• header

Cupcakes

New York = cupcake city haha.. Åt världens godaste morotsmuffin idag! Det är så mycket fina små muffins här överallt. Skulle jag bo här skulle jag rulla ner för gatorna.. ;P

Vi har haft en väldigt lugn dag idag. Knallat runt, shoppat lite och ätit massa mat. Vi åt på en italiensk restaurang här på West Broadway. Otroligt gott! Vi kör igenom alla olika länder här med maten hehe..

Nu är klockan halv åtta här och vi är tillbaka på rummet. Ikväll ska vi bara chilla här och titta på tv (en miljon kanaler med grymma serier och filmer!) för vi vill vara pigga imorgon när vi ska gå på Bloglovin Awards. :)

Vi hörs imorgon, puss!

20120211-192805.jpg

130 Comments

Nikolina

Oh, New York verkar ju vara helt underbart och muffinsen ser grymt god ut! Lycka till imorgon Kenza, jag håller tummarna! Kraaam :)

Reply
Louise

Visst är dom goa i New York. :)

Ps; pinsamt, men jag drömde om dig inatt, vi var typ värsta BBF hahahaha! :P

Reply
Per

Vill bara skriva:

VARMT LYCKA TILL IMORGON!

Och var rädda om Er båda och Era ( allt flera ) saker.

Ni är ett WINNING TEAM!

/Hälsar…En som köpt tv av din pojkväns bror.

Reply
A

Hej Kenza, så kul att läsa om när du är i New York, ställen som jag känner till osv. har läst din blogg i typ ett år och bor själv i NY. skulle va så kul att stöta på dig här i folkvimlet :) hoppas att du gillar min fina stad!!!! kram

Reply
Linda

Kenza! Du skrev i ditt förra inlägg (21års gräns my ass) Vad exakt menade du då? Kollar de inte leg? Skulle vara bra och veta då jag själv är 20 år och ska resa dit om ett par veckor.

Reply
Maja

Åh, gud så gått det där såg ut! Mums! Älskar att de har “rivit” på toppen. :) Påminner lite om falsk potatisbakelse. ;)

Reply
Theres

Jag är så avundsjuk! Jag var i New York för ungefär ett årsen och jag kan inte vänta på att få åka dit igen. Jag är helt förälskad i den staden!

Reply
Maja

Hej! Om du hittar ett lunchställe som heter The Cheescake factory! Så MÅSTE du äta där! Dom har vääärldens goaste cheescakes och god mat! Och missa inte att nattshoppa på Forever 21 på Times Square! Dom har öppet till 2 på natten!!?!?!? :D Kram!

Reply
Emma

Skulle du kunna lägga upp bilder på de du shoppat när du kommer hem?:D ska nämligen till new york om två veckor och skulle vara kul med lite tips på snygga kläder osånt:D kram

Reply
Tinda

Hej, jag är från Finland och skall för första gången i mitt liv åka till Stockholm (jag är 16 år!!!!!) den 26e februari. Nu undrar jag vad det finns för bra butiker i Sthlms centrum? Inte något jättejätte dyrt, utan något lagom ställe :)

Reply
Ida

När ska du byta header, den är fin men du har haft den superlänge , kram på dig världens bästa bloggare <3

Reply
milou

hehe nu kanske jag är lite osmart men…
Går det dära “bloglovin awards” på tv,n isånnafall vilken kanal? Skulle vara jätte tacksam för svar :) ps. DIN BLOGG ÄGEEEEERRR!!!!♥♥

Reply
TK

Det utbud av kanaler och tv-serier samt netflix

Varför ens fildela? EX webbsidan hulu

Sverige har mycket att lära

Reply
Lisa

Muuums! Jag vill bara fråga vad ert hotell heter?
BTW, din blogg är fett bäst! ;)

Reply
Louise

Hej Kenza! Jag ska själv åka till New York om några månader. Jag undrar om du skulle kunna skriva ett samlat inlägg sen med shoppingtips och så? Kram

Reply
natalie

Fyfan vad gott det ser ut!! Åh jag önskar jag fick vara med på eran resa! ;) KRam

Reply
Johanna

Har ni varit på restaurangen Applebees nångång? en restaurangkedja med grym mat, amerikansk mat. De har goda kötträtter, pastarätter och sallader och efterrätterna är också väldigt goda. Har bott i USA o det här är det bästa restaurangkedja jag ätit på :)

Reply
Sofia

Hej!

Vad god den ser ut! :)
Jag har en liten fråga till dig, vilket hotell bor ni på och vad tycker ni om hotellet?
Jag ska till New york nästa vår och kollar runt lite på olika hotell men har inte hittat något som jag har fastnat för än. Finns ju hundratals på manhattan!

Håller tummarna för dig ikväll, ta hem priset nu!
Vänliga Hälsningar
Sofia

Reply
Sofia

Hej! Vart har du köpt din gröna jacka som du har på bilderna? Den är skit snygg måste jag säga! Puss :)

Reply
JL

Gud vad gott med cupcakes! Jag skriver om hälsa och lcfh, men du ser så hälsosam ut Kenza!!!

Reply
liz

Ska snart dra N.Y jag med! Kan du inte ha en frågestund om NY när du kommer hem? Tror många skulle uppskatta det! Kram på dej snygging!

Reply
Sara

Åh vad gott! Skulle så himla gärna åka till NY, verkar vara en himla häftig stad! Föredrar du NY framför London, eller är London fortfarande en favorit? :) Lycka till på galan, kram!

Reply
kiki

So cool you are in NYC! I live here and it rocks :-) Best of luck with the awards! Wow, you have really come a long long way! Your blog is pretty cool!

Reply
amra

du måste äta cupcakes på mangolia bakery,, godaste i stan, finns på 42st men även downtown, :) du kmr inte ångra dej..

Reply
jennifer

Verkar som att de är nå fel på sidan där man röstar, för har testat rösta nu några gånger men går inte att klicka på dig :s

Reply
Anna

Hej! Hoppas du kan svara på det här. Är du troende? Tro du på någon speciell gud eller något sånt? Inte för att man måste vara troende för att man bär tex. kors örhängen osv. Hade bara lust att fråga! :D

snällasnällasnällasnällasnälla svara!

Reply
josefine

Åh det finns så mycket gott att äta i USA, jag skulle lätt rulla fram om jag bodde där. Min favvo är deras mexicanska mat, så mycket bättre än i svergie och nästan som riktigt maxicanskt ju :)

Reply
Marie Granström

Du bara MÅSTE besöka Trash & Vaudeville! När jag var i New York slösade jag hur mycket pengar som helst där, de har så mycket snygga, rockiga kläder där! Ligger på 4 St. Marks Place (SAINT marks – inte street, sa fel till taxichauförren och hamnade helt fel xD)

Reply
Rebecca

Hej! En liten fråga som jag skulle jätte gärna vilja ha svar på. Vad gick du på för gymnasium? och vilken linje? :)

Reply
Linn

we have cupcake fever in every city here in the states! they are a fad :p on tv there are lots of shows about cupcakes too

Reply
sara

haha jag såg en bild på dig på tumblr, så satt du med typ hamburgare och pommes framför dig så var det någon som hade skrivit “i bet she didn’t even tuch the food.” haha om dom bara visste… haha, älskar dig och din blogg <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*