• header

Frukost vid poolen

Jag och Johan käkar frukost vid poolen! Solen skiner och det är riktigt varmt och skönt. Hur är vädret hemma i Stockholm? Hörde att det börjat snöa igen, eller är det någon som lurar mig?

Snart ska vi ge oss ut på lite sightseeing innan jag drar till flygplatsen. :)

Ps. Janice Dickinsson ligger bredvid. Ska jag hälsa något? Haha.

20120228-085255.jpg

84 Comments

christine

Looove you blog! :) <3 älskar ditt hår också seriöst skitfint…. hoppas du har det bra och fett cooolt att träffat micha barton!! :D älskade henne i O.C. :D

Reply
Jennifer

jag bor icke i stockholm men där jag bor har det vart strålande sol och 11 + grader! Så inte någon snö här inte! ;)

Reply
Maria

Hej Kenza! Jag bara undrade om du kunde berätta lite mer om när du gick i cheerleading? Jag går i cheer själv här i Götet men jag skulle jättegärna se hur du tyckte att det var osv. Hade varit jättekul! Tack! Älskar dig blogg, sluta aldrig blogga!

Reply
Minnie

Mysigt det ser ut <3

Snälla Kenza, kan inte du ge mig ett litet stiltips? Jag klickade hem din frugas Jeffrey Cambell-lookalike skor med USA-tryck, på stylebytyra. Men vadfanken ska jag bära till egentligen?! Tajta jeans och nån svart topp till vardags kanske, men till fest? WHAT TO WEAR? Snälla svara, ska ha födelsedagsfest snart, och I wanna look Fierce – just like you ^^

Kram

Reply
Nina

Ja! Snälla snälla, säg att hon är en jättebra och fin modell! Hon är en så stor inspiration till mig!
Snälla?!

Reply
Elin

Det snöade lite igår här men det försvann lika snabbt. Idag har det varit 11 grader i skuggan och över 20 grader i solen faktiskt, riktigt varmt så man kunde gå med öppen jacka, haha och då snackar vi inte ens vinterjacka! Solen värmde som fan, riktigt skönt. Men i och för sig bor ju inte jag i Stockholm så där vet jag inte :)

Reply
Ella och Hedda

Hej Kenza. Du kanske såg våran förra kommentar och vi förstår om du inte orkar svara på alla frågorna. Därför valde vi ut den viktigaste och hoppas verkligen att du kan svara på den!

När började ditt intresse till mode?

Bamse kramar från Ella och Hedda.

Reply
Felicia

Åh gud vad roligt! Hälsa henne att du gärna skriver lite modellkontrakt över hela världen :D:D:D <3 Älskar din blogg, i skolan i engelskan skriver vi om någon vi ser upp till och jag skrev om dig! Du är en enormt stor förebild för mig!

Reply
Katja

Gud vad gött det ser ut!
Hej Kenza, jag har en liten fråga och den lyder såhär.. Jag vet ju att du gillar tatueringar osv med tanke på att du själv har några stycken och jag hade tänkt göra ett inlägg på min blogg som tillägnas folk med tatueringar. Det hade varit riktigt kul om du ville skicka en bild på någon av dina tatueringar och en story om den så att jag kan tillägna dig ett inlägg. Jag ska börja göra veckans tatuering i bloggen nämligen och det hade varit grymt om du ville vara den första!! :D Kramar

Reply
emelie

nä det har inte snöat :p all snö är nästan borta och det är jätte varmt och skönt!

Reply
sandra

jag kan inte fatta att detta är sant?! DU HAR VERKLIGEN HÄNGT MED MISCHA BARTON?????? det är min dröm typ. I’m obsessed with THE O.C.

Reply
Mirrethefirre

Ahhhh!! Attans att jag inte hann ge dig look a like bilden från Kanada nden kunde du visat henne. Höhöhö

Reply
Carrooo

Klart som fasen du ska :O hoppas du gjorde det och tog någon slags bild som bevis annars tror jag dig inte =P

Reply
Maggan

Hej !!!
Första gången jag någonsin kommenterar , men nån gång skall väl vara första gången ;) skulle just till att beställa den svarta bikerjackan . Kollade på en sida som heter ” Chique” men inser att den inte ser likadan ut som den på bilden du lagt upp, det liksom
“saknas” på höger sida 2 “dragkedjor” eller är det inte samma jacka kanske eller ser jag knäppt ;)

Reply
Johanna

Hälsa att hon har en idol i Sverige som heter Johanna. Men helst av allt vill hon träffa Tyra Banks. Kanske hon vet hur jag kan träffa henne???? Snälla snälla snälla!!!!

Reply
Jessica

Alltså kan du sluta lägga ut bilder på din frukost jag gråter vad gott det ser ut!

Reply
alice

säg att du är en känd modell så kanske hon hämtar sin kamera och atr lite foton ;)

Reply
Ida

Ja, det skulle du ha gjort! Hon är ju bara för cool, helvild och bitchig och alldeles underbar! :D

Reply
tina forsberg

Tjena!
Måste säga att jag läst din blogg i några år och du blir bara vackrare för varje dag. Tycker det är en schysst inställning du har till att dels göra vad du älskar men samtidigt få det att smitta av sig på omgivningen. Du lever livet och jobbar hårt. Helt rätt!
Själv är jag från Dalarna ursprungligen och har fastnat i Stockholm just nu med alla äventyr som finns här.. och det känns rätt. Måste säga att idén med Lindsay´s Party defenitivt kommer göra huvudstaden ballare än vad den redan är. GO FOR IT!

Reply
Sanna

aa okej det kom snö typ i en kvart och det var typ 1 mm … JA VI ÄR AVUNDSJUKA PÅ VÄRMEN ,LÄGG NER BREE :p HAHAHAHAH din lykojävel :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*