• header

Café Opera

Nu är vi på Café Opera! Mina såkallade shorts (snarare trosor) som jag har under min transparenta kjol åker in som fan i arslet så jag står för kvällens rumpchock. Skitsamma, nu kör vi! Puss!

20120222-190907.jpg

74 Comments

Amanda

Du klär ju dig SKIITTT snyggt!!! asså jag och mina kompisar bara drömmer om att få träffa dig!!!!!!!!!!

Reply
marika

sei bellissima e adoro il colore dei tuoi capelli,potresti dirmi che colore fai e di che marca è? inoltre vorrei che facessi un tutorial su come metti il mascara grazie

Reply
Fröken Sjökapten

Lovely! Var faktiskt på cafe opera i THAILAND ägt av en svensk snubbe från sthlm Peter kan varmt rekommenderas ligger på Kata!

Super goda mojitos för 25 kr / st!
You Gotta LOVE THAI!!

.
.
.

Fröken Sjökapten

Reply
evin

hej kenza jag har en fråga, om man ska på ett disko, vilka slags kläder skulle vara snyggast att ha på sig? :)
måste bara fråga dig, du har sveriges bästa klädstil!

Reply
Hoa

Jag hörde idag på radion att de pratade om att snygga människor inte kan vara så lyckliga för att de har sådana förväntningar på sig som de känner att de aldrig når. Vad tror du om det? Jag hoppas du inte känner så, för du har ju verkligen lyckats minst sagt :)

Reply
Vilma

Hej Kenza,

Jag ska flytta till Stockholm är ifrån Västervik i sommar. Då jag ska plugga I Nacka. Skulle du kunna ge lite tips på vad man kan göra på sommaren och så.

KRAM! :D

Reply
danna

tycker att du är jätte snygg! jag älskar dig! du e den bästa bloggerskan till skillnad ifrån ”kissie”… Gud vad jag har den bimbosen Alexandra!

Reply
taggaaaarr

Heej Kenza! Tänkte fråga dig lite om klädtips… det är såhär att jag fyller 18 en månad och jag har paniiiiik, vet ej va jag ska bära för kläder när jag går ut och partajar. Så undra om du kunde tipsa något snyggt för du har ju så snygg stil!
kramkram och tack på förhand <3

Reply
Elin Jonsson

Hej Kenza!
Jo jag undrar om du vet nånstans där man kan köpa fina Bustier i Sverige? eller nån hemsida man kan beställa dom ifrån? Jag har kollat i massa butiker men har inte hittat en enda. Skulle va jättetacksam om jag får ett tips var jag kan hitta dessa snygga toppar!! :) Tycker alla dina är grymt fina.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*