• header

Stronger than yesterday

Lördag. Nu kör vi den här dagen! Vi ska hänga lite på stan, kika på en ny soffa och dammsugare (åh så kul!). Sedan blir det väl lunch och sånt innan jag måste hem och packa resväskan. Sticker till Los Angeles tidigt imorgonbitti.

Jag mår lite blandat idag. Kan inte riktigt beskriva det. Ena sekunden glad, andra sekunden klump i magen. Att ha Aleks vid min sida hjälper så otroligt mycket. Jag är lite rädd över att jag sticker iväg ensam imorgon (flyga, sova på hotell ensam osv) när jag mår såhär, men det ska nog gå bra.

Kan inte tacka er nog för era fina kommentarer! ♥

210 Comments

hailey

smile girl <3 u can do everything if u want dont bring u down by jealous people and ur fear <3

Reply
Sandra

Du är fantastisk Kenza! Glöm aldrig det! Lycka till imorgon och hoppas du får det helt underbart i L.A :)

Reply
Elina

Du klarar mycket mer än du tror. Du är stark. Låt ingen/inget förstöra för dig. Tänk på allt som är bra och ljust och som du bryr dig om. Du är en fin människa och allt kommer gå bra. Kram <3

Reply
ida

Jag tycker du växt otroligt i mina ögon nu när du börjat öppna dig såhär. Jag förstår precis hur du mår med blandade känsla, upp ner inom sig på bara några sekunder. Så fort man tänker till känner man klumpen i magen, sen när man gör annat tänker man inte på det och kan känna sig glad. Det blir bättre. I morgon ska du ju i väg till Los Angeles!! Hur kul?! Kram!!

Reply
Fashion

Kenza, jag hoppas innerligen att du mår bra inom kort tid:) ja har själv haft en svår barndom och förstår dig verkligen. Jag har också svårt att se det positiva ibland och man känner sig så orättvist behandlad av livet , av Gud. Men du har Sveriges största blogg, inte många som har det o Diana vänner glöm inte det :)

Reply
Carro

Du är så vacker, en marockansk/svensk skönhet! Life is to short, njut/lev för nuet. På ett sätt är det bra för dig att komma bort från Sverige, och speciellt till LA! Du kanske behöver lite “me-time” för att återhämta dig. Du jobbar så hårt och är jätte duktig med det du gör. Det är bra att få skriva av sig ibland, att hålla in det gör inte saken bättre alla människor har sina upp och ner dagar så du ska inte känna att du behöver ge en ursäkt bara för att släppa ut känslorna. Du är en underbar bloggerska och en underbar människa (har inte träffat dig i verkligheten men så som jag har sett på TV o.s.v) Fortsätt med det du gör och ta inte åt dig av haters för det du gör, gör inte du för dom utan du gör det för DIG!
Massor med kram och ha en bra dag.

Reply
Linda

Sååå vacker :)
Jag tror du kommer klara dig galant, du är ju en stark och självsäker kvinna :) Hoppas du får det skojj.

Reply
babygirl

hej!! jag heter maria och jag brukar kolla på din blogg då och då,ville bara skriva att du är sjukt duktig och framgångsrik!!! vad det än är som har hänt som gör att du inte e å topp så ska du veta att jag tycker att det krävs en hel del av sig själv att skriva varje dag om sitt liv och sedan försöka att inte ge så mycket av sin privata liv och känslor till alla sina läsare vilket e självklart!! alla vill man behålla sin privalliv för sig själv vilket inte alltid e så lätt! vad jag vill komma fram till är att va stolt över dig själv, du jobbar hårt och du får mäniskor att le =) Gör det som får dig att bli gladare och kasta bort det negativa!! Ha en underbar lör /// maria

Reply
Astrid P

Skulle du kunna berätta vilken läppglans du använder? På bilden ovan t.ex. (förutom försvarets hudsalva)?

Reply
Astrid P

Och en annan sak, vad är det för eyeliner som du har på bilden? Kan du tala om märket och nr på produkten? Så sjukt fina ögon!<3

Reply
hanna

uhm sorry but now your an attention whore please:S there are plany of kids out there. And they have a life that’s a nightmare. don’t complain

Reply
lejla

det kommer gå bra kenza!!
Så fint ansikte du har , du använder väll inte puder eller nått annat??

kolla in min blogg, komentera om ni vill! :)

Reply
Dixi Wonderland

Jag måste tipsa om världens sötaste lilla dammsugare som finns hos Ö&B. Köpte den själv och den är mindre än min vovve, men funkar riktigt bra :D

Hoppas att resan och de kommer gå bra för dig och att du snart kan må bra igen. Skönt att din pojkvän ställer upp för dig. Jämt när jag mår dåligt så tycker jag de är skönt att ha min pojkvän hos mig (:

Reply
ellen

Hahahah, måste bara berätta att när man översätter din text så heter inte din bf Aleks, utan Aleksandra! haha wtf..
“Having Aleksandra beside me helps so much”
hehehehe

Reply
Vanessa

Kenza, ibland är det nödvändigt att vandra ensam bara för att veta och komma ihåg att man kan! Lycka till

Reply
Tove

Keep up the good work, Kenza! Du är en fantastisk inspiration för väldigt många och din blogg är awesome! Ha det jätteroligt i L.A nu och försök fokusera på allt det som är bra så löser sig allt i slutändan. Stora bamsekramar till dig!

Reply
Lovisa och+Lovisa+13+år

du är så underbart vacker Kenza!
Du kommer säkert inte ihåg detta, men vi minns det klarare än någonsin… vi hade kommenterat din blogg och frågat om du kunde gå in på våran och så svarade du på kommentaren, vi blev så glada att vi skrek och hoppade omkring som galningar! DU ÄR BARA BÄST Kenza!

Reply
Vera

Du är så himla snygg Kenza, och du är verkligen stark! du klarar det. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Reply
Rebecka S

Du förtjänar så mycket mer än klumpen i magen! Ha en underbar resa och tid i New York, tänk på det positiva du har i livet bara :)! PUSS Kenza.

Reply
emma

Du är väldigt vacker och jag hoppas att du får en jättebra resa, även om den görs på egen hand :)

Angående det där andra så kommer allt bli bra :) Jag vet inte vad det handlar om för det är inte vår sak, men stanna positiv och låt ingen/inget trycka ner dig :) Du är en förebild för många tjejer och även för mig! Det kanske kan ge dig “en press” emellanåt, men som jag förstått det är du väldigt dig själv i bloggen och då är det ju det vi ser upp till :) Så ta hand om dej och så ska du se att allt blir bra :) Styrkekramar!

Reply
Jasmine

Oroa dig inte Kenza det kommer gå bra du har alltid varit en stark kvinna och så kommer du vara. PS Älskar din ögon färg!!!

Reply
Thora

You will be fine, Travelling alone can only make you stronger. And your so lucky to be going to L.A. !!! Please tell what you will be doing there :D!

Reply
johanna

Om du ska köpa dammsugare, så köp electrolux ultra silencer, den låter lite och har bra sug!

Reply
BIG-MAMA

Kenza, du är en stark tjej. Tänk positivt och låt dig i påverkas av allt det negativa. Istället för att låta din tid och energi slösas på negativa tankar gör något bättre av situationen, kan vara ganska svårt men sätt på en riktig härlig PARTY-LÅT och dansa loss. Skrik av dig allt, all ilska, all ledsenhet osv. Och förresten, next time ska jag verkligen få dig att smaka på en utav mina drinkar. Jag är en exotic bartender från Himalaya bergen. Uppe på toppen någonstans där i Asien sitter jag & fixar smarriga drinkar till dig :D. Ha det bäst nu, och ha det så roligt i L.A!♥

Reply
rebecka

Har föjlt din blogg jättelänge och du inspirerar mig sjukt mycket!
Du är mycket starkare än du tror, och jag tror på dig!

Reply
Olivia

“Love the people who treat you right and forget the ones that don’t”

Du är stark, jag tvivlar inte en sekund på att du skulle ge upp. Du är en sådan stor förebild för mig och tusentals andra. Vi finns för dig!

<3

Reply
sally

Snygging vad det en är kan det inte vara så farligt eller? men här kommer lite grymma ord

I’m not even going to get mad or sad anymore. I’m just going to learn to expect the lowest out of the people i thought the highest of.

Reply
Eva

Hej .. du kanske inte ens läser detta för du har inte tid.. men när du pratar om detta mående så kom jag att tänka på om du någonsin har jobbiga dagar då du påminns om jobbiga stunder i din barndom?.. jag vet att du skrev att man inte får se bakåt men ibland hinner det ikapp en snabbare än vad man tror..

Reply
julia

du är stark kenza! du klarar det, det kommer gå bra! ha det så bra i L.A, skulle mer än gärna följa med:D

Reply
amal hamid

oro inte dig :) Det komer gå super bra! älskar dig! pussar och kramar! <3

Reply
daniela

Ta bara en titt på din tatuering “be strong girl”, så vet du att du klarar det!

Reply
zuzanna

śliczna;) myśl o tym co daje Ci szczęście :*
nie wyobrażam sobie co musiało się wydarzyć w twoim życiu, że przy tym wszystkim co osiągnęłaś jesteś taka smutna..
pozdrawiam ;**

Reply
Anna

Hej Kenza!
Jag ska till New york om ett tag och undrar om du har några tips på vad man kan göra samt några bra shopping centrum/affärer?
Kraaam

Ps. Du äger!!!

Reply
lina

Det kan vara bra att tillåta sig att må skit imellanåt, då tycker jag att man känner sig bättre efteråt. Våga vara svag. Allt ordnar sig alltid :)

Reply
Therese

Du klarar allt om du bara vill Kenza!
Kolla på din fina tattoo och tänk varför du just valde den, du är stark! det vet jag <3

Massa kramar till dig finaste

Reply
Lisa

“If people are trying to bring you down, it only means you’re above them.”
Kram!

Reply
Linnéa

Bara det att du kan öppna dig så här för tusentals människor som du inte känner är ett tecken på vilken stark tjej du är, Kenza! Det är inte ens alla som kan erkänna för sig själva att de mår dåligt ibland och du erkänner det för alla dina läsare.

Att åka iväg ensam när man mår dåligt är inte speciellt kul, men tänk vilken utamaning det är och hur mycket du kommer att växa som person.

Kram fina

Reply
sara.

Har känt så länge som du gör nu “ena sekunden glad andra klump i magen” brukade inte va så.men men det är skolsken ut och plusgrader haha ;)

Reply
linnea

Hej Kenza!
Jag håller tummarna att du svara på den här frågan i ett inlägg. Kanske dagens fråga ? Jag ska köpa en Kenza skinnjacka. Den svarta vanliga! MEN det är ju en som kostar 1995 och en kostar 2495. Men vad är det för skillnad på dom ? Och vart kan man köpa dom ? Jätte tacksam för svar! Och vilken jacka tycker du är bäst hehe ?Kram :)

Reply
Ida

always looking on the bright side of life!
allt kommer gå bra!!!!!!!!!!!!!!!!!<33

deonormala.blogg.se- vårt liv inget annat,typ

Reply
Karolin

Hanna: How can you say that to somebody who feels like that, you don’t know what she have went through.. :S

Reply
Fanny

kenza, jag vet att jag bara är en i mängden som kommenterar men jag hoppas att du kan se det jag skriver.

livet går upp och ner, fram och tillbaka, platt och buckligt. man träffar personer som får en att gå ner sig, minnen som man försökt glömma så länge kommer tillbaka och vrider ur en som en disktrasa.
mitt i detta sorl av händelser och tankar, står du. sårbar i vinden. det är du som har kontroll över allt detta, ditt liv, men för stunden har tappat fjärrkontrollen på marken.
men man får lov att spåra ur, man får lov att gå ner sig, även du kenza.
de här stunderna då livets kontroll åker i slowmotion mot marken kommer och kommer alltid att komma. nothing to do. det enda som kan påverka dig positivt i dessa situationer är din inställning och de du bryr dig om. tänk på alla gåvor du har, då menar inte jag bara hur vacker, snygg, charmig och omtänksam du är.
utan även att du kan få en tjej som ligger hemma med 40 graders feber att vilja gå emot sin pappas råd att inte sätta på datorn. sen gå in på din blogg och skriva denna kommentaren.
jag är jättesjuk, men du kan faktiskt få mig att vilja fortsätta kämpa. att vilja jobba för att bli frisk. det är inte många som har den gåvan. och dessutom meddela sin kärlek till sina miljontals läsare genom internet! det är fantastiskt.

du är fantastisk, du sätter inte bara värde på ditt liv utan även på andras.

hoppas denna kommentaren ger dig någonting om du läser den.

massa kramar och hoppas du får en underbar resa till Los Angeles.
jag önskar att jag kunde vara hälften så stark som du är.

Reply
Samira

You can visit the kaulitz brothers in LA, because they live there since October 2010 xD!

Have fun girl, and enjoy your life <3

Reply
Mari

Vill du ha en dammsugare som har bra kvalite, och suger skiten ur din lägenhet; så ska du ha en Miele :D Bättre dammsugare finns inte.

Reply
Hanna

Stay strong and true to urself, cuz at the end of the day, that is the only thing that matters. Ha en grym dag, och se till att du tar en massa bilder i LA, skapa en massa minnen :D <3

Reply
Rebecka

Kenzaaaa din snygging är så avundsjuk på dig och ditt snygga fejs haha!

Tycker det är lite konstigt med kommentarer som “jag älskar dig” osv. De måste misstolka ordet eller något för man säger inte så till någon man inte känner. Hur som helst så hoppas jag det går bra för dig. Din blogg blir så mycket bättre så fort som du skriver ärligt om hur du mår osv. När du öppnar dig och säger hur det är!

Vad ska du gör i LA förresten? Hoppas du har kul. Kram!

Reply
Jenny

Man behöver inte alltid vara stark, det är okej och må dåligt. När man väl bryter ihop, ja då har man varit stark för länge.

Reply
natalie

världens underbaraste är du Be Strong Girl och du klarar det hur lätt som helst! och tänk bara på att det är Los Angleeesss! hur kul kommer det inte att bli? btw det första jag gör på morgonen är att läsa din blogg, du vet hur man lever livet och jag har lärt mig mycket av dig, jag är bara 14 och jag är inte så rik så jag kan inte köpa vilka kläder jag vill och vilken smink jag vill men någon vacker dag ska jag bli en moddel som du och resa mer än vad du gör… är avundsjuk på dig men samtidigt glad för din skull ha det så kul och bara njut och tänk bara på att du är i LA! hoppas du har det så kul och ta mycket bilder! (min pappa har varit i LA och jag har kusiner som bor i San Francisco) BÄST är UNDERBARST är du ha det helt underbat och jättekul!<3

Reply
Lola Reggy

Nuhhh, put that lump in your stomach aside. Kick all the negativity to the curb. You can not that use that as a cloud hanging over you when tomorrow is your big day!
The day that you’ve longed for and the day that contains a (childhood?) dream of yours. Keep ya head up girl!!

All love Lola

xoxoxoxox

Reply
Amanda

Kenza du är en grym bloggerska och en helt sjukt söt tjej, vad det än är som du är ledsen över så kommer dina bloggläsare alltid att stötta dig när du mår dåligt. Jag hoppas att du snart mår bättre och att du får det underbart i LA.
Ta hand om dig. Du är bäst!

Reply
Camilla

Jag vill bara krama om dig och säga att allt löser sig! Du är ju Kenza för fasiken! Du fixar allt! Lycka till i L.A.!

Reply
Sara

Du är den underbaraste tjejen som finns, du är hur vacker som helst.
Ta inte åt dig av alla elaka kommentarer du får, tänkt positivt och ta åt dig av dom snälla kommentarerna du får istället. :D
Åter igen du är jävligt vacker !! :D

Reply
EllenO

Kenzaaa, tror jag vet precis hur du mår just nu. Känner igen mig, men varenda dag jag vaknar, och mår dåligt, känner ibland att dagen är inte värd att leva, så tvingar jag mig först och främst att vara positiv. Kanske drar till affären och köper godis, lägger mig i soffan med en bra serie och sen bah ha de bra där. Tänk också “What doesn´t kills you makes you stronger”. Desto mer man går igenom, desto starkare blir du, du fixar det tjejen!<3

Reply
Tess

Det kommer gå fin fint kenza! Se till att ha lite “egentid” nu när du är borta och se till att unna dig saker. Kanske svårt då man inte mår på topp, men det blir bättre ska du se!
Kram på dig <3

Reply
Sara

Hej!
Jag bara älskar din militärjacka! Har letat överallt efter en, men hittar ingen… Vet du kanske något ställe man kan hitta en? :) kram

Reply
Matilda

Hej, någon som är duktig på spray tan och liknande? klicka då gärna in på min blogg, skulle behöva lite hjälp av er! kram :)

Reply
Emma

Du är fantastisk och jättefin! Glöm aldrig det! Du har fina vänner en underbar pojkvän och familj som älskar dig oavsett om du är glad eller ledsen. En STOR hög av tjejer gamla och unga som tycker du är asball (vilket du är!) och har dig som förebild. Man måste få må dåligt för att kunna må bra! Lät bloggen vila lite och kom tillbaka när du är stark igen! Köp blondinbella’s bok eller läs den nu om du har den! Man blir stark av den! Be strong girl! :)

Reply
Saraaa

Jag tycker att du borde färga håret choklad brunt för de passar dig mkt mkt mer! För hårfärgen du har nu e väldigt ljus samt går de inte ihop med ögonbrynen dom e mkt mörkare än de ljusljusa håret du har ljust nu så satsa på choklad brunt nu är du snygg söt men med choklad brun blir du hot hot hot sexig liya på mig ett litet tips ti dig hehe puss puss

Reply
Alexandra

Det kommer bli bra tjejen, det vet jag!Du har så många som finns där för dig! Önskar att jag var ens hälften så stark som du! Bjussar dig på en låt som i alla fall ger mig lite extra styrka när man behöver det som mest: STRONGER (WHAT DOSEN’T KILL YOU)-PROMISE LAND RADIO EDIT av Kelly Clarkson! Tusen kramar till dig Kenza!

Reply
tilde

om du vill ha tips på saker i LA eller hollywood eller vill ha någon att umgås med så bor jag och 3 svenska tjejer här! :)

Reply
Diana

I know the feeling.. Det är som ett sår.. och med tiden så blir det en skorpa på, och så råkar någon riva upp skorpan mer och mer och tillslut går det upp som små hål i skorpan. Men det läker igen. Och tillslut blir det ett ärr. Men det försvinner aldrig. Ta hand om dig! Försök att tänka bort all skit. Det är svårt. Men det går. :)

Reply
Linnea

Du är så himla snygg! Snäälla kan du kolla min blogg, och kanske kommentera om du får tid över? Snäälla<3
Jag älskar din blogg, Kraam<3

Reply
Becka

Bara det faktum att du har haft din blogg under hela din tonårstid och till skillnad mot alla andra bloggare aldrig skapat skandaler, visar på enorm självinsikt. Du har alltid varit (utifrån sett) en tjej med fötterna på marken som gör precis som hon vill, trots att folk blir avundsjuka. Fuck them! Det finns en anledning till att du blev så framgångsrik; för att du är så jävla bra och för att du har ett gäng fantastika vänner + familj.
Det är bara att köra, du kan göra vad som helst.

Reply
Carro

Oj va snygg du är. Jag undrar hur många tjejer det är som är avundsjuka på dig, din karriär och ditt utseende. Inte är jag ensam iaf.
La btw ut den där bilden på min instagram :) @caroliine_

Reply
My

På engelska står det “looking for a new sofa and floor” hihi. Sn när bleb dammsugare ett golv?

Reply
Emilia

Du är helt fantastisk och jag tycker det är underbart att du öppnar dig så i bloggen. Du är så vacker och jag hoppas att du kommer få det jätte härligt i LA!
Stay strong! :)

Reply
Josefin

Du kommer klara det galant Kenza! Försök att lämna “bekymrena” hemma och njut av upplevelsen, det är du värd! :D

Tack ännu en gång för en riktigt bra blogg!
Kram

Reply
lena

Hej kenza!
Denna frågan kanske blivit väl uttjatad men vilken kamera använder du är det fortfaran den från canon G12 eller använder du mera en systemkamera nu? Behöver du redigera bilderna är det svårt o lära sig en sådan kamera alla funktioner etc.

Galet vacker är du!
Kram :)

Reply
tove öhman

aaa du e så himmla perfekt!! <33
vilken mascara andvänder du?? :O
dina ögon e så jätte vackra och hela du e så fin <33
kolla gärna in min blogg och säg vad du tycker :D

Reply
sarah

hey hey,
I just wanted to say, that ur absolutely gorgeous and that ur blog is amazing, I love readin it! :D

xoxo sarah

Reply
Amanda

Kenza din blogg betyder så grymt mycket för mig. Jag har vart väldigt deppig ett tag nu men sen jag började läsa din blogg har jag bara blivit gladare och gladare. Jag är säker på att nästan alla dina läsare känner så och det här kanske inte ens hjälper men du är världens bästa bloggerska i mina ögon och du kommer säkert få det helt underbart i LA. You go girl!

Reply
Olga

Vilken fin blogg du har! Jag tycker du bloggar sjukt bra, och det blir roligare att läsa när du öppnar dig lite mer. Jag avundas din starka personlighet, och att du inte bryr dig även om du får lite hat kommentarer jag hade liksom blivit jätteledsen, men tro mig, det kommer gå bra för dig! Jag vet det, för ingen annan är värd mer tur än DU! Hoppas du mår bra och att det går bra för dig, vad du nu än håller på med! Puss och du är så sjukt fin, tänk på det och om du någon gång känner dig ledsen, kan du ju alltid kika bland kommentarerna och läsa om hur mycket alla älskar dig! <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*