• header

Back in town

I’m home! Eller ja, nästan. I taxin påväg hem från flygplatsen. Jag lyckades sova lite på det långa flyget mellan Los Angeles och Amsterdam så jag mår hyfsat bra men ser sjukt sliten ut. Behöver en dusch!

Det är skönt att vara hemma igen iallafall, speciellt när man landade i ett vårligt Stockholm med sol och 14 grader. Nu vill jag stanna hemma ett bra tag. Jag har räknat ut att jag suttit på totalt 16 flygplan på lite mer än 2 månader, haha. Jag vill aldrig sitta på ett plan igen typ.. :P

Nej nu dör min mobil. Hörs sen, kärlek till er!

20120229-133955.jpg

64 Comments

Linnea

Hej! Vilken fin blogg du har! Vad tycker du om min blogg?

jag undrar hur många läsare har du per dag ungefär?

kommentera gärna på min blogg :)

kram linnea ! :)

Reply
Kontaktlinser

Har en fråga! :)

Eftersom du verkligen flyger runt jättemycket (!!) och väntar på flygplatser i många timmar,och är i olika miljöer hela tiden….
Hur sköter du linsbärandet? Har du dina linser hela tiden under tiden du reser? Får du aldrig besvär i form av torrhet eller klia eller liknande?

Mvh =)

Reply
Steffi

Haha 16 flyg på 2 månader jag har räknat ut att jag suttit i 2 flygplan under mina 16 år!!

Reply
Elin

Kenza!!! Jag har letat överallt efter nitar som jag kan sätta på min jeans, Vart köpte du dina som du satte på ett par shorts förra året?

Reply
Sara Kart (kan du hjälpa mig?)

Hej, Snälla Kenza kan du svara på frågan: KAN DU HJÄLPA MIG?

Reply
Jennie

Hej! Tittade igenom dina senaste resor och såg att du hittade Jeffery Cambell-kopior! Hur snygga är dem inte förresten? Jag ska snart resa till London för att shoppa sönder mig och undrar vilken affär de fanns i? Skulle bli så glad och uppskattar verkligen om du svarar!

Älskar din blogg och din drivkraft till att uppfylla dina drömmar! Powerplay woman är vad du är!

Glada hälsningar /Jennie

Reply
Nathalie

Alltså fina Kenza, du borde nog se över miljötänket lite. Allvarligt. Läs på lite om ämnet för det är så grymt viktigt. Det skrämmer en att så få i-landsmänniskor verkligen tänker på hur hotad vår planet är och försöker göra något åt det. Ville bara upplysa dig om det då jag själv precis har läst miljövetenskap och insett hur otroligt viktigt det är att kanske inte sätta sig på 16 flygplan på 2 månader.

Ha en bra dag iaf och välkommen hem :)

Reply
Niko

Hej alla Goa! Kolla in min rockiga blogg och var med på frågestunden:) inga frågor är dumma! Jag svarar 100 % ärligt på ALLA frågor!

På min fina blogg hittar du dem senaste trenderna, tips, kroppsdiskutioner och självklart skvaller:)!

Reply
amber

Hej, älskar din blogg!
Jag har hört att man kan tävla typ om din jacka, fattar inte hur man gör?
Eller har det redan vart? <33

Reply
linnea bern :)

Hur kändes det att träffa Micha Barton?
det måste ha varit heeelt overkligt!
för jag vet att du var ett stort fan av O.C? :)
haha, själv är jag gaaaaalet besatt av O.C, och grät otroligt mycket när Marissa dog.. :/ hela serien förstördes.. ;)

Reply
hanna

vad skönt att höra att flygningen gick bra.
Jag tror på att man inte ska hålla inne fina kommentarer (varken via internet eller irl) Så vill därför säga att du verkar otroligt gullig och har en fin syn på livet (likt min egen syn) och du är stor inspiratör och förebild. Stora kramar till dig. Vore helt underbart ifall du kunde ge mig ett tips eller två på hur man gör sin blogg bättre också (ifall du har tiden, förstår verkligen om du inte har det) ville bara säga som sagt att du verkar som en så fin tjej. Kramar till dig

Reply
Vicky

Jaa! Våren är här nu… Även fast det snöade igårkväll så har typ allt smällt (i stockholm) och isen börjar också smälta!!! I’m soo happy ^^ :) kram fina Kenza! <3

Reply
Hannah

Hoppas du har haft det super i USA.
Hoppas du hälsade Mischa Barton från mig :)

Men, du är awesome. Kram!

Reply
melissa

hej kenza kan inte du gör ett video inlägg på hur du sminkar digu? :)<3333

Reply
Nina

Hej!

Jag bygger en hemsida för ett företag som arbetar med hår och skönhet som examensarbete och gör en liten undersökning om åsikter kring den så att den kan förbättras. Skulle vara supertacksam om du hade orkat titta lite snabbt på en prototyp av hemsidan och svara på några korta frågor anonymt i en enkät. Det som ska analyseras är utseendet och funktionerna, inte texten eftersom att det endast är en protoyp.

Har försökt att få ut enkäten så mycket som möjligt men tyvärr är det inte så många som vill hjälpa till att svara. Så jag skulle bli jätteglad om du kunde hjälpa mig! Det tar bara någon minut. :)

Hemsidan:
http://hollywoodhairbysesse.com/

Enkäten:
http://www.surveymonkey.com/s/G967GBL

Tack på förhand!
Nina

Reply
Emelie

16 flyg, shit! Då förstår jag att du är less… Även om det oftast är värt allt flygande hit och dit )

Reply
Ida

16! Oj, det var många, förstår att du tröttnar :P Jag pendlar med flyg fram o tillbaka till min kille i Norge, och har redan börjat bli lite less på flygresorna… ;) Men inte på killen! <3 Han är värd dem – och många fler!

Reply
Mel

Jag vet inte vilket Stockholm du verkar bo i för varje gång du snackar om vädret här på bloggen, lägger du på flera grader. Det var som högst 12 grader den dagen i hela Stockholms regionen. Jag har börjat praktisera hos ett tv bolag och har väldigt bra kontakt med väder “prognosarna” på jobbet, jag bor även i innerstan så det finns ingen möjlighet att du har rätt i det du säger. Jag irriterar mig på en sån sak eftersom att jag granskat dig sen i somras om hur varmt det var dagar då det inte var så varmt och även i oktober skrev du ett inlägg om hur varm oktober dag det var trots att det faktiskt var kallt den dagen. Som sagt du kryddar lite.. Get real with the weather!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*