• header

CALIFORNIA

Jag är helt DÖD kan jag lova er! Jag vet inte hur jag ska lyckas hålla mig vaken resten av dagen (den är bara fem på eftermiddagen här) men jag måste försöka! Nu är jag iallafall framme i soliga Los Angeles. När jag landade på LAX stod det en limousine och väntade på mig. Haha, snacka om L.A-style liksom. Jag kördes till en restaurang där vi hade ett litet möte och gick igenom morgondagen.

Nu har jag checkat in på mitt hotell här i West Hollywood och funderar på att ta en liten liten powernap. Ikväll vankas det nämligen fest (det är ju Oscarsgalan här ikväll så det finns lite fester att gå på) och jag ska verkligen försöka piggna till men just nu är jag så trött att jag mår illa.

Har inga roliga bilder att bjussa på eftersom att min G12a verkligen suger nu (vill bara slänga den i väggen), men imorgon ska jag ta massor med bilder! :)

Det är ju natt i Sverige nu så sov så gott så hörs vi imorgon ♥

85 Comments

Nina

I’m so curious what you’re doing in LA but I think I have a clue! Good to hear that you’ve arrived safely :)
XOXO

Reply
Rebecca

Passa på att köpa en systemkamera + objektiv när du är i L.A. Är mycket billigare än i Sverige och du har en bra kamera med dig hem!

Reply
Christie

Had a limo waiting for you, swanky hotel, jetting off to LA… must be something big! Really curious about what you’re gonna be doing – have fun!

Reply
Malta Johanna

När jag åkte till Las Vegas med min värdfamilj i oktober blev vi också upphämtade av limousine. Det verkar vara så de gör det där borta :P

Kan tipsa om att man ser Hollywood-skylten långt bort i fjärran, uppe på bergen när man är i Hollywood. Håll utkik! :)

Reply
sarah

Hej Kenza!

Är så sjukt avis på dig!! Jag är 20 år, vill åka till LA nu nu nu! Men man kan ju inte boka/åka förrän man har fyllt 21? Så hur lyckades du?! Vilken hotell bor du på? :) Vill ju åka till ett bra hotell när jag väl åker :)

Ha det så bra där borta, njut av det åt mig är du snäll haha?

Reply
Emma

ÅH , vill också till USA! Avundsjuk är jag , snälla Kenza köp med ett par Litas till mej !! :) ;) Ha det bäst i USA ! kram

Reply
Line

Hey kenza.
I love your blog, I read it every day, it’s so inspirering. I were in L.A this summer, and the place I enjoyed the most were Santa Monica – both for shopping and tanning. If you have time, you should definately go check it out :-)
Hugs from Denmark.

Reply
Ena

Hello beauty! How are you? Your blog are wonderful! :))
Would you like to tell me whats that for haircolor that you have? The colornumber? :)

Greetings from Ena

Reply
Friends in+Finland

åå va nice! coolt att du e i Hollywood, tänker på den platsen som om det vore en fantasi- något som bara finns i filmer. Skulle borda åka dit nångång och få bort fördomar som ja tror att de flesta har om Hollywood… :)

Reply
juliaa

vilken lyx! hoppas allt går bra där borta, det är så spännande inför att få veta vad det är du ska göra! :D

Reply
A

Du kan ju alltid hålla ett öga efter Tom Kaulitz eller Bill Kaulitz, dom bor i West Hollywood, haha.

Reply
anonym

Min morbror och hans tjej är i LA, dem pluggar där! Har alltid velat åka dit!! :P

Reply
emma

Jag bara äääääääääälskar den jackan! är med i en tävling om att vinna den , hoppas ja vinner för den är sjukt snygg! :)

Reply
Hanna

Ska åka till LA i juni. Kollar lite på hotell, lutar åt Santa Monica. Men är jätte svårt. Var bor du?

Reply
Hanna

Hej Kenza! Har du tid över här i L.A, hör gärna av dig på min mail. Jag och min vän från Sverige har bott här ett tag så vi kan visa dig runt i vår bil :) Såg att du bodde på ett hotell i WH. Vi bor i en lägenhet supernära dig! Mvh Hanna

Reply
Malin

Hej kenza!!! Jag älskar dina två skinnjackor och man ser de bättre på dig än på de andra modellerna.min fråga är nu då om du kan visa den röda på dig lite bättre. För att jag tänker köpa men vet ej i vilken färg och eftersom du passar otroligt bra i de undrar jag om du kan visa den röda lite bättre. Jag skulle bli verkligen skit glad om du kunde svara på frågan och kunde visa upp hur den ser ut på dig.

Puss och kram!

Reply
e.

måste bara säga att du är sjukt snygg! utseer dig till sveriges snyggaste människa nu. man blir nästan lite arg

Reply
C. Joy

OMG where have you bought this fabulous red leather jacket ?????? it looks sooo pretty xx

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*