• header

Valentine’s gift

I alla ♥ dag-present av min pojkvän fick jag dessa sjukt snygga skor från Jeffrey Campbell! Jag hade kikat på dem på stan men inte hittat min storlek, så när han var ute och flängde uppe vid Times Square själv, när jag var på hotellet och gjorde mig i ordning, köpte han dem. Blev så himla glad! 37 ½ så de sitter perfekt.

På våren/sommaren när jag inte kör på klackar har jag nästan alltid Converse, men nu kan jag variera med dessa små igelkottar. :) Snyggast till svarta smala jeans och bikerjackan.

148 Comments

Maria

Not with jeans! It would be really cool with man-like blazer+pants… Smth like Angelica Blick style!

Reply
Nadja

Dom var coola, kan vara kul att variera conversen. Jag klickade hem coolaste skorna från Iron fist idag, skriker USA om dom ;-)

Reply
Julia

Hej! Härliga skor måste jag säga :) om du vill/orkar skulle det vara kul om du kunde visa mer vad du shoppat i london/ny, skulle vara kul att se :) tack för en superbra blogg kenza!

Reply
Sara

Haha en fråga: Hur jävla kul kan det vara att få present av en som egentligen försörjer sig på dig! Allt han köper till dig är ju egentligen med dina pengar eftersom du är “såååå jävlaaa rik”. Kan inte vara så roligt va;) dessutom tänker du aldrig på att han är med dig för allt du har, pengar osv. Hade en serbkille fått välja mellan dig (om du va fattig) och en annan tjej som var serb hade han helt klart valt serben! till 100%

Reply
ermira

snygga va dem :) älskar din blogg ..
och jag har inte missat en enda dag att kolla på den:D

Reply
ermiira

snygga va dem :) älskar din blogg ..
och jag har inte missat en enda dag att kolla på den:D
love you Kenza! kram ,<3

Reply
tanja

hej!! jag har en viktig fråga hur är storlekarna i jeffrey campbell lita? jag har 37,5 – 38. och var kan man beställa dom hittar inte riktigd nån hemsida där min storlek finns :/ hoppas du svarar. puss :)

Reply
Daguu

I want them shoes from 3 months! Please write if size is ok? I have 39 and I do not know which size I should take- 9 or 8,5? Someone wrote that they are bigger than should.
I love them :D

Reply
tanja

hej! jag vet att du har flera par av Jeffrey Campbell lita skorna. jag hade tänkt köpa ett par, hur är storlekarna? jag har 37.5 – 38, vilken storlek ska jag så välja, förstår mig inte riktigt på storlekarna. och på vilken hemsida kan man hitta dem, de är slut överallt. skulle bli jätte jätte superglad om du svara. puss

Reply
jaquieline

De va det fulaste jag någonsin har sett!!!!!!!!!!!! Din skosmak har ju inte alltid varit den bästa.

Reply
Vilma

Sjukt snygga, jag skulle också vilja ha dessa. Men tyvärr är dom nog för dyra för min smak!

Vilken gullig pojkvän du har. Kram! :)

Reply
Lisa

Hej kenza! Jag undrar om du har gjort en brasiliansk vaxning någon gång? Gjorde det sinnessjukt ont? Och kan du rekommendera sågon salong?
Din blogg är bäst! Kram

Reply
Petra

De måste vara en av de fulaste skorna jag sett. Inte min stil alls. Men roligt att du tycker om dem. Smaken är som baken.

Reply
sofie

Så jäääävla snygga! Beställt hem dem lite lamare från top shop, men dem har ju fan inte kommit än! Gått en månad typ

Reply
Astrid

du kan väl göra ett inlägg där du visar upp de kläderna etc, som du köpte i usa, när du har på dig de alltså? är nyfiken, för du har väl inte visat allt?

Reply
Sanna

Du har en bra stil, men, den ser precis ut som alla andras… du har lixom inte din egna stil. Du klär dig så du ser andra klä sig. Det blir tråkigt ändra åtminstånde en detalj :P

Reply
Malin

Helt underbara skor! Har precis klickat hem ett par Jeffrey-skor också. Dock Lita :) Har ett par svarta innan, nu blev det “lite” mer färg ;)

Reply
Fånga drömmen UF

Hej Kenza!

Jag har letat överallt efter din hemadress. Skulle gärna vilja skänka dig en gåva från mitt UF-företag, Fånga drömmen UF. Det finns en adress utlagd på eniro.se. Är denna din, eller en bedragare?

Mvh

Nanny Gillström
Fånga drömmen UF

Reply
Fanny

Åh vad gulligt av honom! :D
Anmäl er gärna till veckans blogg hos mig, skriv bara att nu är med!

Puss ;)

Reply
alice

jag ska till paris med en vän och vill shoppa så nu undra jag var dom bästa shoppingställerna finns? inte för dyra butiker bara. tacksam för svar, kram <3

Reply
Gulten

Hello Kenza!

Ville bara hoppa in och visa lie uppskattning. har en som följer din blogg som en galning. Så tof mig tid idag och läsa lite.

Det är väldigt intressant och läsa lite av din upplevelser och jag tror många får väldigt mycket inspiration.

Genom att vara du så inspirerar du min vän och säkert många andra. Det är jag tacksam för.

Tack för inspirationen. det kan vara många som tuffa motgångar vissa stunder och många som vill knäcka en. Jag vet trust me!

Don’t let anyone beat you down allt du åstadkommit har du gjort på egen hand och våga bara gå längre.

thanks for the inspiration fortsätt med de du gör and always be you för det är ju det som uppskattas.

puss och krams
/Gulten

Reply
Susanna.

hej! jag älskar din blogg!
jag läser den varje dag, mest för att se vad du har på dig , haha, men jag äälskar verkligen din klädstil!
skulle kunna köpa din garderob för alla pengar i världen!
Nu tror jag ju dock inte att du läser detta, men om du gör det så blir jag iallafall jätteglad! du är helt underbar o jag som sagt ÄLSKAR din blogg.
det var allt jag hade o säga.
Pusshej från en kenza älskande tjej!

ps. kommer du lägga ut bilderna från shoppingen i new york idag?

Reply
Nicolina

Ni som säger de är fula- ni ska se sen när Kenza matchar dem, de kommer säkert vara jättesnygga :D

Reply
mirjana.Z

jätteromantiskt att få skor av sin pojkvän på valentines day.
Det visar bara hur ytliga ni är.

Reply
ida

SÅ jävla dåligt!! Varenda gång Kenza skriver nåt om vad som helst är det SÅÅÅ bra enligt er läsare, ni bara fjäskar hur fult/dåligt det än är…….bara för Kenza är sååå perfekt försöker ni vara likadana……(vad annars kan man förvänta sig?!)
Men Dessie och Kissie kan ni hacka på hur mycket som helst.
Så jävla falskt! Stå för era åsikter!! Det gör iaf dom!!

Reply
Hellu

Hej Kenza! Älskar verkligen din blogg!!! det som är jobbigt är att du har inte lagt upp saker som du har köpt från london och new york :( snälla kan du visa vad du har köpt! och då menar jag allllt!!! fyra fråger till.1:när ska du börja lägga upp dagens outfit och ur garderoben igen?! 2: vilket/vilka parfymer gillar du eller använder du mest?? 3: Har du någosin använt wildflower by kenza skorna, jag har aldrig sett dig ha haft på dig något av dem, varför?? 4: Varför är dina smycke, kläder eller skor så dyra, vem är det som bestämmer priserna?? skulle vara väldigt tacksam om du kunde besvara det här frågorna! :) har frågat nu över hundra ggr.. :(

Reply
Sara

Håller med “Zzz” ser ut som mormor skor i emo version! :P Nej, fy vad fula! :O och du brukar ändå ha smak liksom!

Reply
Tanja

letar som tusan efter ett par liknande skor. Du har inte en arning om vart man kan hitta sådana! vorde supersnällt om du la upp de på din blogg eller något. ¨
Kram

Reply
Lovisa

Snälla kan du berätta vilken affär du köpte dem i. Jag ska till New york snart och vill verkligen veta. Älskar din blogg!

Reply
Sabina

Kenza!! Vad heter dom skorna? Riktigt sugen på dom men hittar dom ingenstans :(

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*