• header

HARLEY SKIRT

När jag la upp bilder på den röda skinnkjolen jag köpte i New York (gick även tillbaka och köpte den i svart hehe, så sjukt snygg!) så var det några som ville ha tips på snygga skinnkjolar. Den här kjolen i fuskskinn hittade jag på BikBok’s hemsida och den kostar 349 kronor. Den ligger under “new arrivals” så passa på nu om ni är sugna!

Bilder lånade från bikbok.se

52 Comments

jenny

Hej Kenza!
Om man vill skicka en sak till dig, vilken adress ska man skicka det till? :D
Du kan mejla mig om du inte vill att alla ska se :D

Reply
Isse

Den var snygg, men just en skinnkjol kanske man kan lägga lite mer pengar på eftersom en sån håller ganska länge, tycker jag iallafall. :)

Reply
rebecka

hej kenza. jag tar studenten 1 juni, och börjar få lite smått panik för vad jag ska ha på mig.. jag har letat i flera veckor men hittar inte riktigt den optimala. har inte du lust att kanske tipsa lite på studentklänningar? kram!

Reply
ida

HAR du tagit bloggpaus igen eller?!?!?!
Detta är ju tidsinställda inlägg från igår säkert!!!! För att du ska kunna göra annat….så dåligt.
Fattar inte att du inte lägger mer energi på bloggen och uppskattar den mer………

Reply
Anki

Jag tycker det är jättesvårt att veta vad jag ska ha till kjolar. Kan inte du göra ett inlägg med stiltips/insperation om vad man kan ha till olika sorters kjolar? Du har sån grymm stil!!!

Reply
Linda

Jag har också en super fin svart skinnkjol hemma, men jag vet inte riktigt vad jag ska ha för tröja till den, har du något förslag ? :)

Reply
Andrea

köpte den förra sommaren och den sprack i fodret redan första gången jag använde den(tajt foder i) men den sitter fortfarande bra på och är en av favoriterna när det är utgång på g:)

Reply
ellinor

Hello =)
Din egen-designade skinnkjol då..? Ännu snyggare :D

Och du, kommer det komma någon ny jacka i tanfärgat? =) och din partybag, är den verkligen slut överallt :(?

pussar <3

Reply
Erica

Hej Kenza!

Skulle inte du kunna designa en jacka i fuskskinn för oss som inte är bekväma med att ha döda djur på sig? Tycker dina jackor är sjukt snygga men gillar inte skinn.

mvh Erica

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*