• header

28e februari 2012 – i Hollywood

God morgon allihopa! ♥

Klockan är halv åtta här och jag har vaknat upp på strålande humör! Åker hem redan idag men har flera timmar på mig att se mig runt och se några typiska turistattraktioner innan Johan skjutsar mig in till flygplatsen.

Medan jag låg och sov så släpptes nyheten att jag & Mischa Barton håller i en stor sommarfest på Stadion den 26e maj! Det kommer verkligen bli helt grymt. Jag kommer skriva mer om det när jag har landat hemma igen (landar imorgon eftermiddag) men så länge kan ni läsa mer på www.lindsaysparty.se – har fått flera frågor om vem som helst får komma. JA, självklart! Om man är över 18! Och jag hoppas på att få se så många av mina läsare där som möjligt! Ni hittar biljetter på www.ticnet.se

Ps. Fler artister/djs kommer.. Tanken har varit att lyfta fram stora hits och göra det till en härlig fest (dit man kommer för att ha kul med sina vänner) och inte en vanlig konsert. Vi har redan fått sån sjukt positiv reaktion på detta så jag är AStaggad!! :)

156 Comments

amanda

Var Mischa trevlig?=)

Kenzas svar: Väldigt! Skön och avslappnad, lätt att snacka med.. Kram!

Reply
Emelie

Men hallå, alla får väl inte komma om det är 18 års gräns?? :P

Kenzas svar: Ah, dum jag är. Tänkte att det var en självklarhet hehe.. Har ändrat i inlägget nu! :) Kram

Reply
Sofie [fotoblogg]

Det där godishjärtat är jättegulligt! :’D Såg det på instagram också! :)

Kenzas svar: Jag kände verkligen hur min konstnärliga sida kom fram. ;-) Alla ligger i magen nu! :D

Reply
Nina

OMFG!! Hon var ju fan med i O.C!!!! AHHHHHHHHHHHHHHHH, älskar det programmet!!!!!!!! Kan du snälla snälla snälla snälla säga att jag älskar henne!! Från din läsare Nina!!!!! OMG!!

Reply
malin

Roligt! Tyvärr såg hemsidan väldigt B ut med pixliga ansikten. Vem är Lindsay?

Reply
Sophia

Skulle vara grymt snällt om du går in på detta och gillar min lilla smörgås! :)http://kampanj.pagen.se/se/antligen/galleri/142 baby like it, i want that xbox!

Reply
anna

kan du skriva lite om hur mischa var som person? :D har ju gått så många rykten efter att hon åkte in på rehab osv!

Reply
amanda

åh vad kul synd att jag bara är 15 :( men så kul att jobba med mischa hon är så stor insperation för mej älskar oc

Reply
Ella

Hej! Kan du länka sär man kommer direkt till biljetterna elr säga vad man ska söka på! Tack! Puss och kram! Älskar dig❤❤❤❤

Reply
Therese

Åh ni är så sjukt fina båda två!:))
Och jösses vad stooort! Mischa Barton liksom ;) Synd att man inte är 18 än..:/ Kramar

Reply
Camilla

Sitter och kollar på bilden och får en känsla av att “Wow, Mischa Barton finns på riktigt”. Så sjukt coolt att du har träffat henne! Kändes det inte lite konstigt när du träffade henne första gången, jag menar eftersom man sett henne på tv och nu står hon framför dig? :)

Reply
anja

hej kenza :D tack för en superbra blogg jo jag tänkte bara fråga jag fyller 18 år i april,kan man vara 18 år och komma på festen eller behöver man vara 19 år förstår inte riktigt när det står +18 ?kram

Reply
filippa

Okej…så du åkte ända till USA för att släppa ett pressmeddelande om att du ska hålla i en “kändisfest” i din egen hemstad? Känns ju som ett värt bränsleutsläpp…

Reply
Michaela

Haha hörde när hon ringde och bjöd in Martin Björk i Vakna med The Voice imorse =) Synd att man fyller 18 en och en halv månad senare, hade vart häftigt att vara där.
Hoppas att flygresan går bra! Kram =)

Reply
olivia

Vad skulle kunna vara en negativ reaktion till det här? Detta är väll jätte kul :)
Jag är ju inte 18 men för dem som är ;)

Reply
Sanna

Kan du inte berätta lite om mötet med Mischa Barton? Hur är hon som person osv? Hon har alltid varit en av mina stora förebilder och säkert många andras också :)
Du är bäst Kenza, kram!

Reply
Carro

JAAA MIG MED JAG ÄLSKAR OC. ÅÅÅhhhhh lyllooosssss jag dör
höhööh jag vill också komma :(syyyynd att det är 18års gröns

Reply
alva

vad kul, tyvärr är jag inte 18 haha! men vore kul att träffa dig och mischa! hur kändes det att träffa Mischa?? super söt klänning btw! kram<3

Reply
Joe

Mischa är inte lika snygg längre, hon var en 10/10 förut men är snarare 5/10 idag. Synd att det verkar som hon haft problem med alkoholen dessutom.

Reply
Clara

Gode gud… Jag ösnkar såååå att jag var 18… Blir lite ledsenn i hjärtat. Förresten, får jag låna denna bild om jag säger att den är härifrån? Skulle vilja blogga om denna crazy händelse! :D

Reply
Ellen

man kan inget annat än älska din blogg, helt sjukt!
ska föresten till NY nu i sommar, har nu något tips på bra affärer med snygga kläder & hyfsat billigt? :) kram!

Reply
kelly

Kenza du bloggar knappt om något roligt eller din outift…
Du tackar knappt dina läsare! Utan oss skulle du inte varit den personen du är idag & kunnat göra dessa grejerna. Tyra skriver mer kärlek medan du skriver med luft. Det sårar!
Kom tillbaka till den Kenza som du var. Du är för mycket!

Reply
Ellinor

OMG , jag är sååå avundsjuk på dig just nu att träffa Mischa har varit en dröööm sedan jag började Kolla på O.C för några år sen , jag kollar på säsongerna om och om igen !

KÄRLEK ELLINOR ! <3

Reply
Dixi Wonderland

Gud va roligt detta verkar xD
Jag gick och diskuterade med min vän om vad de kunde vara. Eftersom du håller på med musik och Micha är skådis så tänkte jag att du kanske skulle testa på film, sen kom vi på att hon gjorde väskor så vi trodde de skulle vara något samarbete där men hade aldrig gissat på detta. Hoppas att ni får de skit kul :D

Reply
fashionista

Mischa Barton, skulle vara helt fans kul att träffa henne.. Vilken lycka du också hade att vara med henne en hel dag!! ♥

OMG, helt otroligt.. Och Hollywood, herregud. :D

Reply
Rebecka

ÅH världen bästa skådespelare. Så glad för din skull. Hälsa från alla dina läsare i Sverige, we like her! (:

Reply
l

OMG jag är såsåså AVIS :D Det är ju typ MISCHA BARTON! fyfan Kenza du är grym! :D

Reply
Sanna

Hej, du är so hemskt vacker och stilig! Ditt hår har ett perfekt färg! Är dina ögonfransarna egna eller lagat nånstans? Jag vill ha sådana:)

Reply
Emelie

Fan va avundsjuk jag är!!! Vill också hänga med henne haha :D
Ganska komiskt att jag just sett igenom alla OC säsonger igen, blev klar med dom igår och gick in på din blogg vem får man se? Jo Mischa, snacka om att jag blev chockad haha:)

Reply
Hilda

Eftersom du ska flyga i ett x antal timmar snart så kanske du kanske,kanske, kanske du kan svara på dom här frågorna :D

Kan du inte skaffa twitter?
Vilket var ditt favvo-ämne i skolan?
Är du bra på att rita?
Är du morgonpigg?
Kan du inte ha en läsarträff i skåne?
Gillar du Elsas Värld (alltså den som går på Tv3 Play) ? Vilken är den största kändisen du har träffat?
Bästa tipsen för en större blogg?

Reply
Nara

HEJ! Tänkte meddela om att jag öppnar egen webbshop om 1-2 veckor:) Ni kan gärna kika in på min blogg och följa oss. Vi ska sälja smycken,skor även kläder:) Hoppas ni gillar min blogg och följer mig även på bloglovin
kramisar

Reply
bet

really? fan va grymt ändå :D
ni båda är hur grymma som helst så det kommer säkert bli awesome.

Reply
PL

Roligt! Synd bara att det är samma datum som när Eurovision song contest finalen är! :(

Reply
diana

hur bra är du på engelska? du sa ju när du vann på bloglovin awards att din engelska inte är så bra, stämmer det? (: kram

Reply
Louise

Åh hade så fruktansvärt gärna velat gått, det hade ju varit magiskt! Men tyvärr alldeles för dyrt om man bara lever på studiebidraget :(

Reply
hanna

Det låter som en jätterolig grej. Hoppas verkligen att det kommer att inträffa vid ett senare tillfälle också (fyller 18 i början av juni, vilket känns segt). Jag håller tummarna för att det blir mycket folk och lika uppskattat som jag skulle uppskatta det. Det glädjer mig att du får den här chansen, det är verkligen stort- Mischa Barton liksom. Hihi. ta hand om dig Kenza. Du ska veta att du är en stor förebild.

Reply
Mathilda

Hej, jag tycker själv att det är lite dåligt att inte folk under 18 år får komma, (jag är 15, därav min åsikt) jag förstår dock att det är för att ni vill kunna servera alkohol, men skulle ni inte kunna ha så att dem som är under 18 år får något slags band som man inte kan ta av och på så sätt så ser folk vilka dem får servera/sälja till, och så skulle det finnas läsk osv till de som är minderåriga.

Själv skulle jag bli super glad om det var så.
Ps, du äger !! Ds.

Reply
Isabella

Hur lyckades du få kontakt med Mischa Barton? :D
Blev helt chockad när jag såg bilden! Fick kolla om och om igen för att inse att det verkligen var hon!

Reply
Linda Lind

Ah vad synd att du aker hem redan. Finns sa mycket att se har i LA. Du far ta och komma tillbaka nan gang :)
Kul med festen ocksa… blir sakert grymt.

Vet att manga Svenskar drommer om LA och jag har nu bott har i nastan 3 ar… alskar den har platsen, men det ar klart att man saknar lilla Sverige ibland ocksa. Jag har just nu en fragestund pa min blogg sa om nan har nagra fragor om LA passa pa att stalla de nu sa svarar jag sa gott jag kan. Hade sjalv en massa fragor innan jag flyttade hit och jag vet att det kan vara lite laskigt att flytta sa langt bort helt sjalv.

Kram
Linda

Reply
Sissi

Jag är så stolt över dig Kenza! Förstår du hur långt du har kommit? Att du får göra sådana härliga och coola saker?! Du har säkert fått kämpa som ett djur för att komma dit du är idag, men du kom dit! Och det gjorde du sjukt bra! Grattis till dig, och lycka till! Tror nog att det kommer bli grymt bra. Hoppas allt är bra med dig, Stora kramar från mig till dig!

Reply
kajsa och+josefin

Är det en fest ni ska ordna? Är de der?! Var det det som var grejen? i flera månader har du snackat om detta o det blev e.n fest med dig o fin “kompis” eller vad man ska kalla det. shit

Reply
M

Du och Mischa Barton? Menar absolut inget illa, men du är med i ett litet hörn på framsidan och inte ens där Mischas namn står?! Hoppas du inte blir arg… Vill ha en förklaring om du typ formulerade dig fel är du skrev att du och Mischa ska ha en fest helt själva? Verkar inte så..

Reply
Lisa

ååh på min födelsedag!! måste få med mig några kompisar och åka dit, trots att jag bor i umeå hehe! :D

Reply
A

Sjukt värt, fyller ju 18 dagen innan! måste vara meant to be att jag ska komma ;)

du är väldigt vacker!

Reply
Ronja

Fyfaaaaaaaaaan vad kuuul! Men fyfaaan att man inte är 18 än då, haha det här lär ju bli grymt så man hade ju velat komma. =)

Reply
Melissa

Hej Kenza.
Jeg er fra Danmark, og læser din blog dagligt. Men har meget svært ved at læse svensk. Overvejer du at oversætte dine indlæg til engelsk også? Tror du har mange andre læsere fra andre lande også.
Ligesom Angelica Blick gør med sine indlæg :-)
Loove

Reply
michaela

ååh, jag är så avundsjuk på dig! Mischa Barton har varit en del av min förebild i snart 5-6 år, älskar henne verkligen,och jag älskar så klart dig och din blogg. är så avis på alla som har fyllt 18, hatar att fylla sent på året ! men hoppas festen blir grym och du får hälsa att Mischa att hon har många fans här i Sveariket! hehe :)

Reply
Hanna

Gud va fina ni är! Trodde Mischa skulle se nersupen och nerknarkad ut men icke sa nicke! Lycka till med allt! :)http://hannaaker.blogg.se

Reply
A

Jag kan rekomendera en sjukt bra dj som ni kan boka om ni vill ha en show utöver det vanliga. Han heter marcus, har spelat i hela sverige samt i utlandet. Finns på Djmarciz.com
Hen förtjänar att synas mer än vad han gör och han är som sagt mycket omtalad.

Gå in och lyssna på hans mixtapes!

Reply
Elin

Jag vet att du har varit ett stort fan av The O.C. så var det inte overkligt att träffa Micha? :D

Reply
Lina

OMG!!! Jag älskar Mischa Barton! Ni båda är så vackra! :)) Fuck me att jag först fyller 18 i oktober :'(

Reply
Hanna

Crack is Wack. Hon har en historia av drugabuse. Snälla Kenza, gör inte droger!!!! Ta hand om dig själv och dina nära och kära. Gör inget dumt! Festen kmr bli asgrym!! :D Kan inte fatta att du träffat OC stjärnan själv!!! :D:D:D:D Ha en grym dag <3

Reply
Alice

Du är ett OC fan eller hur? Det måste kännas riktigt coolt att göra det här med Mischa Barton! Är glad för dig Kenza, och riktigt avundsjuk! ;) kram

Reply
pernilla

du är sjukt bra och riktig häfitg.
man kan ju inte neka att man är lite griningt avundsjuk men sjukt imponerad och önskar dig alla lycka i din framgång som verkar gå riktigt bra, fint att se!

Reply
Emelie

Hej kenza!! Sjukt tråkigt att det är i maj! Jag fyller 18 två månader senare och skulle dö för att vara där. Hatar mitt liv lite just nu.

Reply
cimon

is this suppose to be exciting? a party with hollywoods ex crackhead and bunch of other nobodies :]

Reply
Nella

Hej Kenza. Var inne på ticnet men hittade ingenting om sommarfesten.
Skulle vilja beställa biljetter, men som sagt hittar ingenting.
De säljs väl nu?
Tack på förhand.

Reply
Emilia

Åå älskar henne!!! Grät typ skit mycket när hon dog i OC haha!
Så fin är du Kenza!

kolla in min blogg:)<3

Reply
rebecka

ååååååh, är ju bara 17! det sög ju!!!!!! :( ni två är ju mina största inspirationer och det är klart jag inte hunnit fylla 18 när man får chansen att träffa er BÅDA!

Reply
LIENE

Såg nyheterna på Mischas blogg redan i morse:) Så himla kul! Skulle absolut komma om jag inte hade andra planer för sommaren, så jag måste spara så mycket pengar som möjligt.

Reply
Sandra

hur pratade du med henne? Jag menar, du är ju från sverige och kan inte så bra engelska:)

Reply
Jenny

Hej kenza!
Jag är ett stort fan av både dig och mischa!
Ni har hjälpt mig genom mycke…
Synd att det är 18 års gräns..
Skulle vara guld värt om ni kunde fixa så vi som är under 18 kunde få träffa er på något vis iallafall..
Före- efter, på hotellet?..
Älskar er båda!..

Reply
selma

Tror jag dör… Mischa Barton.. ALLTSÅ MARISSA I THE O.C!! Älskar verkligen den bruden. Herregud, lycko lycko Kenza!!

Reply
Simona

hej,

brukar aldrig kommentera dina inlägg men jag måste nog säga att det sista svenska ungdommar behöver är mera alkohol, dråger och våldtäckter. Dessutom så är majoriteten av dina läsare inte ens välkommna eftersom att de är underåriga. Jag förstår inte hur du kan promota något sånt här, och med Mischa som inte direkt är världens bästa förebild. Det låter nog super kul i din hjärna men jag hade verkligen inte lagt ner tid på något sånt. Jag hade satsat på att göra en nykterhets fest eller jobbat med välgörenhet som man sällan ser dig göra vilket är konstigt med tanke på hur mycket du tjänar.

Reply
Tabita

Låter coolt!! Trodde att du skulle vara med i nån ny teveserie eller nåt när jag såg bilden först men då gissa jag ju lite fel då.. :)

Reply
Jenny

Måste man vara 18? xd Fyller 17 nu , och tänk liksom att få träffa dig! Eller liksom Mischa Barton, hon är med i min absoluta favorit serie, THE O.C…. “/ “/ “/ “/ Skulle varit freaking awesome!

Reply
Isaas

har läst din blogg sedan 2007 och nu sitter du brevid fucking Mischa Barton. Som man kan lyckas med en blogg. Inspiration till max!!!!

Reply
Adriana Ohlsén

åhh jag är så sjukt sugen på att åka dit! kollat upp det mesta nu, problemet är den att ingen har lust att åka med mig dit och jag känner ingen som ska dit :(

Jag hade varit så taggad för detta !

<3 Lindsay´s Party <3

Reply
Carolina

gilla! Men såg att man var tvungen att vara 18, finns det någon chans att man kan komma med kompisar som är 18 när man själv fyller under sommaren?

Reply
Clara

Lindsays party = Lindsay Lohans party? Är den första jag kommer att tänka på när jag hör namnet, hehe ;)

Reply
jennifer.

Asså Kenza, JAG SMÄLLER AAAAAAAAV…..!!!
Mischa var min största förebild/idol under hela högstadiet, sen i gymnasiet kom du och tog över och är fortfarande en av de personer jag mest ser upp till, denna kombination av er två och ett himla röj är helt osannolikt, sinnessjukt bra!!!
Detta var en sjukt bra idé, jag och mina tjejkompisar är grymt taggade!!! :D Ses kanske där!! :)
Keep up the good work, puss & kram!

Reply
fredrica

avis man blir när man ser bild på dig och henne ;O avundsjuk man blir på dig , du är så sjukt sööt ! tyvär har jag inte pengar att komma på den festen annars hade de varit guld :)

Reply
jonna

ja kommmmer!!!! men för vip får man då ta bilder me de lr me mischa kan du ge mer info ang VIP om inte de.går så kmr ja inte ja vill verkligen ta bilder me min idol:( snälla ge bättre info ja vill boka nunu

Reply
rebecca

Jag är störtkär i The O.C… Hade inte varit fel att få vara dig just nu..

Reply
sarah

Måste man ha fyllt 18 eller kan man komma om man fyller 18 senare på året? Vore hur nice som helst i så fall!

Reply
Elin

Hejsan! Jag verkligen älskar Mischa Barton, hon är min idol från OC. Hälsa gärna henne de, OC är den bästa serien som gjorts. Ha de bra! kram

Reply
Jasmine

Waah, haha! Vad nice att du svarade på helt random kommentarer i detta inlägget, riktigt skön är du haha :D

Reply
Lina

Du kollade väll på the OC serien när du var yngre, var det inte häftigt att få träffa Mischa Barton som spelar Marissa då?? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*