• header

Adam live

Idag gästade jag programmet Adam live på tv3, det var väldigt trevligt! Vi pratade om lite allt möjligt, mest bloggen såklart. De var jättesnälla och i reklampausen när jag var klar där så överraskade Adam mig med en sak. Jag hade nämligen berättat att jag ville bli kriminaltekniker när jag var liten och nu har de fixat så att jag ska få vara med på en riktig brottplatsundersökning.. Haha alltså jag dör!! Jag blev skitglad och lilla flickan i mig är så förväntansfull nu att det inte är sant. Tänk om det är ett blodigt mord jag får vara med och undersöka? Hehe tror inte det va…

BTW, på tal om något helt annat. Ni som har flygit med Air France till Los Angeles, finns det eluttag vid stolarna? Måste veta hur jag ska döda de 12 långa timmarna mellan Paris – L.A på söndag. Åker ensam så jag vet att jag kommer bli sjukt rastlös..

Hur god såg inte den här tårtan ut att vara då! De firade lilla prinsessans ankomst. Imorgon får vi veta vad de döper henne till. De väljer säkert ett vackert namn. Jag tycker prinsessan Alice låter fint.

106 Comments

Pam

Jag såg de :D och var tårtan god?? Förresten älsar dina kläder som du har designat!!

Reply
Fy för dig Kenza

Alltså jag trodde verkligen inte detta om dig, att du kan vara så otroligt blåögd. “Prinsessa”, alltså vet du hur det hela började med monarkin? Jo, genom blått blod. Tror du kungafamiljens förfäder hade blått blod eller?

De är inga speciella människor, de lever på ett jättelikt social-bidrag från svenska folket. Det är så jävla pinsamt att hela Sverige (och nu du) ska vara så jävla blåögda. Herregud. FN-konventionen, vet du vad som ingår i den? Jo att ALLA SKA VARA LIKA INFÖR LAGEN. Kungen kan inte bli dömd, så alla människor alls är inte lika inför lagen. Det är rent skitsnack!

Reply
Emily

Synd, jag missade programmet som du var med i :( Hade varit kul o se.
12 timmar på ett flyg alldeles ensam låter inte kul..

Reply
Astrid P

Du var jätteduktig! :) Jag såg nämligen allt.
Men undrar vart du har köpt jeansen som du hade på dig? Sjukt snygga var dom! :D

Reply
linda

läs gärna, bloggen om baksidan av en gbp operation som skulle ge mig ett liv men nu verkar det som om jag kommer att förlora ett i stället…

Reply
sandra

Usch hatar att åka med Air France… Tror inte de har el-uttag, inte vad jag kommer ihåg (åkte till Orlando i november). Men man vet aldrig! :)

Reply
Molly

Flög med Air France mellan paris och Miami, inga eluttag då i alla fall. Men såklart, en skärm vid varje stol där det finns det mesta :)

Reply
Elina

Du såg väldigt obekväm ut när de frågade dig om du hade någon av killarna i THs telefonnummer. Nästan lite avslöjande faktiskt, XD

Reply
fashionista

Du ser så vacker ut i lockigt hår, hoppas att det var jätte roligt! :) ♥

Reply
Tessi♥

Aa, det finns uttag en bit in under stolarna, men dem är rätt så långsamma c: btw får man räkor och pasta som mat, ganska gott faktiskt!

//Tess♥

Reply
Elin

Kollade på dig, du var grym. Har en fråga vad har du för objektiv på er Canon EOS 7D? Jättetacksam för svar.

Önskar dig en fin kväll. Kram!<3

Reply
maggie

inte åkt till los angeles men åkte till karibien med air france för någon vecka sen, inget eluttag i economy men i premium economy och business fanns det! :D

Reply
sara

kommer man att se dig på tv3 i dag eller kommer avsnittet ut senare i vår, om det kommer ut i dag vilken tid så fall och om det kommer ut senare i vår så vilken dag?
Gillar den blogg gätte mycket och du är såååå snygg, bara så du vet, kram

Reply
Marilyn

Jag åkte själv från Paris till Chile för ungefär en månad sen med air france (14 timmar!!) dog, el uttag finns nog ej om jag ska vara helt ärlig.. :( Kollade inte heeelt noga dock. Kram

Reply
M

Läs twilight ;) Jag gillar dem faktiskt och jag är ändå äldre än dig, hela två veckor äldre ;)

Reply
Sabina

Finns inte det, tror inte dom har det i förstaklass heller. Du får helt enkelt nöja dig med den lilla tvn du har i ryggstödet framför dig!
Trevlig resa och hälsa underbara L.A från mig!

Reply
JOHANNA

L.A. – NAJS :) :) Jag har bara åkt med SAS och Swiss air och de hade inte uttag vad jag kommer ihåg. Finns ju rätt mycket filmer annars. Ha med en surfplatta eller bli trött på åksjuketablett ;D Europa -LA är ju inte den optimala turen direkt, har bara åkt den 1 gång och aldrig mer. En mellanlandning i NY eller chicago är guld värt. Hoppas du får en trevlig resa ändå, det är ju nästan glömt när man väl är framme i paradiset :) Vad ska du göra där föresten? :)

Reply
Emma :)

Åhh jag ÄLSKAR din lockar på bilden! Du får alltid till dom såå bra! Btw älskar din blogg :)

Reply
Viktoria

Tyvärr inte! Men det går massor med bra filmer! Vet att Hangover 2 och In Time finns denna månad + ca 50 till ;)

Reply
Matilda

Oroa dig inte! Air france har små tv:n på alla stolar, så du kan titta på filmer och spela spel ossåååånt vettö, dock är flygpersonalen inte alltid så trevlig.. iaf inte mot folk som måste gå och spy stup i kvarten, ehe.

Reply
Clara

Du var verkligen jättefin i tv-rutan idag. Du klara det galant, inget att vara nervös över;)

Haha puss på dig Kenza!:)

Reply
Vilma

Hej, jag var i Los Angeles i Oktober, och jag åkte med dom. Ja det finns det!! Det är inget att vara orolig för. :)

Reply
Jenni

Haha, då ska du veta att jag utbildar mig till forensiker, alltså motsvarigheten till en CSI ;) läser till biomedicinsk analytiker, då kan man få jobba på statens kriminaltekniska laboratorium eller rättsmedicinverket och leta DNA i blodspår, fingeravtryck osv :)

Reply
Elin

Du gillar ju att läsa böcker annars, det är ju bara att ta med ett gäng ;) Prinsessan Alice var verkligen ett fint namn!

Reply
Sara

Va roligt!! Jag sa precis att jag tyckte att de skulle döpa henne till Alice :))

Reply
My

Du får gärna berätta vad du får reda på sen! Jag och min kompis ska nämligen åka dit i början av sommaren och påvägen hem ska jag flyga själv och skulle vara bra att veta :D

Reply
Emma

Då kanske du får ett nytt jobb ;)

hoppas dom inte döper barnet till Alice för det ska mitt framtida barn heta. som kommer om typ 10 år hahahahaha ;)

Reply
:)

Ladda upp med massor av bra tidningar, flera ton godis (choklad!) och ha full-laddade grejer med (vore ju bäst om de hade eluttag!) Puss & kram, trevlig resa! :) <3

Reply
JANINA

jag tror det bara finns i första klass. iofs är det 5 år sedan jag flög den sträckan så det kanske har ändrats med tiden :DD

Reply
Frida

Om inte uttag så lär det ju finnas tv. Brukar ligga på runt $6 att köpa för hela resan. Då får man filmer o en massa tv-kanaler

Reply
victoria

kenza, du är så snygg och har så bra klädstil !! när jag blir stor vill jag bli precis som dig !!! du är en stark mogen tjej med otroligt snygga kläder!!
KRAM dditt största fan vickan:)

Reply
Jo

Då borde du läsa Corpus Delicti av Elias Palm! Han är själv rättsläkare å har skrivit boken om en sådan, Ella, och om hur hon utreder ett dödsfall som hon inser hör ihop med hennes egen historia! En jättebra typ deckare/spänningsroman som jag läser just nu! Finns en uppföljare som heter Causa Mortis som är min nästa att-läsa-bok :)

Reply
felle

När jag åkte med air france mellan NY och Paris fanns det tv med senaste filmerna och serier i sätet framför, likadant Paris till Stockholm :)

Reply
Nelsa

jag tycker prinsessan Annalis är jätte fint!:) tycker om din blogg jätte mycket! kram

Reply
Julia

Hej kenza !!
Jag har en liten fråga …
Har du lockigt (stavning )
Hela tiden ? eller locka

Puss O Kram Julia ! <3

Reply
cassandra

man brukar alltid ha en egen liten tvskärm på stolen framför som man kan välja filmer serier å musik på, har aldrig åkt me air france men dom brukar ha rätt bra å nya filmer osv me dom ja åkt me
PUSS! :D

Reply
me and my tee

heej,

jag flög air france till LA i september och vi hade eluttag. men det är svårt att bli uttråkad tro det eller ej, det finns så mkt filmer, serier, spel och allt du kan tänka dig ombord, du har ju din egen skärm liksom, men svar på frågan jaaa :)

Reply
Emelie

Hej kenza! Det har varit lite olika for mig, tror det ar beroende pa vilken flygplanstyp det ar! ha en supertrevlig resa!

Reply
T

När jag flög med dom så hade dom inte eluttag men det kanske beror på vilken klass man flyger i? (:

Reply
Louise strömberg

ååh kan du inte göra ett till klipp på när du lockar ditt fina hår?

Reply
Spånet

Haha… vilket jävla spån du är! Ställde du verkligen den frågan? Tror du att du ska åka tåg eller?

Så jävla puckad!

Reply
Mona den bästa!

Jag tycker snarare désireé eller sophia.<3
Men alice är också ett fint namn:-)

Reply
Tiffany Roxanne ☮

Er ikke helt sikker på hva du mener. Er det det å kunne komme seg lett ut fra setene? Med Air France kommer det nesten an på flaks. Reist den ruten mellom Paris og L.A mange mange ganger. Men håper du får en bra plass i alle fall, slik at du ikke blir så rastløs. Jeg hater å sitte sammenklemt mellom noen. God tur! Du er en fantastisk inspirasjon! :)

Reply
Johanna

Du behöver absolut inte oroa dig för att ha tråkigt på det flygplanet. bästa flygplanet jag åkt på, bästa servicen. på tvn har du hur många filmer som helst att välja mellan, alla genrer och mycket annat kan jag föra, dock minns jag inte om de hadevanligt uttag men usb uttag hade dem. vad ska du göra där förresten? puss

Reply
Frida

jag tror det finns en liten “tv” i ryggstödet framför med lite filmer, musik och spel! det brukar finnas vid de längre flygresorna! jag har haft de dem
Gångerna jag flugit till USA! älskar din blogg förresten! Kramm

Reply
Amelii

Jag har inte flygit med dom. Men är i Californien nu! När vi flög hit hade de en USB-port som man kunde ladda telefonen om man har sån kabel. :)

Reply
Cornelia

Heej!! Åkte med air france från paris till la för typ ett halvår sen. Tror det beror på vilken klass du åker i om det finns eluttag. Jag åkte i ekonomi och tror inte de fanns. Ska bara varna dig dock, sätt på dig varma kläder för deras filtar suger!! Men de har rätt ok filmer och några spel så det går ändå att underhålla sig :) Hamna dock inte brevid en äcklig fransk kille som jag gjorde för då blir det omöjligt att sova :) puss älskar din blogg

Reply
yess

Try contacting AIR FRANCE. Ask them info about having sockets on the seat you reserved. If not ask if you can have. But i think only first class has sockets.. They will play movies 8 hours, u should try to sleep 8 hours to lessen your jet lag depending on which time u arrive in LA though.

Reply
Josefin

Åkte hem med Air France från Miami till Sverige i Januari. Där var inga eluttag har jag för mig.. Det fanns inte små skärmar framför en heller, det fanns två “stora” tv apparater i gången där dom visade någon gammal film. Och flygresan var väldigt jobbig! Otrevlig personal, obekvämt, rastlöst osv.. Hoppas du får det bättre för det var helt bedrövligt! Åkte från Sverige till Miami med KLM och det går inte ens att jämföra Air France med KLM. KLM var helt underbart bra!

Reply
joefine

Det finns inget eluttag på air france, jag själv blir galen på det..
Din blogg är fantastisk kenza <3

Reply
juliaa :)

Jag åkte med Air France från LA i höstas, och har för mig att det fanns eluttag vid stolarna. Det var ju några månader sen så minns inte alla detaljer, hade ingen användning av ett uttag just då, sov hela resan hem hehe, så kan inte säga att jag är helt säker… Men ha en trevlig resa! :)

Reply
glah

Har tatt air france til la (carlifornia) før, men vet ikke helt hva alt du skrev betyr. Mener du stikkkonatakt for å plugge inn ledninger?

Reply
Teresa

Angående att döda tid på planet till USA – dom visar massa nya filmer och du har en egen skärm och får välja fritt vad och när du vill kolla på nån film, så 3-4 filmer o mat emellan så är framme! ;) Så det behövs ingen dator enligt mig iaf, kanske lite musik på telefonen, men även musik hittar du i tv’n. Ha en fin resa!

Reply
Ylva

Här kan man få det senaste om lilla prinsessan Estelle.

Nu finns det nya bilder på lilla stjärnan också!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*