoritklubb! ;) xx

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*