• header

Molly i Jofama by Kenza

Hur snygg är inte artisten (och min nyfunna vän) Molly Sandén i klänning och shorts från Jofama by Kenza? Såg att hon hade på sig de röda skinnshortsen på en bild också, och den nya röda bikerjackan på genrepet! Läckert! Ikväll sitter vi bänkade framför tvn här och hejar på henne i Melodifestivalen. :)

HÄR hittar ni återförsäljare av Jofama by Kenza.

Bilderna är lånade från hennes blogg

61 Comments

minna

hej :) hur ser kontakten mellan dig och din pappa ut? har aldrig sett dig nämna honom i bloggen men din mamma nämner du ofta :) undrar bara :) kram!!

Reply
suriii

hej har köpt nu en klänning och ett par shorts efter jag såg bilden , det ser ju jäkligt snygggt ut ;D

Reply
sara

Hon hade väll din röda skinnjacka på sig också?? sjukt fin kollektion du har!

Reply
Sanna

Reklam, reklam och återigen reklam för dina kläder som du har “designat”. Vem i helsike gjorde dig, Tyra och Blondinbella till “designers”?! Det ända du gör är att kopiera andra stilar och sen ger du ut dyra kollektioner som bidrar till konsumtion och fler ha begär – törstiga småflickor. Anyways, I guess that allt är tillåtet nu för tiden, så länge man ser ut som dig kan man tjäna cash. Och ja vi vet att du har “kämpat” för det du har just nu så du behöver inte alls kommentera detta för att försvara dig själv. Peace and love.

Reply
Kenzas fansida

Har du missat min fansida om dig, Kenza? :) Du är verkligen en förebild för väldigt många tjejer och jag är en av dem! Fortsätt med det du gör, du är underbar fina du. <3

Reply
Ida

Ja men hur fan beställer man då?? Finns ju ingenstans man kan logga in eller lägga i kundkorgen! :S

Reply
Lina

Hej Kenza! grymt blogg av en grym tjej! Love it!
Men har en fråga hur lärde du känna Molly, trodde inte ni två var vänner men såg dig på några bilder från ngn fest på hennes blogg. Lite kul att veta!
kramar

Reply
Anonym

Jättefina bilder på Molly, hon passade i den lite mer “rockiga” stilen!

Har en fråga, skulle du kunna länka ett par snygg vita jeans med låg midja?

Du är grym tjejen, keep up the good work!

Reply
Sara

Om du är en tjej/kille som mår dåligt så vill jag uppmuntra dig att maila till mig.
Min tanke och tro är att det finns många personer i Sverige som inte mår så bra och det finns också en hel del som mår bättre och som tagit sig ur svåra situationer och har bra råd och tips. Varför inte föra samman dessa människor? Jag hoppas att “Vindrum” kan bli en sådan plats.
Rent praktiskt fungerar det så att du i ditt email beskriver din situation. Jag kommer därefter lägga ut din text på hemsidan, http://www.vindrum.com. Givetvis kommer det publiceras anonymt (och är du tveksam så kan du alltid maila mig från en “fejk” mailadress, om det gör att du känner dig tryggare). Tanken är sedan att läsarna skickar in sina tips och råd, och jag publicerar då de som är seriösa. Man kan även kommentera (men kommentarerna granskas givetvis först).
Jag hoppas detta projekt kommer fungera att realisera i praktiken, för jag tror verkligen att det behövs.
Emailen är: [email protected]
Kram,
Sara

Reply
My

var kan man köpa byxorna som är svarta som liknar exakt dom shortsen? jag är inte säker om de är du som har designat dom bara frågar! :)

Reply
Carrooo

Finns det någon bild på när Molly har röda jackan från jofama någonstans? jag har endast sett henne bära röda bikerjackan från Style By Tyra som hon använt mycket i bl.a intervjuer..

Reply
Vennne

Såklart alltid kan du få henne att vinna med dina läsare! du borde göra de i globen också så hon får stå i ESC! ;)

Reply
monica

Hej Kenza.!
Jag är sååå förälskad i den röda skinnjackan, Finns det någon sida där man beställer kläder från jofama by kenza eller är det en äffär i stockholm? För jag bor i jönköping och det hade varit lättare att beställa hem..
Tacksam för svar! :) ♥

Reply
Åsa Jönsson

roligt att ni blivit kompisar om det nu kallas så i tonåren!Ja definitivt hade Molly den bästa sången ikväll i Mello och helt klart de snyggaste kläderna. Skitsnyggt!

Reply
Hanna:)

Jag röstade på Molly! Hon var sååå bra, hälsa det:)
Och passade bra i dina fina kläder på bilderna!<3
kram

Reply
Elina

Jaha, det där var fin klänning! Det är något med den som jag inte gillar faktiskt, eller så var det bara så att den inte riktigt satt bra på Molly. Något var det… Hmm.. Aja, skit samma! :P

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*