• header

Svar på frågor – del 3

Hur gör man för att bli modell?

Svar: Jag får hundratals mail med just denna fråga & har svarat på den förr, men nu svarar jag på den en gång för alla! :) Vill man bli modell så är det bästa sättet att söka in till en modellagentur och hoppas på att få napp. Söker gör man genom att maila bilder (en helbild samt en ansiktsbild) + info (namn, ålder, längd, stad t.ex.). De flesta agenturer söker tjejer över 13 år och som är längre än 172 cm. Men självklart är det inte omöjligt om man är någon cm kortare. Vissa agenturer, t.ex. Stockholmsgruppen, har även “people”-avdelningar (främst för reklamjobb) där det inte finns nå krav på varken längd eller kropp utan där hittar man en mix av många olika utseenden. Tips på seriösa agenturer: Mikas, Elite Model Management, Stockholmsgruppen, Modellink, Nouveau Model Angecy. På deras hemsidor hittar man info om hur man söker. Lycka till! :)

Ett av de roligaste modelljobben jag gjort är plåtningen för SOLO i Dubai! Speciellt när jag fick rida kamel. :D

Hur ofta tvättar du håret?

Svar: Som rekommenderat, 2 gånger i veckan. Mitt hår blir inte fett så jag behöver inte tvätta det ofta. Har jag dock använd hårspray eller sånt tvättar jag det en extra gång.

Jag ska fara till antingen London eller Paris och vill shoppa mycket och billigt! Jag vet att du varit där, så vart är det bäst att fara? Skulle vara jätteroligt om du kunde berätta lite och skriva lite tips, mest om London för det lutar ditåt!

Svar: Vad kul! :) Om det är shopping du är ute efter så tycker jag London passar bäst, även om Paris inte heller har dålig shopping så är London BÄST. Det är verkligen himlen för oss shoppinggalna haha. Mina favoriter ligger längs hela Oxford Street. Där hittar du den stora Topshop-butiken som längst ner även har både små & stora märken, skor m.m., Miss Selfridges (precis bredvid) med snygga partyklänningar och smycken, Aldo (bra skoaffär som även öppnat här i Stockholm nu), River Island (en av mina favoritbutiker!), New Look (billig affär), Forever 21, Bershka, House of Fraser + Selfridges (köpcentrum med både dyra och billigare märken. där kan du hitta t.ex. Alexander Wang, Miu Miu, Chanel mfl.), All saints, Primark m.m. Du kommer behöva minst 2 dagar för alla butiker på Oxford Street! :)

Använder du kameran Canon G12 fortfarande? Eller vilken kamera använder du?

Svar: Ja det gör jag (utomlands mest pojkvännens systemkamera dock), men den verkar fan ha gett upp nu alltså! Bildkvalitén blir bara sämre och sämre, repor på linsen som ger fläckar på bilderna och fokusen har fastnat typ. Ska leta efter en systemkamera i New York!

Tagen med Aleks systemkamera från Canon

Favoritdag, favoritårstid, favoritmånad?

Svar: Favoritdag är lätt fredag! För då vet man att helgen väntar. Favoritårstiden är utan tvekan sommaren och favoritmånaden måste vara juni. Just för att då har värmen kommit och man vet att man har 3 hela sommarmånader framför sig. :)

Hur mycket älskar du Mani??? Om du inte hade tagit namnet Armani vilket va det andra alternativet??

Svar: Haha vad gullig du är. Jag älskar Mani jättejättejättemycket!! Jadu jag funderade på Alfons eller Måns haha. :)

Har du ”övat” framför spegeln för att bli så bra på bild?

Svar: Ja det kan man säga, när jag var yngre och precis började jobba som modell. För att hitta mina vinklar osv. 

Tror du att bloggen har hjälpt dig på traven att lyckas med allt du gör idag? Eller anser du att du ändå hade varit där du är utan bloggen?

Svar: Bloggen är ju liksom min blogg så det är ju jag själv som tagit mig dit jag är idag. Men just bloggen är dock en otroligt bra marknadsföringplats för både mig och mina projekt, så utan den så hade jag nog inte “synts” och fått göra allt skoj jag gjort.

När började du använda smink i skolan?

Svar: Det måste nog ha varit i sjunde klass när jag hade massor med svart kajal runt ögonen.

Var tror du att du hade varit nu om du aldrig hade börjat blogga?

Svar: Jag är ju bara 20 så jag hade förmodligen pluggat vidare. Jag har alltid älskat att skriva och haft ett modeintresse så jag skulle nog pluggat något inom det.

Vad var ditt första modelljobb?

Svar: Mitt allra första modelljobb var en kampanj för JC när jag var 11-12. Efter det, när jag började modella när jag var 16, var det ett jobb för ett hattmärke. :)

Två bilder från hatt-jobbet

Hur känner du Molly Sandén?

Svar: Gemensamma vänner! Hon är väldigt bra vän med en av mina bästa vänner (Alexandra). Otroligt söt tjej.

Hur kan man matcha en skinnväst på bästa sätt? En svart en. Har så otroligt svårt och hitta en bra outfit!

Svar: Är det en biker-väst? Sånna är snyggast att matcha med en hoodtröja under tycker jag. Typ grå eller vinröd. Tillsammans med tighta jeans och boots. Men jag håller med, den är lite svårmatchad därför har jag inte vågat köpa en..

Vilka appar har du i din telefon??

Svar: Typ inga!! Instagram, SL, SF, Wordfeud, Eniro, Aftonbladet, WordPress, Taxi Stockholm, Tv.nu, Smhi, Fb, Whats app, Cut the rope (haha bästa).. Inga roliga spel typ! Tips? :D

Undrar hur mycket du tjänar på din blogg i månaden? ( före skatt, antar att man betalar det även från bloggning, eller? )

Svar: Annonserna på bloggen drar in mellan hundratusen till tvåhundratusen kronor varje månad, sedan har jag även andra intäkter. Japp, jag (dvs min enskilda firma) skattar över 1 miljon kronor per år. Jag är glad över att betala mycket skatt och bidra till vårt välfärdssamhälle.

Vem tar alla backstagebilder på dig när du är och plåtas för olika tidningar?

Svar: Det är alltid en hel del människor på plats så jag ber någon snällt att ta hand om min kamera och ta lite bilder. :)

En glad behind the scenes-bild från en badmodeplåtning jag gjorde strax innan jag fyllde 18. Här med Emma & Elin Kling

Har du någon gång haft en ”fjortis-tid”?

Svar: Haha oja. Kenza 14 år, smygrökte på Gröna Lund, iklädd i fula korta kjolar från Ohio (eller mina ljusljusljusblåa gul & blå-jeans), Lacoste-skor på fötterna, fever-tröja upptill (minns ni dem? från bikbok?) och dunväst över. Och såklart, idominsalva på läpparna. Åh herregud vad vi såg ut.. Fast om man jämför med hur en hel del andra unga betedde sig med alkohol & skolkning så var vi ju små änglar hehe..

Vart har du köpt din turkos/blå bikini som du hade med i en bild i ”frågestund del 1″ ?

Svar: H&M, men bilden är ju gammal och bikinin likaså så jag tror inte den finns kvar.

Har du twitter?

Svar: Nej! Men folk tycker tydligen om att låtsas vara jag så det finns en rad “fake-Kenzas” här och där.

Vilken förening/lag gick du i när du gick i Cheerleading?

Svar: Jag gick i Twisters cheer elite! :) Var ju ung så gick först i träningsgruppen (hihi) när jag var 10, sedan tävlade med miniorerna (minns när vi vann DM & SM 2003 – så överlyckliga vi var! jag som annars alltid var bas fick vara topp i en hiss och var så sjukt nervös innan att jag ville dö), slutade ett tag och sedan började & tävlade i junior A.

En gammal bild, strax innan jag slutade när jag var 15

139 Comments

Matilda Strömberg

heeeeeej kenza du har en av de bästa bloggarna!! kram /matilda

alla underbara läsare kan ju kika in på min nya blogg och läsa + kommentera ;D

//vaiking.blogg.se

Reply
Johanna Jagerlund

Hej Kenza!
Jag har två frågor, båda om kläder :)
1- Vad har du för storlek på dina gröna jeans som du visade upp igår? har nämligen också beställt ett par jeans från topshop i storlek 10 i engelsk storlek, och har ungefär samma kroppsbyggnad som du. Är jätteorolig :S
2- Vet du vad märket är på din svarta partyklänning från nelly med silvermönstrad tyg nertill?
DU ÄR BÄST! <3

Reply
shiwa

tack för svaren!
och du frågade om bra spel till mobilen.. så jag tycker VERKLIGEN du ska prova tempel run, angry birds, dragon hunter 2, irunner, dragon fly, unicorn dash och defender.
vissa är lite “töntiga” men man blir beroende! haha
hoppas du gillar de!
ha de bra och ÄLSKAR din blogg kenza! <3

Reply
linnea

måste ha missat att du haft en frågestund..? men iaf hoppas det ör okej med en fråga nu och här.
Hur tränar du och hur ofta, liksom vad tränar du då för att ha den kropp du har ..?! SNÄLLA SVARA!

Reply
Louise

tips på appar kan du få ! såg att någon annan också skrivit temple run men kan skriva det jag med för att intyga om att det är ett grymt spel ! något jag fastnat för är tråkiga gamla vanliga patiens också haha

Reply
pernilla

Hej! inte för att det har med inlägget att göra, men jag bor i Norge och inte tillgång till dator jämnt, som sagt bor jag i norge och det är lite tråkigt med shopping (bor 1 h bort från närsmta “stad” ) kan inte du snälla skriva ett inlägg med massor närshoppingssidor, du brukar nämna en massa då och då!
Tack! :)

Reply
johanna

Jättekul med frågestunder, älskar det verkligen :) Har för mig att du svarat förut, men skulle du aldrig kunna tänka dig att flytta utomlands?

För er som vill det har jag en asbra blogg för er – fitformagaluf.blogg.se (av två tjejer som bott och jobbat som bartenders i Spanien :)

Reply
Annah

“Jag är glad över att betala mycket skatt och bidra till vårt välfärdssamhälle.”

Jattebra sagt. Kram pa dej din lilla socialist ;)

Reply
Annika

Kenza! Tycker detta som du skrev var så fint “Jag är glad över att betala mycket skatt och bidra till vårt välfärdssamhälle.” Fler sådana kända förebilder som har sunda åsikter och som inte enbart tänker på sig själv och sin egen ekonomi! Ville bara skriva det. Förövrigt tycker jag att du verkar vara en jätterolig tjej!! Älskar din stil också, den är to dieeeee 4

Reply
Sam

Hejsan !
Jag undrar om du taggar mycket hår/ögonfransar?
I så fall,vad använder du för medel?
Och när du lägger på lös fransar, hur gör du då? Så att man inte skadar de original.

Reply
Sara

Hej!

Har en fråga som jag skulle bli jätteglad ifall du kunde svara på?

Hur mycket ungefär tjänar du på en modell plåtning? Typ ett inslag i en tidning, för ditt eget märke eller också när du fotade för SOLO i Dubai. Hur mycket tjänade du då, på ett ungefär? :)

Skulle bli väldigt tacksam och glad för svar!

Otroligt fin blogg har du! Keep going with it!
Pussss

Reply
marina

älskar dina gröna jeans finns dom på topshop.com??
ja också tempel run är en super kul app :)

Reply
Jos

Tips på spel så har du ju angry birds såklart, och pet hotel! Sen appen riktiga vykort. Där kan du skicka riktiga vykort från mobilen när du är utomlands eller liknande :)

Reply
.

hej älskar din blogg!
hur lång är du och vad väger du?
vad brukar du äta på en dag?

Reply
vibeke

Hvordan uttaler du egentlig navnet ditt? Kan du legge ut bilder fra da du var yngre?

:)

Reply
iva

Vad bra jag tycker det är att du skriver att du är glad att du betalar så mycket skatt! :)

Reply
lina perea

Beskriv din drömkille:
Svar: Det här kan jag! Han ska vara lång, håret ska vara åt det mörkare hållet, ha vackra bruna ögon & mjuka läppar. Han ska vara fräsch och lukta gott, vårda sitt yttre… Snygg casual klädstil. Han ska vara söt, good in bed, snäll & omtänksam. Och självklart så ska han vara helt jävla tokig i mi G!

Tittade igenom arkivet. Önskar dig och Mr. Valentine de bästa.Puss och kram!

Reply
Daniela

Jag gillar spelet Snake ’97, helt som det gamla klassiska spelet som fanns på gamla Nokia-telefoner, kommer t.o.m. samma knappljud haha.

Reply
My

Kul att du har varit cheerleader.
Jag tränar cheer i föreningen Musketeers funky cheer. Är inne på mitt tredje år, men har haft uppehåll i två år innan jag insåg hur mycket jag saknade det, fast det här blir nog mitt sista år. För man är ju så sjukt bunden till att komma till varje träning. Jag vill ju har möjlighet att kunna dra ut och resa i någon vecka om jag skulle vilja det. Men sjukt kul är det :)

Reply
f

hej kenza! :D jag har en lite konstig fråga som jag har undrat över ett tag… har du också en “bra” och en “dålig” sida av ansiktet? alltså en sida som du helst vänder mot kameran, och en sida som du helst INTE vill bli fotad ifrån ? jag och mina vänner har nämligen det, skulle vara kul att veta om du också har det haha :D kram och tack för en gryyyyym blogg!

Reply
Magbule

Alltid lika vacker.

Kan du länka vidare till min blogg.
Just nu kör jag en AUKTION för mina skor.
Man lägger bud på dem man tycker om sedan lottar jag ut dem.

TA EN TITT PÅ MIN BLOGG=) magbulef.devote.se

Reply
isabel

Hej! Läst din blogg sedan du började och du är underbar tjejen! Ville bara berätta hur glad jag blev när du skrev att du gärna skattar!! De flesta som tjänar mycket verkar bli giriga och spyr åt svenska skatten, glad över att du är en som har fötterna på jorden och verkligen tänker på andra. (Mer rött åt folket;) Kram!

Reply
Fia

Ville bara säga hur fint jag tyckte ditt svar var på hur mycket du betalar i skatt. Det är sällan man ser/läser om folk, framförallt folk som syns i media, som faktiskt är glada över att vi betalar mycket i skatt då det går till något bra, enligt mig iallafall. Ofta är det mer “se så mycket jag måste betala för att jag tjänar så mycket”. Keep up the good work! Älskar bloggen :D

Reply
En 14-årig tjej

Jag älskar verkligen din blogg!
Är grymt imponerad över hur du har lyckats som bloggare, modell och massa annat!
Hur gjorde du för att lyckas så bra?, jag har själv en blogg och jag tycker verkligen det är hur kul som helst men ibland känns det lite meningslöst att bra sitta och blogg fast det inte är så många som läser?
Ditt utseende är en dröm!

Kolla in min blogg någon gång om du har tid, kram

Reply
felicia :)

Hej Kenza!
Jag måste först och främst säg att jag verkligen ÄLSKAR både dig och din blogg.
Jag är en tjej som är väldigt osäker på mig själv,
och när jag blir osäker blir jag kaxig.
Jag är hatad av rätt många,
och jag säger många saker jag inte menar,
och de bara slinker ut ur munnen..
Jag vet att det verkligen inte är någon ursäkt för allt jag sagt/gjort eller så..
Men jag avgudar verkligen dig!
Jag skulle verkligen velat bli modell,
och jag kan stå i timmar och spegla mig själv i olika poser osv..
Dock är jag lite osäker på mitt utseénde också,
fast jag tycker det är väldigt kul att ta både egopics och spegla mig.
Vad är det absolut viktigaste att tänka på när man vill bli modell?
Jag älskar dig!
Kram / Ditt största fan <3

Reply
Linnea

åååå vad roligt att du gick i Twisters cheer elite! För det är just det cheerleading laget jag går i just nu :D Visst är det roligt med cheerleading och INTE lika lätt som alla tror!?<3

Då känner du kanske några av våra tränare som gick i senior A innan för några år sedan!

Älskar du blogg, Kraaam<3

Reply
Sofia

Vilka appar har du i din telefon??

Svar: Typ inga!!

Haha, sen räknar du upp en maaaassa :)

Reply
Helene

Hello! i am writing from Poland. I have a question, do you have any contact with Anthony? I read archives, you wrote of him as the important person. I wonder everything end, just like that. Sorry for the spelling, I don’t know English very well.

Reply
tove

Jag älskar också cut the rope! Finns ett spel som heter WATER (Where’s my water?) som på många sätt påminner om cut the rope! Det borde du testa! :)

Reply
sanna

ja går i twister minior a!!!!!! de är DM nästa lördag!!!!!
Hade du Carro som tränare eller gick du i minior b????? vad kunde du för volter!!!?+?? kolla gärna på min blogg också som precis handlar om cheerleading!

cheergymnastics.devote.se

Reply
erika henriksson

För nått år sedan blev jag erbjuden av Mikas att vara med där, men envis som jag var sa jag att jag skulle bli advokat och inte modell. hehe. Nu på efterhand kan jag känna att jag ångrar mig lite, men bryr mig för mycket om vad andra tycker så jag skulle aldrig våga att göra något sånt.. :)

Reply
JAG

NEJ ÄRE SANT VAAA KUL!! JAG ÄR 17 ÅR OCH GÅR I TORNADOS I CHEER ELITE :D VA KUL ATT VI GICK I SAMMMA FÖRENING

Reply
A.Frid

TIPS!! Köp en Sony Nex kamera i USA, en systemkamera i kompaktformat, testa den och du blir inte besviken, den levererar jämnt!

Reply
Marika

hur har du gjort för att ta dig igenom det svåra delarna i ditt liv, typ när du mått dåligt över någonting eller så?

Reply
l

det var självklart sarcasm när hon sade att hon är glad över att betala så mycket skatt lol :D men visste inte att kenza du är SÅ rik, coool! :D

Reply
Stephanie

Hej Kenza! Ett rolig/t spel/app är Temple Run :)
Jag har kollat några gånger på din blogg och tycker nu att du har en väldigt bra blogg (coola bilder från hatt-jobbet). Skulle själv vara väldigt glad om du kollade på min blogg också!
Ha en bra dag!

Reply
Isabelle

Go kenza! Så fint att du skriver att du är glad över att betala skatt :) fortsätt så! Äntligen någon med vett som förstår vad som är bäst för ALLA i Sverige. Kram

Reply
Johanna

Kenza, din blogg är super rolig att läsa och du är verkligen en så himla fin tjej! Jag beundrar dig verkligen! :) Du verkar alltid så glad i dina blogginlägg, självklart alla har sämre dagar men överlag! :) Fastän du är sådär känd och ser jätte bra ut så verkar du vara en jordnära människa! :) 10 poäng till dig Kenza, hoppas du vinner i New York nudå! :)

Reply
m

Jätte kul att du nämnde att ni använder din killes kamera utomlands. Men du skrev aldrig vilken kamera det är han har. Kan du snälla skriva det någonstans :) Blir riktigt bra bilder…

Reply
m

Jätte kul att du nämnde att ni använder din killes kamera utomlands. Men du skrev aldrig vilken kamera det är han har. Kan du snälla skriva det någonstans :) Blir riktigt bra bilder…!

Reply
sara

“Jag är glad över att betala mycket skatt och bidra till vårt välfärdssamhälle.” ÅH KENZA JAG ÄLSKAR DIG!! <3

Reply
matilda ♥

jag ska på klassresa till London i maj och helt skandalöst så har vi bara fått EN EFTERMIDDAG på oss att shoppa!! vilka affärer mååååååste man gå till (där det är billigt? ;)

Reply
stina

ifall du fortfarande har intresse för cheerleading är det Dm den 18 feb i västerås och genrep i blackebergshallen den 12, kom gärna och tittta :)

Reply
Andrea

Gud vad jag ÄLSKAR att läsa din blogg! Jag har bara en liten till fråga: Hur blev din blogg så stor egentligen? För när jag hade en egen blogg förut som handlade typ också om mig och så hade jag liksom max 50 läsare någon gång här och där! Och eftersom du får över typ 100 kommentarer så har du ju jätte många läsare!

Men du får gärna kika in på min Novell blogg, skulle vara JÄTTE coolt om självaste DU kommenterade lilla MIN blogg! Fast du behöver ju självklart inte läsa! Det skulle vara jätte roligt och så skulle jag veta att du faktiskt läser min kommentar! <3 http://www.bieberdays.blogg.se

Jag har redan sagt det, men jag säger det igen! Jag ÄLSKAR DIN BLOGG! Och jag förstår fortfarande inte hur du lyckas bli snygg på absolut ALLA dina bilder! Du är en bra och ärlig förebild ska jag nog säga! <3

Reply
Ida

Jag minns hattjobbet :)

Skinnväst är jättesnyggt till hoodie, eller ovanpå en tunnare tröja eller t o m t-shirt när det blir lite varmare :) Tighta jeans eller jeansshorts till! :D

Reply
ebba

En fråga!
Är 14 år och 180cm, och vill verkligen bli fotomodell!
Blir “mobbad” i skolan pga längden och de känns som om man inte har någon chans att bli modell när folk säger att man är ful, vad ska jag göra?
Och ja, jag har ignorerat dem men det hjälper inte!

Reply
Elsa

Äntligen ett svar om cheerleading! Har väntat på det länge :D Är själv cheerleader, världens bästa sport!

Reply
cornelia.

jag blev så glad över att du är stolt över att betala så mycket skatt. du är så himla fin.

Reply
JOSEFINE

1 miljon i skatt??? Haha kom igen kenza, erkänn att du bet dig i läppen litegrann när du skrev att du var glad att betala så mkt! jag menar… EN MILJON… just… gone!! :P

Reply
anna

Hej!
Jag såg att du skrev att bildkvalitén har blivit sämre på kameran, har ni testat att omformatera den? De blir som nya! :)

Reply
Sandra

Haha, måste bara tipsa om min favoritapp.:P Where´s my water? som handlar om att man ska hjälpa en krokodil få vatten till sitt bad.:) Superkul!

Reply
Miranda

Hej Kenza! Jag funderar att om jag kanske skaffar mig lite självförtroende att bli en modell! Undrar bara vilken modellangentur började du med?

Reply
alva

jag har oxå gått cheerleading när jag var 10! jag var oxå bas hela tiden.. och så hade vi en uppvisning, sen efter det slutade jag för det var inte så kul! du är så otroligt vacker! ha det så kul i new york! kram alva♥♥

Reply
mia

Jag måste bara säga att jag blev så himla glad när du sa att du är glad över att betala mycket skatt och bidra till vårt välfärdssamhälle. Jag unnar dig dina pengar du tjänar! Du, till skillnad från många andra, blir visst inte girigare av att tjäna mer än medelsvensken.

Reply
Sassa

Hej kenza , jag ÄLSKAR din blogg !!!
Men jag undrar om du skulle vilja ge ut ditt wordfeud namn så att man kan adda dig :) det hade varit jätte kul att få möta dig i de , inte för att jag är så bra men ändå :)
KRAAAAAAM!

Reply
T

har följt din blogg i 4 år ungefär och alltid sett dig som en förebild! Men efter att ha läst om hur mycket du verkligen tjänar på din blogg och de pengar du skattar med vilja, känns sjukt! Fler borde vara som dig, du förtjänar din framgång till 100% och endå har du hjärta att vara glad för det du skattar vilket många inte tycks vilja göra i detta land och inte minst alla andra pengar fixerad bloggare…. du är verkligen unik ska du veta!

Reply
Hanna

Temple run är super kul!! Det finns på app store och jag ÄLSKAR det!!( det är en ANING beroende framkallande!!) ps. Snälllla kan inte du skicka vad du heter på wordfued så är du bäst!!! Fast det är du ändå!!!

Reply
ana

Tror du att bloggen har hjälpt dig på traven att lyckas med allt du gör idag? Eller anser du att du ändå hade varit där du är utan bloggen?

Svar: Bloggen är ju liksom min blogg så det är ju jag själv som tagit mig dit jag är idag. Men just bloggen är dock en otroligt bra marknadsföringplats för både mig och mina projekt, så utan den så hade jag nog inte ”synts” och fått göra allt skoj jag gjort.

DU säger att du själv har tagit dig dit du är idag, det tycker jag verkligen är falskt sagt!! Du kanske är en modell men du skulle aldrig vara såhär “stor” utan din blogg. Inte bara för att den är bra som marknadsföring, utan du skulle inte vara någon utan all dina läsare!! Det är tack vare dina läsar siffor du gick från att bara vara en vanlig tjej som är model till kenza du är idag! du kanske tror att du har jobbart hårt för det du har idag, men folk ute i världen jobbar mycket hårdare än du för att lyckas med deras drömmar. Medans du köper dyra kläder för att visa upp och få tittare att komma till din sida. Spara dina pengar eller bidra till folk i nöd. Din blogg kommer inom några år tyna bort.. vad ska du göra då.. skaffa barn och vara husfru som du sa på TV?

Reply
Louisetorgersen

Ett annat tips på en jätte bra agentur är avenue modeller! Tiller som vill bli modeller rekomenderar jag avenue modeller starkt!

Reply
Malin

Visst inte att du har varit cheerleader! :D
Jag har börjat i ett seniorlag för nybörjare, det är så himla roligt :)

Reply
Vic

Hej Kenza!
Jag undrar bara hur lång du blir i klack? Jag är själv 1.72 och känner mig för lång när jag har klack, tycker det är synd för jag älskar höga klackar.. Nästan alla jag känner blir ju kortare :(

Reply
Olivia

Härligt att läsa din kommentar om att betala skatt! Värmer mitt lilla röda hjärta.. ;)

Reply
Sofia

Åå de är så roligt att du har gått i twisters! :D jag går själv där! Världens bästa förening <3 du borde börja igen! Tack för världens bästa blogg fina du! Pussar

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*