• header

From Topshop

Köpte denna söta lilla jeansskjorta utan ärm inne på Topshop i London. Jag kommer ha den idag tillsammans med ett par blåa jeans och mina Louboutins! Håret kommer jag locka och ögonen kommer jag sota ner lite. Ses i tv-rutan!

Priset står i euro på prislappen. 43 euro.

101 Comments

fashionista

Ljulvig skjorta, jag kan bara tänka hur vacker du kommer att se ut ikväll! ♥

Reply
Anonym

men du har ju inte ens skrivit vilken kanal adam live eller vad det heter går på eller vilken tid det börjar, hur ska vi då “ses i tv-rutan”? ……………….

Reply
Emelie

Väldigt fin skjorta! Vet du om det finns någon liknande på någon affär i Sverige? Underbar blogg förresten! Kram <3

Reply
Mona

kan du inte lägga upp en bild på dina outfiter någon gång det börjar bli tråkigt att titta i din blogg nu för tiden…:)

Reply
Ellen

Sätter mig nu framför Project runway i väntan på att Adamlive ska börja, ser fram emot att få se dig där ;) Lycka till <3

Reply
Evelina

Hej Kenza!
Jag köpte en Jofama by kenza 3 i agusti 2011 i storlek 38. Dock är den på tok för stor och nu går det ju inte att byta längre. Så jag undrar om she stor har någon skräddare eller något i den stilen som syr in jackor i en/två storlekar? Tacksam för svar!

Reply
Jasmine

Ja men faaan vad otrevligt av dej Kenza! Du har ju inte ens skrivit på din blogg att prinsessan victoria har fått en flicka du har f inte ens skrivit det ! fy skääms kan jag bara säga!! ta mej fasen ochså! såååå sjukt. DU BORDE SKÄMMAS! DET HÄR KOM UT PÅ MORGONEN ! OCH DU HAR INTE SKRIVIT ETT ENDA DUGG! PUNKT

Reply
sasha

Hahaha!! “En liten prissak”. Du är bländade vacker, och du sköter dig kanon!! Jag är ett stort svenskt fuck!

Reply
Elin

ÅH, har sett typ fem minuter av programmet och fan vad grym du är! Bästa Adam Live på länge, hoppas du kommer vara med mer på tv framöver!! Thumbs up!!

Reply
Linnéa

Skit söt var du idag ! :) (som alltid )
Tyckte att Adam skulle passat i den skinn jackan fast i blå ! ;)
Aja , ha det bra ! <3

Reply
Sofia

Kollar på dig på Adam Live nu. Brukar nästan aldrig kolla på det programmet men nu när du var med måste jag ju kolla. Älskar dig och din blogg :-) Kram

Reply
sofie

tycker du var jätte dukti! ha aldrig kollat på det men idag gjorde jag de bara för att du var med, thihI!

Reply
ANNA

Kenza är: Bloggare, modell, “designer”. Hon fick frågan vad vill du bli bäst på inom det du gör”. Hon kunde inte svara på frågan. En bloggare skriver och lägger ut bilder, vilket inte innebär att man behöver vara den smartaste personen i världen, och att kalla sig själv för designer är ju komiskt. Hon kan inte rita, utan någon annan gör det åt henne. Hon tar idéer från redan skapade smycken o plagg och låter någon annan skissa, tillverka o skapa.

Reply
Simone

Såg dig precis på tv! Du är verkligen jättefin :) Och du förtjänar det bästa i livet :) Ta hand om dig :)

Reply
Fråga

Hej Söta du! Kan du tipsa om shopping, restauranger, seevärdigheter i London?? Ska åka dit om 2 veckor och vet knappt nått!
Tack i förväg!

Reply
Cassie

Jag såg dig precis
Jag trodde det skulle vara mer om dig men jag gilla det ändå:)

Reply
matilda

Hej! gillar verkligen din blogg!
Men jag har en synpunkt. Jag tycker att din header börjar bli lite uttjatad. Inte för att den är ful, absolut inte! men det vore frächt med något nytt, som livar upp bloggen lite ;)

Reply
Michaela

hej kenza,

jag älskar dig och din blogg så himla mycket. Den har verkligen blivit en del av min vardag!

Däremot, det känns så tråkigt när du har så mycket annat för dig. Bloggen får lida lite väääl mycket, det är alltid samma uppdateringar du gör, samma ställen du poserar för att visa outfiten. Det är väl svårt att komma på nåt nytt antar jag, men du vinner så himla mycket priser tack vare oss läsare. Men det känns inte som att vi får tillbaka lika mycket som vi förtjänar. JAG VET att du bloggar varje dag, och det är grymt coolt att du orkar göra det. Det avundas jag verkligen! det är inte det..

Du kanske skulle ha någon frågestund snart där alla läsare får skriva va de vill se mer av i bloggen? Mer mode (okej det finns det gott om) men andra saker :)

Förlåt, hoppas jag inte gör dig på dåligt humör. Men jag hatar när bloggen får lida, för jag sysselsätter mig verkligen i att läsa din blogg. (haha gud va det låter som att ja har ett tråkigt liv)

KRAM på dig!

Reply
amanda

Kan inte du sammla ihop allt du handlade i london och knäppa kort eller filma på?:)
Kan du också lägga ut video så i får se in i din garderob!

Reply
Anella

Jätte fin. Aahh skorna du hade på Adam Live. Jag skulle villa bära dom men jag är bara 13 så jag får nog vänta lite… //kram Anella :D

Reply
Emma

Vilken storlek har du? Jag vill köpa en på nätet och tror jag har ung samma strl som dig. Kram

Reply
ebba

kenza du kommer säkert vara jätte snygg i den där tröjan utan ärma( väst ) kommer titta:D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*