• header

Gårdagens

Foto: Eero Hannukainen

Topp köpt i New York, halsband + transparent kjol från Style by Tyra (som jag klippt lite i så att den var kort fram & lång bak) och skor från Jeffrey Campbell. Under hade jag ett par högmidjade “shorts” med skinndetaljer.

113 Comments

sss

Tror du behöver en hörselapparat. Pinsamt hur ofta du ba “va”, “ursäkta” haha.. Daniel fick verkligen tala så som man talar till en pensionär till dig Kenza. Pinigt!

Reply
Matilda

Hej Kenza! Brukar inte kommentera här så ofta, så därför passar jag på att säga att jag ääälskar din blogg, du har så jäkla snygg stil! Och nu är jag är helt kär i toppen! Den är så underbart snygg! Nu är det såhär att min pappa ska till New York nästa vecka, och han har lovat mig att köpa med lite saker som jag vill ha. Dock måste jag ge honom namn på affärer, bilder, ja allt, eftersom att han inte har så bra koll… Så därför undrar jag bara vilken gata/affär är den köpt i? Kram! <3

Reply
sss

En sak till, vilken liten bitch du verkar vara? Carin ba “jag har den i brunt och jag Ä-L-S-K-A-R den!”, du reagerade inte ens. Klämde ur dig ett litet “ja”. Kunde du inte ens tacka? Herregud. Du verkar vara en sån tjej som hatar andra tjejer.

Reply
frida

jag beundrar verkligen dig, hur underbart vacker du är, hur är det ens möjligt! min absoluta dröm skulle vara att få möta dig en dag!!

Reply
frida

jag beundrar verkligen dig, hur är det ens möjligt att vara så underbart vacker som du är, min absoluta dröm är att få möta dig en dag!

Reply
Alva

Hej Kenza!Du kanske kommer tycka detta är töntigt men vill iallafall säga det!!Jag har alltid läst din blogg och du har gjort mig till en ny människa!!För ungefär ett halv år sen börja högstadiet alltså är jag bara 14 år.Då hade jag världens dåligaste självförtroende.Men genom att läst din blogg varje dag och sett att du är så sjukt snygg och bär bara snygga kläder,Så har jag också börja gjort det.Nu för tiden tar jag på mig vad jag vill.Och bryr mig inte vad andra tycker!Jag vill bara berätta det.Och titta gärna in min blogg.Kanske ser lite fjortis ut på min header men den är gammal.Ville bara tacka dig och jag är så glad att du finns!Älskar dig även om vi inte känner varandra!<3

Reply
Mandiz

Är käääääääär i dina skor! <3

Jag är en 15 årig tjej som tränar simhopp på elitnivå, se hur mitt liv ser ut i min blogg :)

Reply
Natasha

Herregud Kenzaa, du har en såå fantastiisk stiil, og du er såå utroliig pen og vakker!! Jeg digger deg virkelig, og elsker livet ditt! Du må aldri slutte å blogge, du er seriøst kles inspirasjonen min, og du bare inspirerer meg veldiig!! Bloggen din er #1 for meg! Love all the way from norwaay! <3 <3

Reply
ellinor

Så fina kläder!!

Kom in och kolla på mitt egna pass på gynmmet. Ta del av min träning och min vardag. Jag hjälper er på traven!

Puss

Reply
fanny

du, jag har en fråga: hur fick du ditt mtv-jobb? var det bara genom bloggen eller kan en “vanlig” människa också ha en chans till ett sånt jobb? tycker att det verkar ha varit så himla kul! dessutom blir jag avundsjuk som satan när jag kollar i tokio hotel-kategorin, hehe ;)

Reply
Dixi Wonderland

Till sss: Kenza var verkligen inte bitchig! Hade hon varit en bitch hade hon väl påpekat när Adam utalade bloggen fel och sa Kenza istället för Kinza som hennes namn utalas? Det är kanske inte så lätt att sitta live inför flera hundra tusen tv tittare samt försöka höra vad 3 personer säger nästan samtidigt? Tror inte Karin uppfattade henne som bitchig och jag tror säkert att de småpratade innan/efter och att Kenza isåfall skulle tacka Karin.

Reply
carla

åå, du brukar ha fina outfits..men denna..im sorry..du ser ut som en alien:S jag menar hela outifiten, ær lite sci-fi inspirerad.. ja tror att du kommer titta på detta om 10 år o tænka “wtf was I wearing”:O

Reply
herpersona

love this look, the bright colour is amazing and the heels and necklace are fab

herpersona.blogspot.com/
herpersona.blogspot.com/

Reply
Maja N

varifrån får du din inspiration till olika kläduppsättningar ?
über snygg är du!
kram

Reply
Eva

Hej fina!

Såg dig på Adam Live.. och undrar var dina supersnygga jeans kommer ifrån?

Tacksam för svar/ Mvh Eva

Reply
J

Mjaa, den här outfiten gillade jag inte. Bara för att något är mode behöver det inte vara snyggt. Dina andra outfits brukar däremot vara snygga! :)

Reply
Emma

Heej Kenza! Tänkte bara fråga hur du gör en sån frisyr det är grymt snyggt!!
Ps jag älskar din blogg!
Kramizar Emma

Reply
Martina

Gud du är så himla vacker så man blir alldeles varm i hjärtat av att kolla på dig!

Reply
simphony

Hi!
in the first photos some days ago,I didn’t really see the whole outfit,but from these photos..totally love it! I mean at least on your body it just looks perfect!
Congrats for the award! U deserve it!

Reply
Elvira

Hej hej! jag älskar din blogg och skorna du hade var skitsnygga jag undrar om nitarna är vassa? kanske lite konstig fråga men det dök bara upp i mitt huvud :)

Reply
E

Håller helt och hållet med ovanstående! “ssss” tror du bara har insett samt känner en känsla som kanske är en nyhet till dig. Den kallas svartsjuka.

Kenza är en av stor bloggarna som verkligen är en naturlig skönhet, inget skit hit och dit samt att hon har ett stort hjärta! Jag är inte en nära vän utan bara en som läser hennes blogg för inspiration och vad jag har läst så finns det inget bitchigt med henne någonstans, hon har ett rent hjärta av guld.. Något som inte många har här i världen OCH samtidigt alla fötterna på jorden!!

Som sagt, hacka inte på andra förens du tittat dig själv i spegeln.

Reply
frida

du är så sagolikt vacker kenza, en otrolig bra förebild & har man en dålig dag och kikar in på din blogg vänder den genast till något bättre :-) fortsätt med det du gör, du är toppen.

Reply
Paulina

Hejsan!
Kan du skicka några sidor man kan beställa de fräcka skorna?
Vore jätte snällt!
tack för mig , hej:)

Reply
Hanna

Snyggast !! Kenza du är typ min idol,+ strunta i alla dumma kommentarer !! Dem gör bara så att du inte mår bra !

ps. jag är kär i dina kläder som du har på dig där!!

/\ /\ ____________
(=_._=)/meeeoooowwww\
” ” \____________/

Reply
magda.blogg.se

Kenza du är galeet vaackeeer!!!
Jag måste bara få fråga vart du har köpt dom här underbara skorna asså, och snälla kenza kan du svara på denna komentar <3

Reply
forever21

du ser såå vackert ut!! jag tycker att dina ögonbryn ser lite tjocka ut men tycker att du passar med smala också :)

Reply
Dina

Hej kenza jag heter dina och jag är åtta år jag älskar dig så himla mycket jag tycker att du är den snyggast i hela världen jag önskar att jag var så snygg som du hejdå.snygging :) <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*