• header

Friday

Hade helt glömt bort att det är fredag idag. Jag kommer bara ta det lugnt, jag mår fortfarande inte på topp så jag orkar inte göra något mer än att äta och titta på film typ. Ny dag imorgon, hoppas på en bra dag.

Ha en fin fredagskväll kära läsare ♥

Lånade två behind the scenes-bilder från fotograf Johannes blogg.

90 Comments

Malin

Ha en jättefin kväll Kenza! Inte roligt när man känner sig nere men som sagt en ny dag imorgon. :)
Kram till dig. <3

Reply
Clara

Eeftersom du ska till L.A tänkte jag ge dig två tips:) även ifall du kanske inte hinner med men om du får någon tid över så tycker jag du ska besöka south coust plaza. Ett av LA flottaste köpcenter. VS, abercrombie, free people. Ralph lauren, chanel, JCpenney, Macy’s mfl. Riktigt härligt! Sedan om du känner för att käka hamburgare så måste du käka på in n out burger. Så jäävla goda hamburgare! Man kan typ bara välja på tre stycken men riktigt fräscha och goda. In n out bruger finns typ vara på west coast, men anyways, det är riktigt hog snabbmat. Hihi:)

Hoppas du får en härlig vistelse i lalalalaland. Älskar den staden! Antingeb älskar man LA eller så hatar man den. Men hoppas du kommer gilla de!:)

Reply
sara

hej tänkte bara säga att om du har tråkigt kan du gå in på watercrystals.blogg.se för att se en ny sak som har kommit till sverige. det är en tjej som säljer dem kika gärna in.
ha en trevlig dag!!

Reply
fashionista

Kenza, älskar din blogg helt jätte mycket. Du är så vacker, ha en bra kväll! ♥ :)

Reply
emma

Hoppas du känner dig piggare imorgon Kenza! Du är grym och hoppas du får en grym helg! :D Puss på dig!!! <3

Reply
Me Me

Can u please translate your posts in both swedish and english. It’s so annoying having to press the translate button. Thanks :)

Reply
stackars

Varför lägger du inte upp alla bilder? Bilden när du har en klämma i håret var jättesöt :) Den näst sista när du håller i en platt-/locktång var riktigt tuff! Kramis! Hoppas det gårbra med din pappa. (om det nu är han)

Reply
Ellen

Du är så snygg och vacker och verkar också ha en fin insida!
Jag undrar bara HUR LÅNG ÄR DU?
Jag är själv lång och det är så snyggt!
Kram ♥

Reply
E l l e n

Du är så snygg och vacker och verkar också ha en fin insida!
Jag undrar bara HUR LÅNG ÄR DU?
Jag är själv lång och det är så snyggt!
Kram

Reply
Emilia

Jättefin blogg du har, läser den varje dag! Om du inte har något speciellt för dig kan du ju alltid kika in min blogg! :)

Reply
Klaudia

Kenza, I have a question: what size is the black and white jacket from h & m?

love U!

Reply
camilla

Depp-dagar kan vara ganska så sköna tycker jag. Efter ett riktigt STOR-GRÅT så kan man känna sig lite lättare tycker jag:) inte roligt att ha saker som tynger en,det är inte det som jag vill säga,men att få tillåta sig själv att ha en pissdag. Jag själv grät en hel dag. Jag skojjar inte! Vaknade och grät,diskade och grät,såg på Greys Anatomi och grät,hittade en jävligt viktig jobb-nyckel och självklart grät jag där med. PÅ EN ENDA DAG!
Så om du har en piss-dag. Tänk bara på att det kommer bli bättre. I know the feeling.

Reply
Annelie

Du är en så otroligt vacker tjej! Glöm inte att det även är en fin insida som tar oss framåt, vilket du verkligen verkar ha! Var stark och fortsätt blicka framåt :) kram

Reply
Tove

Hej Kenza! Du tjänar ju väldigt mycket pengar på din blogg, men jag undrar varför det aldrig ligger uppe annonser? Resten av bloggvärlden är ju nästan att betrakta som julgranar. Tacksam för svar!

Reply
ellinor

Hoppas du mår bra snart igen! :)

Kolla in min träningsblogg, tips och råd till dig som vill börja träna eller tränar. Jag delar även med mig av min egna träning!

Kram!

Reply
jennifer

du anar inte hur mycket jag älskar din blogg,går in på den exakt varje dag och läser,så bra inehåll& precis det man vill läsa.fortsätt så jag lovar dig GRYM blogg!!!

Reply
Emma

Heej!
asså det här har jag typ ALLTD velat säga…
Du har sjukt fiint leende :)
Ett sånt vill man ha :)
Puss o kram!<3

Reply
Mandiz

Vacker!!! <3 Så sjukt.. Vi pratade om dig igår och sa att "shit, hon är seriöst perfekt"!! Och det är en stor komplimang.. ;)

Jag tänkte skriva ett inlägg om dig senare idag och jag skulle bli sjukt mega lycklig om du kunde komma in och lämna någon komentar?? <3 Kram och hoppas du får en fantastisk dag idag :)

Reply
Emma

Älskar verkligen din jacka! Hade jag haft pengar hade jag köpt den DIREKT! Den är as cool i rött men start är med snyggt :) hoppas du mår bättre idag! Kolla gärna min blogg :)

Reply
Hanna

aaauuuwwww du med ;D. Var var du på det fotot???

PS ; Hoppas du får ha den bästa fredagen denna vecka!!

Reply
Moa

hoppas du hade en fin fredagkväll och får en underbar lördag! det är imorgon du åker till USA va? :D

Reply
Victoria

hejsan! kolla gärna in min blogg lite då och då och skriv en lite kommentar! skulle vara jättesnällt ! :)

tack på förhand, kram !

Reply
Merve

Hej kenza jätte fina bilder du lakt upp, detta är första gången jag kommenterar din blogg har aldrig vågat göra de har följt din blogg sedan min kompiis sa de för 3 år sen. och jag har haft en dröm sen dess att få träffa dig <3 I WILL ALWAYS LOVE YOU BÄSTA KENZA !! <3

Reply
Ebba

Har du blivit sminkad av Fredrik Stambro../Ebba

Ps:Jag känner han och han har vunnit priser på elle galan….

DIN BLOGG ÄGER

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*