• header

Air max

Älskar bekväma skor på plåtning! Jag plåtas i så himla coola kläder. Tre bilder klara, 4 to go..

20120221-142842.jpg

82 Comments

Johanna

Hehe vill ha såna. Men typ när du plåtar och sånt, får du kläderna hem då gratis elr?

Reply
hanna

Hej! En tjej på facebook använder sig av dina bilder,alltså i princip utger sig för att vara du, Josefina Henning Davidsson kallar hon sig, tänkte att du kanske ville veta! :)

Reply
gabbi

Jackan du har på dig lite längre ner, din nya jacka är jtäte fin! Jag har funderat på att köpa den, men hur är den i storleken? Armarna ser ganska korta ut ?

Reply
hjälp

Snälla kom med hjälp och råd. Jag är en tjej på 20 år som har en helt fantastisk pojkvän. Jag har sedan en tid tillbaka mått väldigt dåligt både psykiskt och fysiskt och får idag reda på att jag är gravid i 3 månaden. Det kom som en chock för mig, då jag använt p-ring sen 7-8 månader tillbaka. Problemet är inte att jag inte klarar av att uppfostra ett barn, för jag har levt med barn (på olika vis) i många år till och från. Problemet är att jag och min pojkvän bor på varsin sida av (i) Stockholm och ingen har egen bostad. Jag tjänar max 5000 kr i månaden och han max 12000. Vi har därför inte råd att köpa bostad i Stockholm vilket gör det nästan omöjligt att hitta bostad. Snälla snälla kan du komma med tips och råd vad man kan göra? :'(

Reply
Lollo

Här kan ni höra hur bra kenza sjunger :D, Sök på Kenza, sen något med katshup. skit ball

Stackars Anagina säger jag bara, hon som nt får nått kontrakt hahah :d

Reply
Lina

Vill du ha skinnytips och läsa om hur det är att bo och arbeta i Magaluf under sommarsäsongen, läs gärna våran blogg! :)

Reply
JEZZIEZ

driver btw en blogg där du kan få pepp till träning.. Träningsfreak nr 1, så jävla trött på fula fläsket och dallret så nu jäklar ska beach 2012 bli mitt första år med fasta kroppen ;)
bröstoperation? hos mig kan du läsa om min operation samt se heta bilder, jag skäms inte! Dock så besöker ni min blogg på egen risk… Så välkomna och bli TAGGAD!!! http://www.nattstad.se/jezziez

Reply
Rikke

Hej Kenza!

Mit spørgsmål hører ikke til dette indlæg, men jeg ved ikke, hvor jeg ellers skal ligge det. Jeg vil meget gerne høre, hvor du køber alle dine Levis shorts henne? Jeg er KÆMPE STOR fan! Især til sommerbrune ben! ;)

– Kys!

Reply
F

Åhh så grymma skor! Har de kommit ut i affären? Om inte, vet du när? Puss du är grymmmmmm girl :)

Reply
Ida

Jag har en fråga som jag tror många utav oss bloggläsare undrar över. Du skriver aldrig något om din pappa. Har ni någon kontakt? Ifall det är privat så får du gärna svara att det är privat. Då förstår man dig hiho :)

Reply
KAPPES

jäklar vilka snygga! Har börjat få en thing för gympadojjor. Kommer köra på det fulllt ut i sommar och vår!

Reply
Julia

Grymt snygga, och ser bekväma ut! :)
Vilken färg på väska är snyggast, svart, brun eller mullvad? Kommentera vad ni tycker på bloggen, behöver hjälp med beslutet!! :)

Reply
Linda

Heej vart har du köpt skorna? Eller om de inte är dina vetu vart man kan köpa de?

Snälla svara!!

Reply
aurela

Kenza, snälla du måste berätta vart du har köpt dessa skorna. Är beroende av air max!

Reply
Sarah

Omg! Vart e dina skor köpta och va är de för modell? Vet du någon hemsida man kan köpa dom på? I’m in love hihi!!

Reply
Johanna

Förlåt kenza, jag ser verkligen upp till dig och sånt men… HERREGUD det var dom fulsate skorna jag har sett

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*