• header

Oscarsgalan

Nej hörrni, jag är alldeles för trött och sliten. Vill vara pigg imorgon då vi ska jobba så nu blir det mat och Oscarsgalan på tv, innan jag lägger mig och sover i stora sköna sängen. Vi träffar press imorgon så på tisdag får ni veta vad det är vi planerar! :)

Godnatt från Hollywood!

20120226-180419.jpg

96 Comments

jenna

jag skulle göra vad som helst att vara på oscargalan just nu. Och du är i samma stad och sover… :D varit min dröm sen jag var 10 år gammal,är liksom 23 och vakar varenda jävla år och kollar hela oscars och drömmer mej bort!

Reply
josefine

Under din vistelse här i Los Angeles så MÅSTE du testa Pinkberry, säger bara det! Frusen yoghurt så kan man välja olika färsk frukt till osv, snorgott.
Bor själv i westhollywood just nu på sunset blvd @ The grafton hotel så vi kanske stöter på varandra på gatan, who knows! annars ha det bäst här!!! :)

Reply
Andrea Castells

I wanted to watch the Oscars too but I had to get up more or less when it ended to get to work so I skipped it.. sucks :( Now you have a great time in LA!!
XX from Barcelona

Reply
Linda Lind

Valkommen till LA! Du har tyvarr lite otur med vadret.. Ska regna imorgon och vara allmant kallare hela veckan. Du skulle varit har forra veckan da det var sol och ca 25 grader varje dag… Men men 16 grader och sol som de lovar pa tisdag ar ju definitivt battre an vadret I Sverige i alla fall. Jag har bara blivit lite bortskamd med vadret efter att ha bott har I nagra ar nu ;)

/Linda
http://www.lindalind.com/blog

Reply
JOSEFINE

Galet fet hotellrum du har! Riktigt nyfiken på o se vad det är du o ska göra i LA. Är detta nåt internationellt “projekt” lr, eftersom det är amerikansk press du träffar?

Reply
Mandiz

Hoppas ni får det underbart!! <3

Jag är en tjej som tränar simhopp på elitnivå, följ mitt liv i min blogg… :)
Kram <3

Reply
Hanna

Ja, Kalifornien och LA är ju inte precis allt för tråkigt.. Om du har tid över så borde du ta och besöka Venice Beach! En häftig upplevelse kan jag lova. Bor själv i Santa Barbara (1½h utanför LA) och var där idag, en av dem bästa dagarna på länge!

Reply
Cecilia

Hej Kenza! du är grym och väldigt inspirerande. Jag håller mina tummar för dig där borta på The Golden Coast!! =)

Och..Jag håller på att dra igång ett tavel-projekt med fina zebror jag fotar i Sydafrika! Kika gärna in och berätat vilken zebra du hade velat ha på din vägg.

Kram!

Reply
VendelaVende

Jag är avundjuk!Är det billigare med shopping i Hollywood än i Sverige?Hur länge ska du va i Hollywood?Du har säkert skrivit det någonstans,jag är säkert bara trög;)

Reply
Kampen mot cancer

Hej! Vi är två tjejer som går sista året på samhällsprogrammet i Duveholmsgymnasiet, Katrineholm. Vi håller på med ett projekt som går ut på att vi genom vår nystartade välgörenhetsorganisation ska samla in så mycket pengar som möjligt till barncancerfonden. Vi skulle uppskatta om du eller någon som ser den här kommentaren skulle vilja hjälpa oss genom att skänka pengar, eller uppmärksamma vårt arbete på sin blogg. Om du har några frågor så kan du nå oss på: [email protected]

Vi har även en egen sida: kampenmotcancer.webblogg.se
Twitter: kampenmotcancer

Kom ihåg att varje krona räknas i kampen mot cancer.

Hoppas att du har en bra dag!
/Sandra Jaber och Maria Jaber

Reply
johanna&lina

Kan inte tänka mig något bättre än det du gör just nu… ROOM SERVICE!!! <3

Träningstips, motivation & allt om Magaluf! fitformagaluf.blogg.se

Reply
Vera

Gud vad kuuul att vara i LA :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Reply
Elina Tagesson

Måste fråga lite angående kenza jacka 9. Den röda finns tyvärr bara kvar i medium och large i röd på nelly.com . Kommer den komma in fler i mindre storlekar? Eller kan du skriva fler hemsidor den kan finnas på i mindre storlekar? Är helt förälskad i den!! Kram!

Reply
:)

hej! kolla gärna in bloggen zomar.blogg.se
det är två st tjejer som tidigare drev en annan blogg som hade ca 300-400 läsare per dag. men nu behöver de lite hjälp med att komma igång med den nya bloggen!
så läs den, kommentera, tipsa gärna andra och länka gärna. de har länkbyten med typ alla som frågar!!!
chek it! värt att läsa!

Reply
natalie

Detta är inte OKEJ! serri jag vill oxxåå vara där :((( omg hoppas du har det så kul!, du får ha det dubbelt så kul nu (asså ist för mig. och jag ska åka till Los Angles när jag blir 18 har jag bestämmt så vi ses där om 4 år ;)

Reply
hanna

Det gjorde du rätt i :)
det ska bli väldigt kul att få ta del av vad det är för roliga planer du har :)

Reply
fashionista

Här i Finland sändes Oscar-galan först mitt i natten för att vi är typ 10 timmar senare än de i klockan, så jag hann ju inte heller då se den.. Ah, skulle ha älskat att ha vara i L.A igår på kvällen – det skulle ha varit jätte häftigt! :)

Reply
Nara

Kolla gärna i min blogg, där jag skriver om min vardag, även om min kommade webbutik där jag ska sälja smycken,skor och kläder:)
Hoppas ni gillar det och fortsätter att följa mig!
Kram

Reply
Jennifer ♥

Hej Kenza ville bara säg att du verkligen har varit som min inspiration, jag har följt din blogg i många många år och du blir bara finare och finare i alla fall ville bara stötta dig och fortsätt vara dig själv ;)♥
DU ÄR MIN FÖREBILD !

Reply
Sanna

Spännande att höra vad du har för planer :)

Själv är jag i Miami och roar mig just nu, riktigt gött!

Reply
Ebba

Kenza du är så otroligt snygg! Du är en av mina största förebilder, helt klart. Men jag undrar bara.. Vilket är ditt favoritland? Du är ju utomlands hela tiden! Önskar jag också kunde åka till LA.

Reply
buukuu

Lol! Sluta ljug säg bara sanningen! Alltså fanns det en chans att du skulle dra till oscargalan festen men sen ringde dem och sa att det inte gick och nu skäms du över att du skrev det i din förra inlägg och säger att du ska chilla hemma o kolla ist för att du ska vara utvilad för jobb? Och jobbet visade sig vara partyplanning och träffa Mischa shiiiit vilken ansträngande jobb! Just drop the act babydoll och säg bara att du inte fick! Liksom vem stannar och kollar det via Tv frivilligt!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*