• header

Red leather skirt

Igår gick vi på en gata vi inte gått på förut, nämligen Canal street. På den gatan, och där den korsar med Broadway, finns det massor med butiker fulla med partyklänningar, somriga blommiga klänningar, fina blusar, skor m.m. Plaggen kostar ca 100-200 svenska kronor styck.

I en av de butikerna hittade jag bland annat denna snygga röda kjol i fuskskinn, för 150 kronor. Kjolen är full med silvriga dragkedjedetaljer och den känns lite…..Balmain? Sjukt snygg iallafall och jag vet precis hur jag kommer matcha den! Så fort det blir lite varmare, för det ska vara barbent till.

84 Comments

Francy

Vit halvöppen skjorta, den kjolen och höga klackskor? Skulle nog vara fint tror jag! :-)

Reply
Gita

Hej Kenza! Vart har du köpt din fina gröna tygjacka som du hade på dig häromdagen? Älskar den:)

Reply
linda

Jag var i new york i december och handlade sjukt mkt i de affärerna. Bådr billigt och snyggt :) jag kan tänka mig att du har skojj :) new york är helt klart bästa shoppingstaden.

Reply
Matilda Johansson

Du måste skämta! Hur kunde jag INTE möta på er när jag befann mig på samma gata, samma dag!!? Haha…inte så stor chans endå kanske :( men iallafall, hoppas du har kul ikväll och att du kammar hem priset för bästa internationella bloggen!! det är du värd! Kram på dig <3

Reply
sofia

kan du skriva några new york shopping tipss för jag ska dit på påsken och behöver verkligen hjälp!! ;) <3

Reply
haley

tycker kjolen ser lite ”vågad” ut , du kommer se ut som en prostituerad i den .. :/

Reply
jasmine

Wow den är riktigt fint. Jag kan inte vänta och se vad du kommer ha idag kväll på bloggawards!!!

Reply
Lotta

Kan inte du berätta lite om vilka affärer man måste gå till och vart dom ligger och lite sånt! Det skulle vara super kul, för jag kanske ska till NY! :))
Och vart är det den supppper stora victoria secret affären ligger??

Reply
Hanna

Superfin kjol! Men kom att tänka på en sak appropå din cupcake där nere… Ni -> MÅSTE <- gå till magnolia bakery och äta cupcakes… Ni kommer dö. Ligger i soho.. Bleecker street om jag inte missminner mig!!

Reply
Soraya

Hallo Kenza ;
Ich komme aus Deutschland und besuche dein Blog täglich. You’re wonderful :D

Soraya…

Reply
camilla

hahah nej va roligt! Jag satt precis och skrollade upp och såg den där kjolen flyga förbi.. Tänkte på en gång: No no no no! Hon har skaffat en Balmain!!!! Mycket bra kopia alltså xD

Reply
Nellie och Mathilda

Hej!:) vad heter affären där man köpen skona?:)
Går det att beställa såna på internett!:)

Kram/ nellie och Mathilda <3

Reply
hanna

Hej Kenza! Jag ska till New York snart, och blev väldigt sugen på att köpa några Jeffery Campbell-lookalikes. Vilken affär hittade du dem i? Ha det bra<3

Reply
Emma Sandberg

Hejhej =)

Minns du vad butikerna hette då jag ska åka till LA snart och vill kolla in denna underbara kjol själv ;)

tack i förhand

Krami

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*