• header

20e februari 2012

God morgon!

Sovit gott? Jag klev upp vid halv nio och gick ut på morgonpromenaden med vovven. Nu sitter jag och äter frukost och förbereder mig inför dagen.

Idag ska jag jobba i studion tillsammans med min producent! Jag har varit väldigt tyst om detta projekt, dels för att det legat lite på is på sistone (han har varit bortrest) och dels för att jag vet att många av er är så negativt inställda till detta. Och tro mig, jag förstår er! Det är klart att ni blir lite förbannade. Men jag vill verkligen det här och jag måste basera mina beslut på vad jag själv vill, inte efter vad någon annan tycker. Jag hoppas att ni kan ge detta en chans och vänta och se resultatet innan ni skaffar er en åsikt och dömer mig. Går det inte så kan jag tyvärr inte göra något mer, jag måste få följa mitt hjärta…hur töntigt det än låter.

Jag vet att många av er även stöttar mig i detta, jag har inte glömt er! Ni vet att ni betyder mycket för mig. ♥

Nu ska jag äta upp här. Är det inte härligt väder? Sol, plusgrader och smön smälter bort mer och mer för varje dag som går. Är det vår snart?

Längtar till sommaren och alla sommar-outfits! Det är så himla mycket roligare att klä sig fint då, nu klär jag mig mest bara varmt och praktiskt haha..

116 Comments

sara

Negativt inställda?? vart har du fått det ifrån? förstår inte varför man ska vara negativt inställt det är ju ditt beslut. Själv är jag jätte glad för din skull! När ska du avslöja vad det är för något? kram! :D

Reply
Malou

Utveckla gärna hur och vad det är som du förstår med att folk är negativa till detta val? Ursäkta men vad fan är det du förstår? För jag förstår inte varför folk är negativa? Du får väll göra vad du vill?! Alltså jag fattar verkligen inte vad det är som du förstår gällande somligas negativitet gentemot detta!

Kenzas svar: Jag menar att jag förstår att de som själva har denna drömmen och har kämpat länge med att göra det till en verklighet blir förbannade när jag kommer och får ett skivkontrakt för att ha, vad de tror, sjungit en liten snutt och för att jag är “känd”. Förstår du vad jag menar nu? Självklart har mitt stora varumärke en betydelse men de ska veta att det ligger mycket jobb & passion bakom detta och det kommer de få se tillslut. :) Kram!

Reply
Julia

Längtar också jättemycket efter sommaren! Värme, sol, sommarlov, snygga kläder, fin bränna, glass och allt det där :)

Reply
Edith

Vadå “detta projekt”? :P Studion kan ju vara vilket jobb som helst! Men jag antar att du syftar på din musikkarriär? Eller? :)

Personligen förstår jag de som blir förbannade. Finns dem med otrolig talang som inte kommer fram, och du blir professionellt tränad för att du “är” ett bra varumärke som skulle sälja. Jag blir upprörd när folk glider förbi en på en räkmacka.

Men i ditt fall så tycker jag att det är överdrivet att bli arg. Herregud det går bra för dig! Kul för dig! Inte skulle jag säga nej om jag fick spela in en skiva bara sådär. Är det din dröm så go for it! Jag tycker att det är starkt av dig att du INTE skriver ett långt inlägg om hur “dumma avundsjuka människor är som inte unnar dig det här”. Du förstår varför folk blir upprörda och det är jordnära och bra. Då kan du med gott samvete spela in skivan :)

Lycka till!!!!!! <3

Reply
Maja

Lycka till idag! Hoppas det går bra och framförallt, njut och ha roligt. Det spelar ingen roll vart det leder så länge du har roligt på vägen dit!

Kenzas svar: Tack så mycket! Jag gillar din inställning!

Reply
Lina

Ja ser verkligen fram emot att höra/se resultatet av projektet! :) vem skulle inta ta den chansen om den dök upp? de som är negativa är bara fulla av avundsjuka för att deras liv suger :P lycka till och massor med kramar

Reply
Åshild

Hei, skriver på norsk, håper det går bra ;)
Elsker outfitene dine, men kan du begynne å skrive på hvor lat er kjøpt/ hvor klærne er far under bildene? :D

Reply
Hanna

lycka till kenza, det går nog jättebra det här! Ser verkligen fram mot resultatet, kram kram kram! <3

Reply
Sandra

Lycka till Kenza! Jag är iallafall glad för din skull och ser verkligen fram emot resultatet. Du är grym!

Reply
Jenny

Jag har inte ens några artistdrömmar själv men JAG är fan avundsjuk ändå, haha. Så kan verkligen förstå hur de som kämpat år ut och år in för att få ett skivkontrakt (oftast utan att lyckas) känner. Men lycka till! Blir spännande att höra resultatet!

Reply
Maja

Projekt och Kärlek är väl typ samma sak. Bara för att du gör ett projekt minskar väl inte deras chans för att också kunna göra något liknande? Det finns ju inte bara 5 skivkontrakt varje år som delas ut, deras chans finns ju fortfarande. Man kan ju ha ett barn och få ytterligare ett utan att kärleken för det första minskar. Skivkontrakt är inget begränsat, det finns ju för alla. Herregud vilka tramsiga och missunsamma människor det finns.

Reply
Ee

jag undrar alla dessa jobb och beslut du tar ang projekt osv, diskurerar du det med din pojkvän tex om du ska fotas eller vad nu det är eller tar du alla beslut själv??lycka till med allt! kram

Reply
Michelle

Stoort lycka till! :) Det spelar ingen roll vad alla andra tycker sålänge du tycker att det är roligt. Gör det du själv gillar, jag beundrar dig för att du vågar gå din egen väg :D KRAAM!

Reply
Sofie

Man ska alltid göra vad som känns rätt:) och allt som du har gjort hittills har ju varit grymt så varför skulle detta inte detta bli precis lika grymt :)

Reply
Susi

Skit i va andra säger o tycker , gör det du själv vill!
det e ditt liv o dina regler o val.

Jätte fin bild!

Reply
Linnea Johansson

Jag tycker bara det är orättvist, jag har sjungit hela mitt liv och kämpar för ett skivkontrakt… Jag vet att jag har en bra röst och har kämpat länge för att få full kontroll över den. Det jag är irriterad på är att du faktiskt glider förbi på en räkmacka. Du kanske inte ser det så nu… fokusera på att blogga och vara modell istället kenza! Du är grym på det så satsa där istället. Och tänk på de tusentals tjejer och killar runt om i världen som har röster som är guld värda! Som aldrig kommer få en chans…

Reply
Amanda

Spelar väl egentligen ingen roll va alla säger, det är ditt liv och dina beslut. Jag tycker iallafall att du är grym vad du än gör!

Reply
linnea

jag tror på dig! gör ditt bästa och kör full ut, då har du gjort de du kunnat och ska vara stolt över de. lycka till kenza!

Reply
Maria

Jag är så otroligt imponerad av dig och din framgång, njut av den och be inte om ursäkt för att du är så ambitiös! :)

Reply
layla

alltså ärligt talat… om du inte hade varit känd så hade du inte fått ett skit. du används själv som reklam. Hela du är reklam. Använder de dig får de ju in pengar.. och att det är passion? BULLSHIT! Du vill bara få så mycket uppmärksamhet och bekräftelse som möjligt… tycker synd om dig Kenza!

Reply
Bell

Klart du måste göra vad du vill, man måste leva sitt liv för sig själv. lycka till :)

Reply
Elin

Äsch, superglad för din skull, det viktigaste är att du blir glad av att göra det. Heja dig vackra Kenza :)!

Reply
Emma

Tråkigt att det finns de som inte kan unna en annan människa sin dröm. Du är ju “känd” men du har ju jobbat dig dit. Du jobbar ju för allt du har och tycker verkligen att du ska njuta av att du får leva ut sin dröm. Det är få förunnat!! Hoppas du får en härlig dag i studion! :)

Reply
Kayla

Good luck. If people want to be negative about it let them. I say, if you have it and you want it then go for it! Life is too short that if you are given the oppurtunity you take it. The last thing you want to do is look back on your life and have it filled with regret because of what other people might think!
Hope it goes great today!
Love your blog :)

Reply
Isa

Jag hoppas det går bra även om jag är rädd att du kommer att bli uppäten av folk som kommer att kritisera dig och din sång. Men så är det ju med allt. Vissa gillar andra inte. Har bara hört dig sjunga på en video som du lagt upp som jag tyckte var kass, MEN det är bara min åsikt och jag tycker att du gör rätt som följer dig hjärta! Ha en bra dag!

Reply
Ronja

“listen with your heart, and you’ll understand”
– Pocahontas
“follow your heart, it will show the way”

Reply
Stina

Jag tror på dig och hoppas att du kommer lyckas så alla negativa människor kan ångra sig. Tycker du har en jättefin röst! Och åka på en räkmacka.. du har ju faktiskt jobbat dig dit du är idag så skit i alla negativa människor och kör ditt race!:-) Lycka till Kenza!

Reply
Hanna

Hej! Jag är en tjej som kämpar med att komma över trttio gränsen på min blogg .. misslyckat. Men jag kämpar i alla fall, antagligen kommer du bara godkänna denna komentaren men om du känner dig snäll kanske du kan länka min blogg? Annars får jag bara fortsätta skriva till alla bloggare puss du är bäst <- fjäsk haha kram :p

Reply
sara

Jag har hört dig sjunga i ett videoklipp och din röst var OK. Det finns så många där ute med en helt fantastisk röst som ändå inte kommer fram och du på grund av att du är ett varumärke som kan sälja får uppfylla drömmen som många kämpat för och som har så mycket bättre röst. Men självklart om det är din dröm och du får chansen så varför inte ta den? hade ju vem som helst gjort så fattar inte varför många har negativ inställning till detta(okej jag förstår att man kan bli förbannad!) men försök att tänka positivt istället! Lycka till idag! :D

Reply
Kenza lover

Du är en fantastisk människa Kenza! Och jag beundrar dig som fan:) lycka till idag och fuck alla som skriver negativa kommentarer till dig! Du är världens bästa! Följt din blogg så länge så det känns som att jag känt dig i hundra år typ hahah förstår du vad jag menar?:p tro inte att jag är psykopat nu :p du e bääääst!! Kram :))

Reply
cimon

I want a lot of stuff to too, but you know, people must me critical towards themselves. If a person doesn’t have a voice, he/she doesn’t, nothing to do about it. Oh sure, we can all improve it and work on it and blabla…it may sound better, but it’s just the way it is. You’re just one of these people who got shitload of money and just tries to do shitload of things at once like designed stuff, writing book, singing, acting, reporter and god knows what else. And at the end everything forgets all that crap and life goes on. SO MY ADVICE TO YOU, don’t fuck around but do what you can do best, otherwise you will end up one of these people who recorded one shitty sing that was played only in some local strip club. I’m no jealous as many 14 yyears olds may yell out there..i deticated my life to completely different things unlike you, so I have nothing to be jealous baout there, just experessing some opinion :D

Reply
Anna

Men snälla det ska du väl inte behöva be om ursäkt för! Får man chansen att göra nått man drömt om ska ingen få ta de ifrån än och andra ska bara våga säga nått annat! go girl

Reply
Malou

Okej jo, fast du ska ändå inte ‘behöva’ förstå. Du jobbar ju hårt för att vara där du är idag och jag tycker inte du ska tänka på vad läsare tycker om att du vill sjunga tex. Sjung på och lev livet precis som du vill!! :-)

Reply
Ramsay

Klart du ska göra det du vill! Det är ju därför vi alla gillar att läsa om dig, du är målinriktad, ansvarstagande och sjukt inspirerande som person. jag blir glad av din blogg och speciellt att läsa om hur du tar för dig och riktar blicken mot dina mål. keep it up!

Reply
Andy

Finns väl ingen anledning att vara mer avundsjuk på detta musikprojekt än på något annat uppdrag eller jobb som kommit till följd av bloggen och kändisskapet?
Är låten/låtarna inte bra så blir det inget mer av den musikkarriären. Alltså inget att vara avundsjuk på förrän vi fått höra resultatet.
Och blir det succé kan alla istället få vara avundsjuka på att det blev ett lyckat projekt!
Spännande att få höra vad det blev. Det gäller att våga. Och: Vem som helst kan faktiskt skicka in demos till musikbolagens A&R. Ingen anledning att sitta hemma och vara bitter.

Reply
Alissa

Andra tidningar har redan avslöjat att du satsar på en musik karriär o skrivit på kontrakt med universial studios

Reply
Emelie

Stort lycka till, du förtjänar det. Och det är meningen att det ska ske eftersom att det sker! :D

Reply
Carina

Jag har gått på alla möjliga musikutbildningar. Jag har sett mina vänner slita med sina band i över tio år. Folk som VARJE dag letar möjligheter för spelningar, för att kanske någongång bli upptäckt. Skulle vilja se dig stå och kämpa på små scener på diverse kaféer med egenskrivna låtar.

Ja, jag blir förbannad. Du verkar vara en härlig tjej Kenza. Men detta är inte rättvist. Din blogg har jag läst 2007 och aldrig NÅGONSIN har du nämnt något om en musikdröm, visserligen förstår jag att du “inte skriver allt i bloggen” men du har skämtat om hur “tondöv” du är osv.. Inte på något sätt har du skymtat om att du vill bli en artist. Var fan kom den drömmen ifrån?

Självklart blir jag avundsjuk! SJÄLVKLART! Du lever ju ut både min och många många andras dröm. Hade jag varit i din position hade jag inte hoppat på minsta lilla möjlighet för publicitet utan faktiskt gjort det jag drömt om. Nu känns det som att du svävar lite högt uppe.

Sedan är jag stolt över dig, att se var du kommer ifrån och vem du är nu. Det är en riktig framgångssaga, men det här med din musik och att du blivit signad av världens största skivbolag känns bara otroligt löjligt. Som sagt, skulle vilja se dig stå och kämpa på små scener på diverse kaféer med egenskrivna låtar.

Reply
Ella

Älskar din blogg & tycker du är jättevacker, men det är väl ganska självklart att folk blir sura?

Du är modell, har en av Sveriges största bloggar, har haft eget tv-program, får gå på massor med galor & events, Har egen klädkollektion, smyckes kollektion, du har fått träffa Tokio Hotel och en massa andra, OCH nu ska du spela in en skiva..
Inte så himla konstigt?’

Jag menar, har du ens några problem…?

Och visst, du har säkert kämpat en del för att komma dit du är. MEN, i början när du startade din blogg, sa du inte någonting om att din pappa var affärsman & de var ju bra att ha, det är en del därför du är modell..? Eller, har jag fel? Och är du modell, fpr du lättare “access” till allt annat i den här världen.

Nej, jag hade inte sagt nej till skivkontrakt. Men jag hade i alla fall förstått de som inte får göra något i närheten av det här ..

Ha lite respekt för oss andra som bara får drömma.
Älskar din blogg som jag sa, men ibland orkar man inte läsa den, blir så deppig för den är så ickefelfri, som du typ ..
Ja, ha en bra dag.
Puss ! <3

Reply
Sissi

Asså bry dej inte om va andra tycker säg så här love me hare me i dont give a fuck ❤❤❤

Reply
Dixi Wonderland

Jag tycker verkligen att du är värd detta och jag tycker inte att någon kan utala sig om du är värd detta eller inte då vi inte vet allt om dig. Det är som att flyga på tex Britney Spears lillasyster Jamie Lynn och påstå att hon åker räkmacka. Jag tycker inte att man kan göra så.

Jag har ju hört dig sjunga och jag tycker detta är en jätte kul chans för dig. Jag önskar dig all lycka med detta och jag förstår att du inte vill gå ut så mycket med de då många tyvärr är så otroligt negativa så fort lyckan inte är på deras sida.

Men du är grym Kenza, kämpa på och lycka till :D

Reply
Carrooo

Min stora fråga är dock vad ni planerat göra när du släppt singel/skiva eller hur det nu blir :) ska du ut och turnera, sjunga i tv etc etc? För jag vet ju hur du alltid skriver att du har scenskräck bara du ska prata inför folk och undrar lite hur ni ska bearbeta detta :P

Och det är klart det kan se lite “konstigt” ut när du som mest skrivit att du sjunger i duschen och trallar lite allmänt hemma som alla gör samt skrivit om saker som inte har med att du skulle vilja bli en stor artist och sjunga får skivkontrakt.. dock får du göra som du vill och har du talang och kan göra detta och sjunger något jag gillar kanske du får mig som fan ;)! Dock tycker jag att Gina (AnaGina) också ska få en chans i rampljuset :D hon har visat en del i bloggen som jag diggat och har genom det och sina humorklipp ändå lyckats ta sig in i branschen (egna shower på svt, musikhjälpen, melodifestivalen) så förhoppningsvis – om hon nu såklart vill – får hon också testa på att göra en låt i studio :)

Lycka till kenza!

Reply
Jasmine

“All we have to decide is what to do with the time that is given to us”. Ett av de många kloka och fina citat från Gandalf i Sagan om Ringen. Skit i alla haters och gör vad DU tycker är kul. Det är modigt av dig att uppfylla din dröm och jag hoppas det går som på räls :D Att njuta och ha roligt är det huvudsakliga syftet med allt tycker jag. Yo go Girl! :)

Reply
Samira Al

Jag följer din blogg varje dag varje timme varje minut, men vad har jag missat? Ska du göra en låt? :s

Reply
Josefin

Jag blev väldigt nyfiken när du skrev om ”negativt inställda” eftersom jag inte visste vad du skulle göra. Jag trodde det var typ något hemskt! Blev glad när jag läste kommentarerna och såg att det handlade om en skiva! :D
Alla i världen som nu läser din blogg får väl bara acceptera att livet är orättvist och du måste få vara glad åt din chans att spela in en skiva! Spela roll om du är känd eller inte, du är du i alla fall!
Längtar efter att höra vad du kommer att spela in!

Reply
Kira

Vad är det för nått? Var får alla infon från? Kan jag få en länk eller nått (nu när du kollar på kommentarerna Kenza, eller?)
Ska du få skivkontrakt? Jag tycker att det är helt rätt..

De som blir negativt inställda och “kämpar” borde inte slösa sin tid på att vara “upprörda” för att Kenza har fått de dom vill ha utan bara kämpa mer..

Reply
ida

Ingen kan väl bli förbannad??!! Du gör väl vad du vill och ska självklart ta dom chanser du får oavsett varför du egentligen fått chansen. Däremot är det ju lite störande och löjligt att du ska sjunga nu oxå. För det är ju så att nån är känd och gör nåt ska den göra allt annat oxå oavsett om den kan eller inte så får den chansen. Och inte ofta blir det ju bra. Så självklart har man den inställningen. Men sen vet ingen om du faktist kan sjunga! Kram!

Reply
Nely

Du har mitt stöd till tusen! :D Som någon annan redan skrivit “Det spelar ingen roll vart det leder så länge du har roligt på vägen dit” ! Go Kenza :D

Reply
Håller med...

Men ä skit i de! De har fan ingen rätt att vara arg, vadå bara för att du hållt tyst om det? Och även om du INTE hade varit tyst om det hade de ändå hatat dig. Följ ditt hjärta, ja det låter töntigt som du säger, men om DU vill göra detta så GÖR du det! Dock vet jag inte vilken projekt det är du syftar på, men förstår om du inte vill dela med dig! Good luck with everything! :) Vad det än är VET jag att du kommer lyckas med det. Folk med negativa inställningar är ju mest arga för att DE inte lyckas, & just du Kenza kan det eftersom du är ‘känd’, men de kan också lyckas om de vill. Ni som läser detta, GE er ut I VÄRLDEN & följ era drömmar. Va inte arg bara för hon KAN och kommer lyckas!

Reply
Denise

jag tror på dig , men ska alltid tänka på sig själv.Och inte vad andra tycker bara vad du själv tycker.
Hoppas det gick jätte bra idag!

Reply
Emma

Vad är det för folk som är så missunnsamma? Det är helt sjukt tycker jag, blir arg när jag läser om det här. Hoppas du lyckas, skulle bli jätteglad för din skull!

Reply
Annli

Kenza tycker du ska göra låtar, många av Sveriges bloggare har redan släppt låtar varför ska vi hindra dig, go ahead tycker jag!
Hoppas bara kvaliteten håller, mycket skit har släppts av bloggare/artister. Släpp något du kan stå för bara, det är viktigast

Reply
Emily Louise

Jag har också haft lite delade åsikter kring detta, inte för att det är upp till mig eller någonting, men när du avslöjade att du skrivit kontrakt, då kändes det som att de som skrivit kontrakt med dig endast såg den låten du sjöng med Darin, men främst att din show gick så bra och att du är en känd svensk businesswoman som kommer sälja bra p.g.a att showen gått bra, etc. Därför kändes det lite så att du blivit kontaktad p.g.a endast det, för vad mer hade de att gå på, de som signade dig? Vill inte verka negativ, men det kanske jag gör, men vill ändå att du ska veta att vi som är lite negativa, hoppas på en positiv överraskning för om du verkligen har jobbat på och får spela in i studio, och resultatet blir bra, då får vi som varit lite skeptiska le och klappa i slutändan ändå! ;) Lycka till! Puss!

Reply
Sara w

You are wonderwoman! You can do it all! Haha :)
Har hört dig nynna lite i Tyra & Kenza show och jag tyckte det lät jättebra ! Kram

Reply
Ann

Du må ha ett varumärke och glida fram på en räkmacka, men de kan ju andra också?!
Så dom nu som blir/är förbannade får väl kämpa dom med. Du har ju trots allt jobbat fram till ditt “kändisskap” även om du säkerligen haft mkt tur också. Men sånt är livet.
Gör de du vill, that’s it.
Jag är ju en old mama i jämförelse med dig men jag följer din blogg för jag tycker de är grymt me så unga som är så framgångsrika som du! Som faktiskt får möjligheten att spela in en skiva m.m Go girl!

Reply
Lola Reggy

Negativity, call it jealousy.. :(

Of course you should follow your heart, just remember you got only one life to live!

From me you won’t get nothing but L O V E

All love Lola

xoxoxxoxoxoxoxoxo

Reply
Khansaa

Hej ,jag vill gärna att du kollar min blogg Kenza och säg vad du tycker skriv till mig och jag är + också en tjej som är “halvmarockansk”fin blogg förresten och ha det så bra och kicka in i min blogg Kenza ha det så bra tjejen .;)

Reply
Stina

Vad kul för dig!! Och jag förstår inte riktigt ni som kommenterar att hon “borde ge alla tusentals andra som har kämpat för det här en chans istället”, för om kenza tackar nej är det inte riktigt så att de kommer ge hennes plats till någon annan? Det är ju henne skivbolaget vill ha? Go Kenza! :)

Reply
Cila

Av det jag hört dig sjunga tidigare (någon gång bloggen o i ditt och Tyra program)så tycker jag det låter jättebra och nu när du tagit en massa sånglektioner med.. Jag ser verkligen fram emot att få höra något av dig förhoppningsvis snart! Kör hårt!

Reply
L

lägg upp en sångvideo då om du är så jävla bra på att sjunga. alla vet att du är fejk när det gäller sången

Reply
Ina

Men jag måste ju ändå fråga, varför började du inte med detta tidigare om det nu är en väldigt stor dröm för dig?

Reply
Fatima

Jeg synes du skal gøre det du vil og har lyst til <3 Må gud beskytte dig :-*

Reply
baskb

detta är bara löjligt… att hon kämpar med bloggen och förtjänar det är SJUKT löjligt… hon gör inte ett skit.. det ända hon gör är att lägga ner pengar på sig, sina kläder och sina resor… äcklar mig som fan och nej jag är inte avundsjuk men jag stör mig på tjejer som hon. De vill bara få uppmärksamhet

Reply
Kajsa

Varför ska du alltid vara så himla neutral? Du skriver en sak och sen ska du liksom släta över det så folk inte blir arga på dig eller ngt. Väx upp och stå på dig istället för att bete dig som en jävla tönt! Alla gillar inte dig, inse det, oavsett vad du gör för val.

Reply
Bella

Love this pic! These were the first outfits that got me interested about your lovely blog.. :) Sweet! Hälsningar från Finland!

Reply
Malin

Hallå!
Det är klart du ska spela in om du känner för det! Jag förstår hur du menar, att vissa blir irriterade när “ni kändisar” får möjlighet att göra vad som helst bara för att ni redan är ett varumärke.. men dom negativa orden kommer ju mest från dom som är avundsjuka!

Jag är själv musiker, sångare, låtskrivare.. ja, vad man nu ska kalla sig när man pysslar med sånt men inte tjänar en krona på det hehe! Har dock just startat en blogg och jag kommer kämpa och följa mitt hjärta, och det tycker jag du också ska göra.

Kika gärna in och läs om musiktips, sångteknik, låtskrivning mm.

Ska bli spännande att höra dig sen. Ha det fint!

Reply
Amanda L

Hej fina Kenza!

Jag känner mig också ganska så delad inför detta. Har själv hållt på med sång och musik i så gott som hela mitt liv, gör ca 40 spelningar om året och jobbar med musik professionellt på min fritid, vet hur stentuff branschen är! Det känns lite sorgligt när det inte längre är rösten som räknas, allt låter liksom bra när man producerar om det i studion. Är så få artister som sjunger live nuförtiden pga att de inte kan sjunga på riktigt. Uppriktigt ledsen över detta, det är tråkigt! Så loooova oss nu Kenza att du sjunger live när du är ute och uppträder, det är äkta ;)

Det känns orättvist men jag blir ändå glad att du är så ödmjuk inför detta och förstår från vår synvinkel, det ska du ha fantastiskt mycket credd för, du är en grymt skön tjej! Inte många som är så ödmjuka som du! Du vågar liksom verkligen bjuda på dig själv :)

Så jag vill ändå att du ska känna att du har vårt stöd, vi gillar ju trots allt DIG!

Man ska alltid ha rätt att följa sina drömmar vad man än tycker :)

Kram från en avundsjuk tjej :) <3

Reply
majas-life in London

Jag tror att många stödjer dig och om det är du vill så gör det. När jag var 5 ville lilla tjocka jag (var ett väldigt “stort” barn”) bli ballerina. Nu blev jag ju inte det men gud vad kul jag hade. BE STRONG GIRL! <3 Tusen engelska Kramar

Reply
Emmie

hej! har aldrig kommenterat dina bilder innan, och jag tror kanske inte att du kollar på alla dina kommentarer du får dagligen. MEN skulle bli jätteglad om du berättade var du köpt dom shorten du har på kortet, ha sprungit runt i stan i både växjö(där jag kommer ifrån) och malmö men hittar inga snygga. kram

Reply
Jessica

Ååh vart är den där bilden tagen??
Är den tagen i översta lägenheten i ett hus i Solberga/Älvsjö?

Ser exakt ut som min förra lägenhet! Fast ett annat balkongräcke nu, men det ser nytt ut.

Är så jääävla nyfiken! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*