• header

Bästa kameran!

Jag älskar att fota med min pojkväns systemkamera. Det blir en miljon mycket bättre bilder än med G12an, som förövrigt bara blir sämre och sämre för varje dag. Vad händer? Bilderna blir skitdåliga och så har fokusen fastnat också. Jaja, systemkameran är en Canon EOS 7D med ett feting-objektiv haha. Tyra började skratta när jag tog upp kameran för att den är så stor…

Jag ska skaffa mig en egen systemkamera så snart som möjligt! Och då ska jag lära mig alla inställningar, här har jag nämligen bara fotat med auto för jag fattar nada.

Mani och Tyra. Så mysigt att träffa frugan!

Visst blir bildkvalitén bra?

Idag bar jag en cool tröja från chicy.se till mina vinröda jeans från H&M

Jackan är från Jofama by Kenza :)

114 Comments

hailey

more blogpost please haha <3 enjoy them soo much please show what u bought today,in london,new york :)

Reply
hailey

more blogpost please haha enjoy them soo much please show what u bought today,in london,new york :)

Reply
Linnea

jätte bra kamera , själv är min pappa fotograf :D

jo jag undrar om ” if you sexii and you know it clap your hand ” finns på spotify har leata där och hittar den inte :( men du kanske inte vet vilken det är så därför har jag en till fråga hur länge har du känt Tyra ? och hur mycket kan du lita på henne från 1 – 100 %

MVH : Quin of popcorn :D

Reply
Corinne

Lilla mani e ju så söt!, gud vilket långt hår du har fått nu:) jätte vackert!, den jackan e så snyggt, har nyligen köpt jofama by kenza jackan nr 3 och är suuper nöjd!:)

Reply
Sofia

Tänker du på att formatera minneskortet i din kamera så fort du har raderat alla bilderna från kortet? Egentligen ska man formatera kortet efter varje gång man rensat kameran på bilder. Det bidrar till att kamerans Kavlite på bilderna blir bättre! :)

Reply
Moa

hej Kenza!
jag ville bara säga att jag älskar din blogg och dina designade plagg från Jofama by Kenza.
Så på SVTB ikväll på “fredagkväll med Malin” och reagerade på Molly Sandéns snygga kläder. Jag är ganska säker på att det var just några av dina plagg från Jofama. Du kanske visste det, annnars kan du kika in här:
http://svtplay.se/t/149240/fredagkvall_med_malin
(skinnshortsen syns blandannat vid 2.23, skinnshortsen och röda skinnjackan syns blandannat vid 7.53 och skinnklänningen syns vid 11.00).

Det är väll dina plagg? tyckte iallafall det var lite roligt att hon hade på sig “dina” kläder ;) kram

Kenzas svar: Yes det är det! Fick höra det från Jofama tidigare idag. Så kul! :)

Reply
inga

Jeg liker virkelig bloggen din, har ikke kommentert så mye før! men må bare få si at du virkelig er vakker på disse bildene! og at du er et utrolig bra forbilde for unge jenter, fordi du framstår så genuin og ekte!! Ha en fin kveld, kram!:)

Reply
anna och emma

hej kenza!
på den nedersta bilden har du ett par grymt snygga skor som vi typ letat efter överallt, var har du köpt dem?
ääälskar bloggen.
pussss

Kenzas svar: Det är Acne :)

Reply
Johanna

Skitbra bilder! haha kenza jag vet precis vad du menar med canon G12:an. har nämligen också den, och jag trodde först bah: vafan är detta, den suger ju! ingen fokus eller så. men sen fick jag hjälp av en affär, att man INTE ska ha den på AUTO, utan på “P” inställningen. Testa! Det blir nog mycket bättre bilder då! Det blev det nämligen på min och jag blev överlycklig haha. Hoppas jag hjälpte lite! kram

Reply
Josefin

Det är sjukt hur mycket du inspirerar en med alla dina outfits. Jag köpte ett par sådana jeans, exakt likadana men jag lämna tillbaka dom. Och nu känner jag bara för att köpa dom igen för när jag såg dom på dig var dom så sjukt snygga!

Reply
Dixi Wonderland

Tycker det är på tiden att du investerar i en systemkamera! Min pojkväns styvpappa är fotograf så jag har fått låna en av hans systemkameror och bilderna blir MAGISKA! Det blir också så mycket roligare att fota bilder till bloggen :D

Reply
Lovisa

OJ vad jag älskar bild nummer 2! Håller med om att bildkvaliten är skitbra :)

Reply
Caroline

verkligen bra kvalité på bilderna! Synd bara att systemkameror ska vara så jäkla stora o. klumpiga, vore ju så mycket lättare att bara kunna stoppa dem i fickan o. ha med överallt haha :D

Reply
Elsa

Snälla kenza svara, jag provar många olika frisyrer och den där var bara för fin! Kan di berätta hur du gjort denna!! Den på andra och tredje bilden, taaaack älskar dig<333

Reply
Emma

Vilken strl har du på din jacka “kenza 7”? Beställde den igår men är osäker på strl det stod inget om bystmått osv så var rätt svårt att veta strl. Men är samma strl som dig. Tacksam för svar!

Reply
rebecca

hejsan! jag har din jacka alltså den på bilden!! som förövrigt är GRYMT snygg :) men jag undrar en sak..I vilken temperatur passar den bäst i? jag tänkte om det skulle vara för kallt med den :) grymt tacksam för svar, älskar din blogg förresten!!:)

Reply
Carrooo

Haha klart som sjutton det blir bra kvalité med en systemkamera, speciellt en så bra som Canon EOS 7D (dyr som 17 men det är ju för den är bra annars vore det helt bortkastade pengar haha)..jag har en 450d och bara en sån får otroligt bra bildkvalité..såklart ska man lära sig inställningar och köra manuellt då det blir absolut bäst..man vill ju kunna fota i både dags och kvällsljus :) så man behöver aboslut inte köpa en för 10-25000 kr för att få bra bilder..det är personen bakom kameran som gör det mesta ;) men du har ju pengar så lär väl bli en dyrare kan jag tänka mig, men som sagt behövs det inte så länge du inte tänkt börja proffsfota (bli fotograf på heltid) :P

jaja over and out! godnatt :)

Reply
Emelie

Du kan få lika bra kvalitet på bilderna med en billiga systemis också. Det handlar inte om själva kameran utan om hur du gör dina inställningar och om du redigerar lite granna. :)

Reply
Olivia

Hej! Kommer det komma in några fler jofama by kenza jackor innan våren? :) kram

Reply
ebba

Hej! Jag har köpt en jofama by kenza 7 med vit pälskrage men vet inte hur jag ska matcha den. Kan inte du ge något tips eller så? Tack på förhand. Och sen vill jag också säga att din blogg är världens bästa verkligen, min favoritblogg.
Kram

Reply
A.

hejsan! skulle du kunna visa i en video hur du gör dina lockar? så otroligt fina:)

Reply
Mathea

Hej Kenza! Har letat efter en sån väska du har på bilden nu hur länge som helst och äntligen hittat den inne Chicy:)
Men jag tänkte bara fråga, är den så pass stor att man kan få plats med en macdata i den? Och finns det någon affär man kan hitta den i (alltså inte på nätet)?

Skulle vara så tacksam för svar eftersom detta just nu är min drömväska :$

KRAM

Reply
Misha

Viken skillnad objektiv kan göra va? Jättefin du blev på den andra bilden. Sötbollen är ju med oxå!

Reply
Malin

Använd inställning P istället för auto, det är samma sak bara att auto tar bort massa funktioner men det gör inte P. Du måste dock trycka upp blixten själv på P. Lovar att det blir mycket bättre. Lycka till finaste du! Undrar du något om kameran så kan du mejla mig eller kolla in på min blogg och fråga.

Kram på dig!

Reply
johanna

det har kommit en ny kamera nu (tror det är en systemkamera) där man typ inte ens behöver röra knappen för att bilderna ska tas, den har väll nån sensor-rörelse-nånting som känner av fingret innan man hunnit trycka.
kolla på det :)

Reply
cecilia :)

Hej! Jag undrar hur länge du har haft din kamera G12an, funderar nämligen på att köpa en sådan och om den då blir sämre och sämre så kanske den inte är så bra? skulle vara jätte gulligt om du kanske kunde beskriva den lite och berätta hur länge du haft den. Då skulle du verkligen hjälpa mig :) tack på förhand! kram

Reply
Linnea

kenza grattis till priset i USA! Jag älskar verkligen lockarna du har, är dit hår så självlockigt eller gör du någonting med det? Speciella produkter? :)

Reply
Jennifer

Ditt hår är verkligen ur snyggt, vad gör du med det?
Eller har du sånt din hår helt naturligt?:)

Reply
Emma.

Hej Kenza! Var har du köpt den coola väskan?? Asså den är så jävla snygg. Jag dog nästan när jag såg den. Vad är det för märke och var kan jag hitta den?? Har försökt leta efter en liknande men har inte hittat någon så snälla svara på var jag kan hitta den!! Älskar bloggen och min nya Jofama jacka många kramar/ Emma

Reply
samantha

hi Kenza!!
i just wanted to know how you order a lot of clothing online? there is so much i would LOVE to order from chicy.se and nastygal but it would cost so much to send it to canada with customs and everything! any recommendations? LOVE your blog! xo

Reply
Johanna

Ja, var kan man hitta väskan?? Måste köpa en, för den är riktigt snygg!!
Snälla svara jag är desperat! P.s. Älskar bloggen!!! <3

Reply
Clara

Hej Kenza!:) Var har du köpt väskan?? Och vilket märke?? Snälla snälla snälla svara. Bara skriv ett snabbt svar så kommer jag vara överlycklig resten av mitt liv hehe! Att jag har fått ett svar från Kenza det hade varit så coolt, och sen vill jag veta var väskan kommer ifrån och vilket märke? för jag är helt kär i väskan. Den är så sjukt sjukt sjukt snygg!! Jag ber dig snälla svara!! Kram! :)

Reply
Cathi

Prettiest Girl i have ever seen in my whole life!!!
even without make up!
seriously!
you look amazing!
Kisses.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*