• header

Carbonara

Ikväll gjorde min pojkvän pasta carbonara till middag. Vi har aldrig gjort det innan konstigt nog, det är ju den rätten jag ALLTID äter på Vapiano! Sjukt gott blev det iallafall,  med små körsbärstomater, ruccola och massor med parmesan på. :)

Nu ska jag ut på kvällsrundan med vovven och sedan blir det sängen. Imorgon upp och jobba. Jag är så sjukt stressad inför L.A på söndag men jag ska nog hinna med allt. Puss och godnatt! ♥

85 Comments

M

Hej du,

Skulle uppskata om du kunde svara,
jag köpte en Jofama Kenza jacka förra våren, jag köpte till och med Vax och vaxade hela jackan innan jag använde den.

Nu är det så att dragkedjorna har börjat rosta, jag har inte ens använt den i regn eftersom jag har hört att man inte ska använda skinnjackor i regn. Jag har inte kvittot kvar, men jag betalade så himla mycket för jackan vilket gör mig väldigt besviken. Jag vet inte om jag kan skicka den direkt till Jofama eller om mina pengar helt enkelt är bortkastade.

Som sagt skulle vara väldigt tacksam om du kunde svara, älskar verkligen jackan och du är en grym designer!!!

Reply
Martina

Vad jobbar du med? Har följt din blogg jättelänge, men har aldrig förstått ditt arbete eftersom du gör så mycke olika saker hela tideeeen! Skulle va snällt om du svara i ett inlägg, kraaamis :)

Reply
jenny

kan du inte visa din lägenhet för oss? :D
+ du var jätteduktig på adamlive :D

Reply
Marta

Hi Kenza! I’m italian and I am one of your fans!
Just let me say something: yes, I love the way you choose your outfits and all the other stuff but.. that’s NOT a carbonara.
THIS is a true CARBONARA http://1.bp.blogspot.com/-kqn-KjJbm7E/Tqe60FBbsfI/AAAAAAAAAC8/tN-WX9oOXMk/s1600/spaghetti-alla-carbonara-05.jpg

with NO veggies. This means pasta and a sauce made of eggs, bacon, pepper and pecorino cheese ONLY.
Carbonara must be fat, dirty and spicy. No veggie stuff at all!

Reply
jenny

Kenza, reklamen på din blogg ser jättekonstig ut, man ser liksom inte hela bloggen utan reklamen tar upp väldigt mycket plats! :D

Reply
jenny

Haha är fortfarande uppe (klockan är 05:28 nu och adamlive- reprisen är på tv) bara för att jag ville se dig på tv och inte på datorn… :D

Jag är konstig JAG VET men men! :D

Reply
Juni

Haha jag trodde fan det var Vapianos pasta först, credd till Alex och alla karlar som kan laga god mat :D Själv ska jag överraska med en kryddig tacopaj, god sås och en fin sallad ikväll :) Förresten var du jätteduktig igår på Adam Live! <3

Reply
amanda

hej Kenza!
Jag heter Amanda och jag och min kompis driver en blogg som det inte går så bra för , så har du lust att hjälpa oss?.
Vi skulle gärna vilja interjuva dig med frågor om bloggen och och läsare! Om du har lust att hjälpa oss skulle vi bli väldigt väldigt glada!
Isåntfall kontakta mig via mail.!

Kyss Amanda <3

Reply
Jessica

Åh kan du inte lägga upp receptet? :D de är min favoriträtt men får aldrig till de när jag ska göra de själv hemma!!

Reply
emma

Hej! Jag har en fråga till dig..

Har för mig att du har haft piercing i naveln men tagit bort den nu, stämmer detta? För jag funderar nämligen på att ta bort min, men undrar om det blir “fult” ifall man gör det? :)
Tacksam för svar,
kram från Emma :) (eemmafoss.blogg.se)

Reply
Jofama by+kenza

När kommer man få veta vem som vinner jofama by kenza jackan. Håller på att dö här av förväntan.jag vet att jag inte kommer att vinna. Men ändå såååå otålig för man vet ju aldrig!

Reply
Clara

Hej!
Jag undrar bara om du kunde publicera ett inlägg om du ska åka från arlanda på söndag, för jag åker till london på söndag och undrar om du ska åka därifrån :) skulle ju va kul att träffa sin favorit bloggerska :)
XOXO// CLARA mail finns ju me ;P

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*